Polikistik over pkoss !!

Arkadaşlar fhs yüksek zaten ki yumurtlama olmuyor .ona baksaniz rahim dininden sonra da gebe kalınır diyor lar kalan da var kalmayan da bn yaptım kalmadimm bnm pek aklım tutmadı ama inşallah sizde hamile kalırsınız

Tüpte yapisiklik az olunca o iceri verilen ilac aciyomus galiba bnde oyle bisiler duydumda bn rahim filmi cekilmedim bu ameliyati olcaksam ne gerek var dedim doktorumda iyi yapmissin dedi :) bu salı bunuda yaptircam sonrasi Allah büyük dha fazla beklemem inşallah sen overian driling mi yaptirdin rahim filmi mi

Tüpte yapisiklik az olunca o iceri verilen ilac aciyomus galiba bnde oyle bisiler duydumda bn rahim filmi cekilmedim bu ameliyati olcaksam ne gerek var dedim doktorumda iyi yapmissin dedi :) bu salı bunuda yaptircam sonrasi Allah büyük dha fazla beklemem inşallah sen overian driling mi yaptirdin rahim filmi mi
Evet yaptım ve anestezi siz yaptım

Rahim temiz çıktı ilaç evrildiği an nefesim kesildi tez canlı yim da biraz son anda bırakmak istedim ama Dr bebeği dusun onu istiyor san kalkma dedi ve gözü mu kapattım hayal ettim bu acıya değer dedim

O zmn bayilmakta iyi yapicam desene canim bnm üzüldüm sana kimse bayilarak yapildigini soylemedi mi o kdar agrili hsg.lerde tüpler tikali bile cikarmis yarardan cok zarari varmis bn artik deldircem kurtulcam biktim ilac igneden

O zmn bayilmakta iyi yapicam desene canim bnm üzüldüm sana kimse bayilarak yapildigini soylemedi mi o kdar agrili hsg.lerde tüpler tikali bile cikarmis yarardan cok zarari varmis bn artik deldircem kurtulcam biktim ilac igneden
Cnm 500 cektim anestezi oldu mu 1.000 lira dediler durumum da musait değildi acikcasi

Diyete başladım ben de. Bir de civan perçemi içiyorum. Gaydasını gören var mı? Soğan kürüne de biri faydalı diyor başkası olmadı diyor.
Soğan kürünü uygulamadım ama civanperçemi bana mucize gibi gelmişti ilk ay. İçer içmez adet sökmüştü resmen. Ama bir sonraki aylarda etki görmedim.
Benim prolaktinim çok yüksek. Bütün sayfaları okudum prolaktinden bahseden kimseyi görmedim :110: Prolaktin yüzünden çatlayamayan yumurtalar zamanla kistlere dönüşüyormuş. Prolaktinden dolayı bunu yaşayan var mı?

Cnm 500 cektim anestezi oldu mu 1.000 lira dediler durumum da musait değildi acikcasi

Özel hastanelerden fatura isteyin o zaman fiyat yariya düşüyor faturada hakki olmayan parayi kesemedikleri icin çünkü hastaneler a sinifi b ve c diye ayriliyor türkiyede cok fazla a sınıfı hastane yok islemleriniz bitince sizden aldiklari para kdr fatura isteyin vermezlerse maliyeye sikayet etceginizi söyleyince hemen geri ödeme yapiyolar

Soğan kürünü uygulamadım ama civanperçemi bana mucize gibi gelmişti ilk ay. İçer içmez adet sökmüştü resmen. Ama bir sonraki aylarda etki görmedim.
Benim prolaktinim çok yüksek. Bütün sayfaları okudum prolaktinden bahseden kimseyi görmedim :110: Prolaktin yüzünden çatlayamayan yumurtalar zamanla kistlere dönüşüyormuş. Prolaktinden dolayı bunu yaşayan var mı?

Süt hormonu fazla olmasi dmi bahsettigin ? bunlar hep birbirini kovaliyor canım ya pkoslularda zaten olan bisi bu göğüs başını sıkıca süt geliyor bende menogon igne vuruldugum zaman geçmişti yumurta vatlatma ignesiylede yumurtam catlayamayinca tekrarladi

Süt hormonu fazla olmasi dmi bahsettigin ? bunlar hep birbirini kovaliyor canım ya pkoslularda zaten olan bisi bu göğüs başını sıkıca süt geliyor bende menogon igne vuruldugum zaman geçmişti yumurta vatlatma ignesiylede yumurtam catlayamayinca tekrarladi
Aynen sut hormonuymus. Ilk hamileligimde Dostinex kullandim daha kutu bitmeden hamile kalmisim. Simdi yine yuksek ama bu defa pkos cikti falan derken hamile kalamiyorum. Parlodel kullaniyorum suan. Ama yumurta catlatma falan doktorum bir sey vermedi benim de kafama takildi :(

Aynen sut hormonuymus. Ilk hamileligimde Dostinex kullandim daha kutu bitmeden hamile kalmisim. Simdi yine yuksek ama bu defa pkos cikti falan derken hamile kalamiyorum. Parlodel kullaniyorum suan. Ama yumurta catlatma falan doktorum bir sey vermedi benim de kafama takildi :KK43:

Ilk once kendi catlasin diye bekler sen simdi gebelik yasamissin o yuzden agirdan aliyodur canim ama kilo almamaya calis en azindan kilonu sabit tut kilo almak dha kötü yapiyor pkosu bi de iliskiye girerken göğüs uclarinin uyarilmasini engellemek icin esine elletme o bile farkediyormus

Kendimi bildim bileli bu hastalık var bende 6 yıllık evliyim 1 oğlum var oda zorr bi tedavi ile oldu 2 yıldır 2. Düşünüyoruz olmuyor olmuyor sanki hiç olmicak mış gibi 3 tane kimyasal düşüğüm var

Özel hastanelerden fatura isteyin o zaman fiyat yariya düşüyor faturada hakki olmayan parayi kesemedikleri icin çünkü hastaneler a sinifi b ve c diye ayriliyor türkiyede cok fazla a sınıfı hastane yok islemleriniz bitince sizden aldiklari para kdr fatura isteyin vermezlerse maliyeye sikayet etceginizi söyleyince hemen geri ödeme yapiyolar
Fatura verdiler mi vermediler mi bilmiyorum

Ne zaman ameliyat olacak siniz anestezi ile mi yapılıyor .Daha ince aşılama yaptınız mi

Ne zaman ameliyat olacak siniz anestezi ile mi yapılıyor .Daha ince aşılama yaptınız mi

Aşılama yaptirdim ama 1kere ondada tutmadi ve acaip sancili adet geçirdim
Uyuyucaklar cnm bu sali 15kasimda olucam ameliyat cok heycanliyim :)

Gene gitcem bi hafta sonra tüm paramı verdim valla bi sefer gittihim de ne diyim

Tatlim fatura vermek zorunda vermez tartismaktan cekinme sizi maliyeye sikayet ederim de saglik bakanliginada tavrinizi sikayet ederim de cok pahali isler bunlar iyice de insanlari keriz gbi kullanıyorlar

Kendimi bildim bileli bu hastalık var bende 6 yıllık evliyim 1 oğlum var oda zorr bi tedavi ile oldu 2 yıldır 2. Düşünüyoruz olmuyor olmuyor sanki hiç olmicak mış gibi 3 tane kimyasal düşüğüm var

Canim hic kromozomlariniza bakildi mi senin ve esinin

Back
X