Polikistik over sendromum var, bebeğim olurmu?

Kalırsın canım hiç moralini bozma sadece en kötü biraz süre uzayabilir belki de hiç uğraşmadan kalırsın hiç belli olmuyor bu işler. Ben de pikoluyum ve Doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hemen o ay kaldım. Halbuki doktorlar uzun sürecek senin kalman hatta tedaviyle olur belki falan demişlerdi. İyi bir doktora git, tahlillerini yaptır gerisi Allah'a kalmış canım,hayırlısı olsun hakkında

Benim 2 senede bebegim oldu. Aynı hastaliga sahip bir arkadasim evlendigi ay hamile kaldi. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur insallah.

kalırsın canım hiç merak etme benim de bir yumurtalığım yok evklenince bi kontrole gidelim dedik dr. öbüründe çok az yumurta var büyük ihtimalle olmaz dedi çocuk siz bikaç ay deneyin sonra görüşelim ama ya aşılama yada tüp bebek denicez dedi ay ne ağlamıştım sonra bi daha adet olmadım hemen peşine oğlumuz geliverdi.. o yüzden hiiç kafana takma akışına bırak sonuçta adet de görmüşsün ilaçsız hem de olur Allah'ın izniyle

Kızlar adtlerim düzenli fsh 6 lh 3 ama doktor bana pco dedi böyle bisi yasayan varmı

Merhaba hocam ben polikistik over var ve çocuk istiyoruz regl düzenli geliyor 5 aydır çocuk için çabalıyoruz hap kullanmam gerekirmi çok fazla yumurtam var folükül görünmüyor hiç büyümüyor yumurta ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…