Polikistik over sendromu

kızlar peki inofolic ile inofolic combi arasında doz farkı haricinde bir fark varmı biliyormusunuz? inofolic combi daha yüksek dozdaymış. acaba hangisi pko için en etkilisidir veya siz hangi folic asid ilacını kullanıyosunuz. of bilemedim devamlı böyle sorular içindeyim kızlar. ama bu ay nedense içimde bi ümit var gebelik oluşacağına dair. insallah olur ve isteyen herkesin tabi :)

Dostinex kullandiginizda dustu prolaktaininiz dostinexle hamile kalamadiniz bende simdi dostinex kullaniyorum
Evet dostinexlede hamile kalamadım. Progestan içtim onunlada olmadı... ama bu ilaçlarla hamile kalanlarda var tabikii.. yapı meselesi demekki herkeste farklı oluyor.. kısacası ilaçlar bende işe yaramadı. Ben şifayı soğan küründe buldum

Nasil uyguladin sogan kurunu

Nasil uyguladin sogan kurunu
Adetim bitti. 2 gün sonra küre başladım. Öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dakika önce içtim. Kahverengi kabuklu yani yemeklik soğan olacak filizlenmemiş olacak orta boy. Dış kahverengi kabuğunu soyup dörde bölüyoruz. Bi tarafta 1buçuk bardak kaynamış su hazırlıyoruz dörde bölünmüş soğanı içine atıp kısık orta arası ateşte 5 dakika kaynatıyoruz kapağı kapalı şekilde. 5 dakka dolunca ocaktan alıp süzüyoruz. Ilıktan biraz sıcak olunca içiyoruz. Her seferinde taze hazırlanması gerek.. bu şekilde canım.. inşallah herkese şifa olur

Tamam canim tesekkur ederimmm..

Hanımlar onu bunu bırakın tavsiyem HAYIT MEYVESI EKSTESİ başka da birsey demıyorum

Bir iki ay iöşnde inşallah müjdeli haberımı verırım sizlere dun basladım ben fiyat soracak olursanız 40 tl aldm

Bir bardak suya 30 damla damlatıyorum sabak aksam aç karnına içişyorum

Ben de pkoluymusum dostinex ve duphaston verdi doktorum soğan kurum yarım kaldı soğan bitti evde içe içe alınca 15 e tamamlicam bal tarçın çörekotu karışımı yiyorum hayıt tohumu aldım başlamadım henüz ama icicem 3 ay Rabbim hepimize şifa versin bi de doktor bana yumurtlamiyo değilsin yumurtaluyosun a istediğimiz zamanda değil dedi size ne dedi doktorunuz yumurtlama hakkında?

Gecmis olsun canim bnmde yumurtam olusuyor ama her ay değil ve aynen senin gibi beklenen zamanda değil yani 2 ayda bir falan. Duphaston kullandım adet oldum ve aşırı yoğun oluyorum şuanda çok şaşkınım ilaçtan dolayımı acaba kızlar? Yarın klomene başlıcam bakalım inşallah bu ay tutar

Duphaston yuzunden olabilir canim. Ben de klomen kullandim cumartesi ovitrelle ignemi de vurundum. Doktorum gunleri verdi calisin diye igne yuzunden mi bilmiyorum 3 gundur acayip sislik var cok rahatsiz etti beni. İnsallah bu ay kaliriz hepimiz allah nasip etsin bize de

Pco nun tıpta tedavisi yok evet ama kilo vererek ve sağlıklı beslenerek hepimiz evlat sahibi olabiliriz.
İnşaallah Rabbim hepimize tattırır o güzel duyguyu.

Pco nun tıpta tedavisi yok evet ama kilo vererek ve sağlıklı beslenerek hepimiz evlat sahibi olabiliriz.
İnşaallah Rabbim hepimize tattırır o güzel duyguyu.
Aynen cok dogru soyluyorsun. Ben de bu yuzden doktorumun tavsiyesi uzerine 15 kilo verdim 3 ayda. Daha bi on kilo fazlam kaldi. Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…