Hanımlar bende 3 yıllık evliyim evliliğimin 1. Yılında evlilik yıldönümümüzden bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim uzun sürmedi 5 haftalıkken düşük yaptım biz o zamanlar çocuk istemiyorduk ben okuyordum çünkü okulla zor olur falan diyorduk düşükten sonra 6 ay korunduk sonra korunmayı bırakık ama 1.5 yıl oldu hala hamile kalamadım 2 ay önce rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı kan değerlerim normal ama ultrasonda polikistik over gözüküyor eşimde de sorun yok ileri hız düşük dediler ama hamile kalabilirsin sıkıntı olmaz dediler eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum kendim de soğan kürü uyguladım bu ay ama yumurtlama olmadı daha neredeyse adet günüm geldi ben hala ymurtlayacağım Ovulasyon testi ile evde takip ediyorum geçen hafta yeni bir doktora gittim ultrasonda da yumurta gözükmedi bu ay yumurtlama olmadan adet olucam galiba

doktordan memnun kaldım baya bilgili yaşı da var adetin 3 günü tahlil sonuçlarıma göre ilaç verecek sanırım klomen verecek bakalım hayırlısı rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin