- 14 Kasım 2010
- 392
- 49
- 318
- Konu Sahibi ccivcivimm
-
cnm bende pkoluyum
korunmayı bıraktığım ilk ay kendiliğimden doğal yolla oğluma hamile kaldım
şimdi 2.bebiş istiyorum hemde çoooooooook
ama gelmiyor bir türlü
Polikistik over sendromum var...2 aylık evliyim evlenmeden önce adetim sadece ilaçlar sayesinde geliyodu fakat evlendikten 1 ay sonra 14 ekimde kendiliğinden ilaçsız adetim geldi ve çok şaşırdım çünkü gelmiyodu..bebeğimizin olmasını çok istiyoruz ve hemen hamile olmak istiyorum..evlenmeden 2 önce filan pko için olan ilaçları ve doğum kontrol hapını bırakmıştım..bebeğim hemen olma şansı nedir? adetimin kendiliğinden ilaçsız gelmiş olması nedeniyle hemen hamile kalabilirmiyim acaba?.. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..
ıyı gunler herkese.ben 21 yasındayım ve bır yıllık evlıyım bende pco hastalıgı varmıs bunu daha sonradan ogrendım ve doktorum bana bı kucuk kutu ıcerısınde yanılmıyorsam bes altı tane ufak hap vardı ve kullanmaya basladım o ay ıcerısınde gebe kaldım.fakat bı kaza sonucunda bebegımı 2 aylıkken dusurdumdoktor uc ay sonra bebek dusunun dedı ve dort ay oldu normal yoldan gebe kalamadım bende yıne doktora gıttım adetın ucuncu gunude gel test yaptırcaz dedı ınsallah olumlu sonucu alırım pekı sızce bı daha hap verse acaba gebe kalabılırmıyım yardımcı olursanız cok sevınırım ılgınız ıcın hepınıze tesekkur ederım
bende pco luyum su an diyetisyene gidiyorum aldığım kiloları vermek için ve vermeye basladım. 1 senenlik evliyim biraz zayıfladıktan sonra dr gidip bebek istediğimi söylicem. şu an diane 35 ve glifor kullanıyorum ne olur sizce
canım arkadaşım allahım yardımcın olsun..
bu pcos gerçekten garip bi hastalık..kimi normal yolla gebe kalıyo kiminin tüp bebeği bile tutmuyor..
dediğim gibi her bünyede farklılık gösteriyor..
ben 2 yıllık evliyim.senin gibi bende ilaçla adet oluyorum.pcos var bendede.şuan yasmine başladım.
ama ben zayıfım hormonlarım normal tüylenmem yok ama genede yumurtalıklarım inci gibi maşallah
yani etrafı olgunlaşmamış yumurtayla dolu.
mesela benim ablamdada varmış pcos yasmin kullanmış 3 ay şuan 3.bebeği bekliyoruz.korunurkende yasmin içmişti.
en önemlisi moral.daha çok erken olacak inşallah hepimizin.
benim anlamadığım herşeyim normalken nasıl oluyoda bende pcos görülüyor??????
banada yardımcı olursanız sevinirim:44:
merhaba pco bir çok bulgunun bir arada olup sıkıntılarla kendini baş göstermesi durumunda sendrom adını alır. ama bazen sadece ultasonda pco görünür bunu çok pco olarak tanımlamamak gerekir. bu nedenle herkesin derdi ve tedavileri biraz değişkenlik gösterir.
bu ay doktora gıttım ve doktor bana duphaston hapı verdı bunu adetımden 14 gun sonra 10 gun boyunca sabah aksam ıcmemı soledı uc ay boyunca bu sekılde kullanmamı soledı ve su an kullanıyorum acaba etkı eder mı dıye dusunuyorum gebekalırmıyım hemen...ınternetten arastırdıgıma gore adetı duzenlıyomus pekı yumurtalıkları uyarma gıbı bı etkısı oluyor mu cok merak edıyorum yardımcı olun lutfen bu hapla gebe kalınır mı ????
tesekkurler doktor hanım verdıgınız cvp ıcın ben yıne doktora gıttım fsh 13.73 lh 8.25 doktorum bu sonuclarla gebe kalamazsın dedı ve bana duphaston adında bı ılac yazdı adet gunumden 14 gun sonra 10 gun boyunca sabah aksam kullanmamı soledı ben her ay zaten adet oluyorum hep adet gunumden ıkı gun ya erken ya da gec olurum.aklıma takılan bu hapla gebe kalabılırmıyım acaba ?????lutfen yardım edınnnn cvplarını beklıyorum tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?