Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

arhavide canım pazartesi aşılama olacak doktor 3gün pehriz dedi ama cuma günü yaptık pazartesi aşılama olacak tam 3 gün olmuyor bişey olurmu acaba bu sefer ovıtrelle vuruldum ucuz olandan bulamadım koldan vurdular inş. işe yarar:52:

canım cevap yazmak için çok bekliyorum....geç yazıyorum doğal olarak....benim aşılama yaptırdığım ayda doktor 5 gün perhiz demişti bize...ama mecbur kaldın sen....çatlamış olabili diye düşündün..bi şey olmaz...2 gün perhiz olur...zaten spermler yıkanacak ilaçlanacak...güçsüz spermler bile canlandırılıyo ilaçla....kafana takma 3 günü....hadi hakkında hayırlısı...

iyi bari arhavi çıkmış....orda çok sıkılmazsın...sahil nede olsa.....ev bulursun merak etme...çok uğraştılar bayburtta bize uygun ev ulmaya daha yeni buldular....boyası yapıldı..şimdi de temizliği yapılıyo.....kısmetse çarşamba yolcuyuz...

inşallah canım bak takıldığım diger topikte çok güzel sen gelmiştin birkere şimdi orda bir arkadaş tüp yaptırıyor onun için dualar okuduk hem ona hem tüm isteyenlere dua ettim senide geçirdim canım inş.dualarımız kabul olur...inşallah tutar aşılaman.....

iğnemi vuruldum inş. işe yarar boşa gitmez:52::52::52::52::52::52::52:

Aşılama ile hamile kalan yada ikiz gebelik oluşan varmı???

pınarcım evet aşılamayla hamile kalanlar var....ama aşılamanın tutması %15 miş dr um bana öyle dedi. çok umutlanma demişti yaptırırsanda tutarsa süpriz olsun sana demişti.....klomen çatlama iğnesiyle daha yüksekmiş ihtimal öle dedi yani ben bilmez :)

canım cevap yazmak için çok bekliyorum....geç yazıyorum doğal olarak....benim aşılama yaptırdığım ayda doktor 5 gün perhiz demişti bize...ama mecbur kaldın sen....çatlamış olabili diye düşündün..bi şey olmaz...2 gün perhiz olur...zaten spermler yıkanacak ilaçlanacak...güçsüz spermler bile canlandırılıyo ilaçla....kafana takma 3 günü....hadi hakkında hayırlısı...

iyi bari arhavi çıkmış....orda çok sıkılmazsın...sahil nede olsa.....ev bulursun merak etme...çok uğraştılar bayburtta bize uygun ev ulmaya daha yeni buldular....boyası yapıldı..şimdi de temizliği yapılıyo.....kısmetse çarşamba yolcuyuz...

hakımızda hayırlısı canım Allah bizi iyi kişilerle karşılaştırır inş. pişman olmayız canım bizde 20 gündür ordaki arkadaşlara söyledik sağolsunlar ilgileniyorlar 2 tane kötü ev varmış kimse tutmuyormuş olmazsa biz tutarız iyi bir bulana kadar..

inşallah canım bak takıldığım diger topikte çok güzel sen gelmiştin birkere şimdi orda bir arkadaş tüp yaptırıyor onun için dualar okuduk hem ona hem tüm isteyenlere dua ettim senide geçirdim canım inş.dualarımız kabul olur...inşallah tutar aşılaman.....

ayy canım benim Allah razı olsun sağol inş. hepimizin olacak biraz önce eltimler geldi oda benimle hamile kalmıştı o doğurdu bebeği 2 aylık oldu onu görünce kendi bebeğim aklıma geliyor

valla canım bende bu ay aşılama oluyorum yanş yarın sonucu söylerim inş.

canım aşılama işlemin yarın yapılıcaksa bildiğim kadarıyla yalnış hatırlamıyorsam 12 gün sonra kan testi yapacaklar gebelik oluşmuşmu diye yani 12 gün sonra öğrenirsin hamile olup olmadığını...inşallah tutar bebişim...

