Polikistik over sendromuyla gebe kalan arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var

16032010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
17
5
1
31
Iyi gunler bayanlar. 2 ay once gebe kalamama sikayetiyle hastaneye gittim. Sag ve sol overlerde tesbih tanesi gibi dizili polikistler meydana gelmis. Normaldede kistim vardi ama adetlerimi en fazla 1 hafta gecikmeli oluyordum. Dr. Desolett verdi adetin ilk gunu basla kullanmaya diye. Kistlerimu eritecekmis. Ama yumurta tembelligide var ayni zamanda. Aranizda son zamanlarda polikist sikayeti olup gebe kalan arkadaslar varmi. Ve nasil bi tedavi surecinden gectiniz. Bitkisel yada kimyasal ne kullandiniz. Bana yardimci olun lutfenn

Merhabalar. Bende de pcos var ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Maalesef size herhangi bir tedavi sürecinden bahsedemeyeceğim çünkü 4 aylık evli olmama rağmen çok şükür uğraşmamıza gerek kalmadan Rabbim nasib etti. Hatta ben pcos lu olduğum için bu kadar çabuk olabileceğine ihtimal vermemiştim ve ya uzun süre olmazsa, ya hiç olmazsa diye çok sıkıntı etmiştim. Ancak ben size soğan kürü ve incir küründen bahsetmek istiyorum. Belki duymuşsunuzdur ama yine de yazayım dedim. Eğer bu ay hamile olduğumu öğrenmeseydim ve adet olsaydım ben de bu kürleri deneyecektim. Belki size de faydası olur diye yazmak istedim. İbrahim Saraçoğlu'nun soğan ve incir kürü şeklinde internette aratırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz. Ayrıca sitede de bu konuda paylaşım yapan olmuş, aşağıya linkini kopyalayacağım. Umarım şifa olur ve en kısa zamanda siz de bu güzel duyguyu tadarsınız.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...onrasinda-hamile-kaldim-deneyin-derim.612924/

Back