- Konu Sahibi superisi33
cnm rahiim filmi adetin 8.9. günü çekiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm rahiim filmi adetin 8.9. günü çekiliyor
öylemi sen çektirdinmi ağrı oluyormu bilgin varmı canım bana doktor neden adetliyken dedi acaba:44:
erkek infertitisiyle uğraşırken kendimi ihmal ettim dr şu an gerek yok dedi ben çektireceğim ama anestezili yaptıracağım acı eşiğim düşük
yok benim eşim normal çıktı ama bende polikistik over var ama yeni doktorum herşeye bakalım bişey varsa ilaçla uğraşmayalım dedi anesteziyi devlet hastanelerinde yapmazlar sanırım araştırma hastanesinde yaptıracam orda ücret alıyorlarmıdır?
cnm ist da mısın anesteziye ücret alırlar kadın infertitisinde maşallah sonuç güzel oluyor benim birçok arkadaşım kistine rağmen kaldı eşimin morfoloji sorunu var görünürde benim sorunum yok ama dr pek güvenemiyorum iyi dr bulmak gerek birinin kist dediğine diğeri yok diyebiliyor ben 34 yaşında olduğum için artık tüp düşünmeye başladım klomen bizim evde hep var eşim altı aydır kullanıyor
yok canım ben rizeye gidiyorum istanbuldaydım orda iyi doktor bulmak zor benim doktorum çok iyiydi oda tanıdık diye bakardı arada normalde sadece ameliyata girerdi inş. benimde düşükden sonra tüple ilgili bişey olmuşturda açılır bende hamile kalırım![]()
inşallah cnm en azından hamiş kalbiliyorsun meleğin en kısa zamanda sana gelir inşallah
sohbet edecem diye kahveyi taşırmışım kusura bakma geç yazdım buyur gel kahve içelim:82:![]()
amin canım valla geçen ekimde 1 aylık düşük yaptım ve 15 kilo aldım vitamin demir hapı filan derken kist oluşturamaya başladı yumurtalıklarım kalıcıymış ama zayıflarsam etkisi azalacak şişmanlayınca adetlerim düzensiz olacak ve hamile kalmam zorlaşacak ekimde 1 yıl olacak ama halen hamile kalamıyorum 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen ay aşılama oldu ama olmadı![]()
cnm afiyet olsun bende koçişin kürlerini yaptım
aaa sendemi kociş diyorsun bende birtek ben diyorum sandım![]()
cnm bende de kilo var birde çok vitamin kullanıyorum cnm inşallah normal gelir gelmezsede tüp olur ben artık öyle bakıyorum Allah sana eşine sağlık versin sonrası olur ben birkaç aydır çok yıprattım kendimi şimdi oluruna bıraktım üzüldükçe şiştim bu ay spora başlıyacağım![]()
selam mvkrnlk nasılsın canım![]()
valla millet ramazanda zayıflar ben şiştim yine neyseki boyum uzun canım tüp bebek son çare ama illerde rahatsızlıklar yaşıyorlarmış benim eşimin tarafı bilmiyor kistlerimi duyarlarsa kısır ilan ederler sürekli sorup duruyorlar zaten evleneli 1 yıl 3 ay oldu evlendikden 3 ay sonra hamile kaldım ne çabuk dediler şimdide ne zaman olacak diyorlar ve hep aynı kişiler her seferinde sormakdan vazgeçmiyorlar.![]()
şükür iyiyim canım.sen nasılsın...
bende ptesi erzurum şifa hastanesinin tüp bebek bölümünü arayıp durumumu anlatıcam.işte rahim filmi istendiğini falan herşeyi anlatıcam.ve randecu alıp erzuruma eşimle tedaviye gidicez.bakalım hayırlısı..eşim hiç dr.a görünmemişti..ben tüm tahlillerimi tekrar yaptırcam.
onun heyecanı tedirginliği var üstümde ya..
napcam bilmiyom.şimdiden stres sardı beni![]()
cnm biz 3 yıldır evliyiz ilk iki yıl istemedik şimdide o bizi istemiyoreşimde karadenizli ailesi çok sıkıştırıyordu eşim daha ben dr gitmeden annesine kendisiyle ilgili sorun oabileceği çıtlattı sonra ben anlattım artık kimse sormuyor akrabaları sorarsa dua edin olsun diyor benimkiler o konuda sormazlar ramazanda herkes meryem suresini okudu