ayy canım benim Allah razı olsun sağol inş. hepimizin olacak biraz önce eltimler geldi oda benimle hamile kalmıştı o doğurdu bebeği 2 aylık oldu onu görünce kendi bebeğim aklıma geliyor

aynen canım eşimin çok samimi arkadaşı var kardeşi gibi onun eşiyle 15 gün vardı aramızda bende düşük yaptım onun bebeği6 aylık oldu bende bazen üzülüyorum benimde olsa öle olacaktı diye ama herşey allahtan allah herşeyin hayırlısını verir bizim hayır gördüğümüzde şer bizim şer gördüğümüzde hayır olabilir böle düşün....

Son düzenleme:
canım aşılama işlemin yarın yapılıcaksa bildiğim kadarıyla yalnış hatırlamıyorsam 12 gün sonra kan testi yapacaklar gebelik oluşmuşmu diye yani 12 gün sonra öğrenirsin hamile olup olmadığını...inşallah tutar bebişim...
evet canım 12 gün sonra belli olacak inş. yine geçen aylardaki gibi olumsuz olmaz:19:
aynen canım eşimin çok samimi arkadaşı var kardeşi gibi onun eşiyle 15 gün vardı aramızda bende düşük yaptım onun bebeği6 aylık oldu bende bazen üzülüyorum benimde olsa öle olacaktı diye ama herşey allahtan allah herşeyin hayırlısını verir bizim hayır gördüğümüzde şer bizim şer gördüğümüzde hayır olabilir böle düşün....

kusura bakma canım yemek yaptımda şimdi geldim evet bende senin gibi düşünüyorum zaten benimki sakat olacakmış olsaymış onun acı çekmesidense böyle olmazsı daha hayırlı:14:

evet canım 12 gün sonra belli olacak inş. yine geçen aylardaki gibi olumsuz olmaz:19:

kusura bakma canım yemek yaptımda şimdi geldim evet bende senin gibi düşünüyorum zaten benimki sakat olacakmış olsaymış onun acı çekmesidense böyle olmazsı daha hayırlı:14:

estafurullah canım......inşallah tutar....sen soğan kürünü denedinmi pko için iyiymiş diyorlar ben 14 de adet olacam meleğim gelmediyse tabi ki sanmıyorum geldiğini....adet başlayınca ona başlıycam deniycem kiste bire birmiş geçiriyormuş....eşim pazara gitti soğan aldırdım allahın izniyle deniycem.....ama sen şimdi yapma aşılaman belli olsun öyle dene...birde şunu söyliyim unutmadan sakın maydonoz ve maydonoz suyu içme düşüğe birebirmiş düşük yapmak için özellikle maydonoz suyu içenler varmış ben düşüğümü maydonoz suyu yüzünden yaptım bilemedim o aralar zayıflamak için kullanıyordum....sonra düşük yapınca zaten öğrendim maydonozun o özelliğini....

pericim canım yarın büyük gün demek haaa hadi kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla mercimegin tutunur annesine... birdaha girdigimde güzel haberini almak istiyorum bak ona göre :76: :76: :76:

pericim canım yarın büyük gün demek haaa hadi kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla mercimegin tutunur annesine... birdaha girdigimde güzel haberini almak istiyorum bak ona göre :76: :76: :76:

walla bende artık güzel haberler vermek istiyorum canım benim :9:

işte ben bilmiyordum düşük yaptıktan sonra öğrendim aklıma gelmişken sanada söyliyim dedim.belki bilmiyorsundur diye

sağol canım bende düşük yapmakdan korkuyorum doktorda hele bir olsunda ondan sonra düşün diyor off yaa bunaldım artık dün lcw deki tsortden aldım çatlamış yumurta içinden bebek çıkıyor:)

Back