- Konu Sahibi superisi33
merhaba kızlar,
bnde aranıza yeni katıldım..
benim hikayemde şöyle..13 aydır tedavi görüyorum bebeğim olsun diye ama her ay hüsran malesef
bnde lanet pko hastasıyım..hormon testlerim yapıldı..rahim filmim çekildi eşimin sperm testi falan hepsi iyi..klomen kullandım fayda etmedi..menogon iğne kullandım fayda etmedi..bu ay yine klomen kullandım sonunda 18 mm lik yumurtam oldu bitane..sonra çatlatma iğnesi ve çalışma yaptık 14.gün gebelik testi yaptırmaya gittim doktora giderken de yolda regl oldum
sonra bnde kendi doktoruma gittim..döllenme olmuş ama rahmim tutmamış...
rahim sıvımın yapışkanlığı ve sıvısı azmış ondan dedi...ama bunun için bi ilaç falan vermedi..sonra bu ay yumurtlaman çok ii ilaca gherek yok dedi..bu salı çarşamba çalışma olacak ama benim hiç ümidim yok...rahim filminden sonra 6ay olmazsa bebek direk tüp dedi bana doktor..şimdi 3 ay bitti 4.aydayım 2 ay daha olmazsa bnde gidicem direk tüp bebeğe artık taakatim kalmadı çünkü
Allah ım çok bekletmeden isteyen herkese nasip etsin inşallah...peki bu rahim sıvısı azlığı gibi bi sıkıntı yaşayan varmı acaba?
bnde aranıza yeni katıldım..
benim hikayemde şöyle..13 aydır tedavi görüyorum bebeğim olsun diye ama her ay hüsran malesef

bnde lanet pko hastasıyım..hormon testlerim yapıldı..rahim filmim çekildi eşimin sperm testi falan hepsi iyi..klomen kullandım fayda etmedi..menogon iğne kullandım fayda etmedi..bu ay yine klomen kullandım sonunda 18 mm lik yumurtam oldu bitane..sonra çatlatma iğnesi ve çalışma yaptık 14.gün gebelik testi yaptırmaya gittim doktora giderken de yolda regl oldum