- Konu Sahibi ccivcivimm
-
olursun canım bende pcoluyum ılacsız adet olmazken suan bırı 2 yasında bırıde 2aylık ıkı bebegım var
merhaba aytun hanım. bende pco hastasıyım ve 1 yıldır hamile kalabilmek için uğraşıyorum. doktorum hamile kalabilmem için kilo vermemin yeterli olacağını söyledi. şimdi diyet yapıyorum 5 kilo verdim. fakat bu arada bir de endektrinoloji bölümüne gittim. glukophage adlı ilacı verdi. onu kullanıyorum. sizce doğru yoldamıyım? şimdiden teşekkürler.
merhaba bende de pco var ilk adetimin başladığından beri ilaçlarla adet gördüm en son da diane 35 kullandım 4 yıl, 2 yıllık da evliyim şimdiye kadar bebek düşünmemiştim ama artık istiyoruz ben de hapı bıraktım, bu arada tanıdıklarımdan bir kaç kişi amway den "selenyum e" isimli tableti önerdiler acaba onu kullanmam gebe kalmamda yardımcı olur mu?
merhaba doktor hanım, benim adetim 21 ile 30 gün arası değişiyor bu düzensiz mi sayılır veya düzenli olmak için kaç gün oynayabilir. Banada doktor pko dedi sorduğunda ben adetim düzensiz dedim ve doğrumu demişim doktoruma bu kadar ayrıntılı soramadım
Merhaba her adetin başlangıç gününden itiberen adet zamanları belirlenir ve 21 ile 35 gün arasında kendi içinde bir düzeni olan adetler aslında sorun değildir. Gebelik planlandığında yumurtlamın takibi zorlaşabilir böyle durumlarda doktor takipleriyle ultrasonda büyüyen yumurta saptanarak gebelik ihtimali olan günler belirlenebilir. Sevgiler.
Merhaba selenyum desteğinin yumurtlamaları düzletmekle bir ilgisi yoktur, mineral desteğidir. Eğer gebelik 1 yıl içinde gerçekleşmiyorsa kısırlık (infertilite) uzmanlarıyla görüşmenizi öneriririm. Sevgiler.
merhaba pco bir çok bulgunun bir arada olup sıkıntılarla kendini baş göstermesi durumunda sendrom adını alır. ama bazen sadece ultasonda pco görünür bunu çok pco olarak tanımlamamak gerekir. bu nedenle herkesin derdi ve tedavileri biraz değişkenlik gösterir.
Ben yeni uyeyim bana yard edin lutfen iki gun oldu ogreneli polikistik over sendromu oldugum.tuglenme yuzunden gitmistim doktora ama yikildim sonuclari doktor gorup bunu soledikten snra.adet duzensizligi yok bende duzenli adetim.bnde bi kac yildir tuglenme vardi artik artmaya basladi vucudumda gogsumde yuzumde .. Cocugum olmaz mi benim kafam karisik.doktor sadece dogum kontrol hapi verdi ne yapmam gerek yardim edin bana lutfenben çok duydum pko lu olup çocuk sahibi olan çok büyütülcek bişey değil
merak etme vaktin saatin nezamansa ozaman olur hayırlısıyla
Ben yüzündeki tuglenme ve sivilce için doktora girmiştim ama polikistik över die birsey olduğumu soledi.bekarim ama çocuğumolmaz ddie korkuyorum bende adet düzensizliği olmadi her ay düzenli oldum tuglenme vardi.çocuğum olmaz mi benim
slm canım bende aynı durumdaydım http://www.bebeksayfasi.com/bebek-gelisimi bu sayfada güzel bilgiler var bak istersen :)Polikistik over sendromum var...2 aylık evliyim evlenmeden önce adetim sadece ilaçlar sayesinde geliyodu fakat evlendikten 1 ay sonra 14 ekimde kendiliğinden ilaçsız adetim geldi ve çok şaşırdım çünkü gelmiyodu..bebeğimizin olmasını çok istiyoruz ve hemen hamile olmak istiyorum..evlenmeden 2 önce filan pko için olan ilaçları ve doğum kontrol hapını bırakmıştım..bebeğim hemen olma şansı nedir? adetimin kendiliğinden ilaçsız gelmiş olması nedeniyle hemen hamile kalabilirmiyim acaba?.. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?