Adet düzensizliği olanlarda da hap bittikten 4-5 gün sonra adet olunuyor mu Merak ettimCanim benim hikayem de seninkine cok benziyor. Bende de polikistik over var. Doktor kilo vermem gerektigini soyledi ve uc aydir 15 kilo verdim. Bu ay tedaviye basladik. 5 gun sabah aksam klomen kullandim cumartesi de catlatma ignesi vurulcam. Benim de bitane yumurtam olusmus 15 mm. Ben de duphaston kullanmistim daha once bittikten 4-5 gun sonra adet olursun. Allah hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
amin canım. gerçekten ne kadar illet bir hastalıkmış kurtuluşuda yok anlamadım gitti. hayıt otları soğan kürleri herşeyi denedim banamısın demedi. her ay bi ümitle beklemekde cabası. inşallah olumlu sonuçlanır tedavin güzel haberlerini alırız :)Canim benim hikayem de seninkine cok benziyor. Bende de polikistik over var. Doktor kilo vermem gerektigini soyledi ve uc aydir 15 kilo verdim. Bu ay tedaviye basladik. 5 gun sabah aksam klomen kullandim cumartesi de catlatma ignesi vurulcam. Benim de bitane yumurtam olusmus 15 mm. Ben de duphaston kullanmistim daha once bittikten 4-5 gun sonra adet olursun. Allah hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
selam tatlım. bende iyi geliyor diye kullanmıştım hayıt suyu aslan pençesi falan ama hiç bir işe yaramadı bende umarım sende yarar. soğan kürü yap dediler onuda denedim ondanda sonuç alamadım. ama herkes soğan kürüyle pkodan kurtuldugunu söylüyor. belkide ben yanlış uyguladım bilmiyorum. bide bende tiroid var az çalışıyormuş. acaba bilen varmı tiroid ve pko arasında bi bağ varmı kızlar?Merhaba kizlar bendede pco var pralaktain yuksekligide hic yumurtluyacagim gunu hesapliyamiyorum... Hayit suyu aslan penceside iciyorum hakkimizda hayirlisini versin Rabbim
canım kendimden örnek vereyim benim adetim hep düzensizdi uzun süre yasmin kullandım tabi bu sürede takır takır 28 günde adet oluyordum. bıraktıktan sonra eski haline geldi düzensizleşti. tarlusalla adet oluyorum hep. genelde ilaç bittikten sonra 4 gün içinde adetim geliyor. ama bu ay duphaston kullandım bakalm nolcak.Adet düzensizliği olanlarda da hap bittikten 4-5 gün sonra adet olunuyor mu Merak ettim
Ahhh canimmm bende sogan kuru yaptim ama ise yaramadiselam tatlım. bende iyi geliyor diye kullanmıştım hayıt suyu aslan pençesi falan ama hiç bir işe yaramadı bende umarım sende yarar. soğan kürü yap dediler onuda denedim ondanda sonuç alamadım. ama herkes soğan kürüyle pkodan kurtuldugunu söylüyor. belkide ben yanlış uyguladım bilmiyorum. bide bende tiroid var az çalışıyormuş. acaba bilen varmı tiroid ve pko arasında bi bağ varmı kızlar?
Adet düzensizliği olanlarda da hap bittikten 4-5 gün sonra adet olunuyor mu Merak ettim
amin canım. gerçekten ne kadar illet bir hastalıkmış kurtuluşuda yok anlamadım gitti. hayıt otları soğan kürleri herşeyi denedim banamısın demedi. her ay bi ümitle beklemekde cabası. inşallah olumlu sonuçlanır tedavin güzel haberlerini alırız :)
Canım bende pkoluyum hep foruma yazarım. Bekarken adetim çok geçikirdi 3 ay falan olmazdım sonra tarlusalla anca.. ama soğan kürüyle tanıştım ve bekarken adetimi düzenledi.. evlendim bebeğim olmadı doktora gittim prolaktin yüksek çıktı bir ay dostinex içtim. Sonra düştü. Ama pko yerinde duruyordu.progestan verdi onlada olmadı. 4 ay sonra oldu bebeğiö. Soğan kürü uyguladım çok dikkat ederek ve çok dua ettim o ay kendimi bebeğe adadım ve çok şükür hamile kaldım. Hiç olmayacak gibiydi.. çok üzülüyordum hatta bi doktor bana dediki çocuğun olmayabilir... işte bunu duymak çok zordu. Ben bikaç doktora gittim ama olmadı. Evde kendim soğan kürüyle dualarla oldu çok şükür. Meryem Yusuf Yasin Tebareke Kenzül Arş bu sureleri bolca okudum... soğan kürünü çok dikkatli yaptım ve inandım.. kür uygulucaksanız tam tarife göre yapın kızlar çünkü eksiklikler olunca işe yaramayabiliyor çünkü ben bekarkende denemiştim
Merhaba kızlar.uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. Biliyorum benim gibi çok insan bu dertten muzdarip. Geçen kasım ayında pko olduğumu öğrendim. Tanidigim bir doktora gittim senin bir şeyin yok kendi çabamla gebe kalabilirsin dedi. Içim rahat etmedi başka doktora gittim oda aynısını söyledi. Ama internettebiraz araştırdıktan sonra bu lanet pkosu başka bir doktora daha gittim ve iyiki gelmissin bu şekilde gebe kalamazsın diyerek bir sürü tahlil verdi. Hormonlarım normal çıktı bir tek tiroid az çalışıyormuş ve insulin direnci çıktı hemen gluchopagene 1000mg sabah akşam başladık. Çok kilom yok ama yinede zayıflamam lazım dedi. Ben bu hızla 6 kilo verdim. Ve duphaston verdi bugün bitti ilacım. Ne zaman adet olurum ? Yada bu ilaç yumurta gelistiriyomu biliyomusunuz? Çünkü vücudum kendiliğinden yumurta oluşturmuyormus pko'dan dolayı. Bide adetin 5.gunu klomen kullan 5 gün sabah akşam dedi. 1.5 senedir çocuk istiyoruz olmuyor. Doğru yordamıyım bilemiyorum yardım edin akıl verin lütfen kızlar
Ahhh canimmm bende sogan kuru yaptim ama ise yaramadi( hayit suyu prolaktainin dusmesini sagliyormus insallah duser
Valla canim artik okadar cok sey kullaniyorum hangidi hangi ise yariyo karistiriyommm:))))Hayıt suyu cnm hormon sevıyesını duzenliyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor hormon dongusunu düzenliyor
Valla canim artik okadar cok sey kullaniyorum hangidi hangi ise yariyo karistiriyommm:))))
Dedigin yer dun cevap yazmis bana fiyatvermis geldiginde banada foto yollarmisinAnlayabiliyorum malesef öyle oluyor ya haklısın bana hayıt zerdeçal zeytın yaprağı yollamışlar üstlerine de yazmışlar nasıl kullanacagımı gelince föreceeğim artık bştkisi mi tohumumu neyi bilmşyorum ama bu otlar asıl yerlerınde toplanıp satılıyormuş dediğim yerde
Dedigin yer dun cevap yazmis bana fiyatvermis geldiginde banada foto yollarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?