Polikistik over pkoss !!

Kızlar ben inofolic combi ilaç kullanımaya başladım doktor tavsiyesi üzerine bu ilacı kullanıp çok hamile kalan olmuş inşallah banada yarar
İnşallah canim bnde kullandm ama bna pek bisi farketmedi umarım sana fayda eder

Seker insülin direnci varlığını gösteriyor canim birazck normalden yuksek ona bagli diger oranlarda degismis olabilir ve seker duzensizligi pkos yapar dr pkos teshisi koyarsa seker icinde ilac versin bazen unutuyolar hatirlat canim seker durumuny ben kullaniyorum diaformin
Tsk ederm cnm benim aç karnına verdim kani adetlide degildim daha sonuç o çıktı ultrason günümü bekliyorum dediğin gibi söyleyedeceğim cnm

Kızlar selam bende de pko var doktora gittim inofolic combi verdi sabah akşam tok olacak şekilde. İnşallah bende de işe yarar

Kizlar selam.bende pilikistik overim.ilacsiz adet oldugumu bilmem..2asilama oldum nasip olmadi:(benimki direncliymis.ignelerle bile buyumesi baya zaman aliyo.varmi aranizda benim gibi adet olamayan???

Kizlar selam.bende pilikistik overim.ilacsiz adet oldugumu bilmem..2asilama oldum nasip olmadi:KK43:benimki direncliymis.ignelerle bile buyumesi baya zaman aliyo.varmi aranizda benim gibi adet olamayan???
Bende aynı senin gibiyim canım. Bizde bebek düşünüyoruz. Doktorum inofolic verdi, birde endokrine yönlendirdi, oda sanırım glukofen verecek. Öyle işte tatlım. Biz daha beklemedeyiz kendi kendine olur bakalım inşallah

Bende aynı senin gibiyim canım. Bizde bebek düşünüyoruz. Doktorum inofolic verdi, birde endokrine yönlendirdi, oda sanırım glukofen verecek. Öyle işte tatlım. Biz daha beklemedeyiz kendi kendine olur bakalım inşallah

Ins canim.aynen bende kullandim inofolik bi kac ay.adetimi duzenlemedi neyzakki ins sana yarar.endokrinede gidiorum bu arada glukofende kullaniyorum aylardir.senindemi adetin hic gelmiyor??

Ins canim.aynen bende kullandim inofolik bi kac ay.adetimi duzenlemedi neyzakki ins sana yarar.endokrinede gidiorum bu arada glukofende kullaniyorum aylardir.senindemi adetin hic gelmiyor??
Tatlım aynı gibi şikayetler. Evet maalesef gelmiyor benimde illa bi müdahale olması lazım yoksa 7-8 ay bile olmadığı oluyor. Peki sen bebek düşünüyor musun canım. Glukofen kimilerinde işe yaramış hamile kalanlar çok, sende durumlar nasıl

Tatlım aynı gibi şikayetler. Evet maalesef gelmiyor benimde illa bi müdahale olması lazım yoksa 7-8 ay bile olmadığı oluyor. Peki sen bebek düşünüyor musun canım. Glukofen kimilerinde işe yaramış hamile kalanlar çok, sende durumlar nasıl

Evet cnm 2 senedir istiuoruz.2asilamam var negatif.tup bebege dogru gidiyoruz gibi.bende gecen yazdan beri kullaniyorum ama bi faydasi varmi bilemedim :/ ya bana olmuuo..ayniyiz evet benimde ilac almam lazim gelmesi icin

Evet cnm 2 senedir istiuoruz.2asilamam var negatif.tup bebege dogru gidiyoruz gibi.bende gecen yazdan beri kullaniyorum ama bi faydasi varmi bilemedim :/ ya bana olmuuo..ayniyiz evet benimde ilac almam lazim gelmesi icin
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım isteyen herkese nasip olur inşallah

Kızlar geçmiş olsun bende hla gebe kalamadim ameliyatta oldum ama o da ise yaramadi 6 ay oldu bisi yok bi gecen ay kimyasal gebelik oldu gitti
Inofolik folik asit zaten pkosa faydasinolur dediler ama bnde hic olmadi açıkçası eşlerinizde sperm düşüklüğü varsa bnce hic ugrasip iyice bunalmayin gidip tup bebgi araştırın bn artik öyle yapmaya kara verdim

Back
X