Tahmini nekadar tutar bi fikrin varmı peki?Olur tabi neden olmasın?
Tahmini nekadar tutar bi fikrin varmı peki?
Hmm anladım canım seninde mi polikistik?Canım geçen hafta gittiğim özelde tsh prolaktin progesteron nu sordum test başı 10 dediler sen tsh fsh prolaktin lh e2 baktırsan 50 tl falan tutar muayene ücreti de alırlar belki
amh 250 tl dediler
Hayır canım benim tsh yüksek troid var .Hmm anladım canım seninde mi polikistik?
Allahım nerde bu sorunlarla uğrasan varsa şifa olsun inşallah canım. Güzel güzel bebişler nasip etsin hepimize  ..Hayır canım benim tsh yüksek troid var .
Amin canım amin rabbim hiç kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın dileyen isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahAllahım nerde bu sorunlarla uğrasan varsa şifa olsun inşallah canım. Güzel güzel bebişler nasip etsin hepimize  ..
 inşallah canım benim ben daha 1 buçuk senelik evliyim ama isteyince hemen olsun istiyo insan...Amin canım amin rabbim hiç kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın dileyen isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Öyle tabi ama rabbim nasip etmeyince yapacak bir şey yok sürekli ovulasyon zamanını değerlendiriyorum ama olmuyor bir şey de bulamadılar sadece neden troid mi bakalım artık inşallah canım benim ben daha 1 buçuk senelik evliyim ama isteyince hemen olsun istiyo insan...
Bende cok dikkat ediyorum ama yumurtlama olmuyomuş ki o güne ayarlasamda değişen bişey yokk.. Sen nezamandır uğraşıyorsun cok oldumu?Öyle tabi ama rabbim nasip etmeyince yapacak bir şey yok sürekli ovulasyon zamanını değerlendiriyorum ama olmuyor bir şey de bulamadılar sadece neden troid mi bakalım artık
Nasıl olmuyormuş anlamadım bayadır uğraşıyorum 5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama 2,5 yıldır çocuk istiyoruz ilk zamanlar sebepsiz kısırlık dediler sonra aşılama iğne tedavisi önerdiler olmadı polip fark edildi ameliyat oldum şimdi tsh yüksek ondan olabilir diyor doktor düşürmeye çalışıyoruz.Bende cok dikkat ediyorum ama yumurtlama olmuyomuş ki o güne ayarlasamda değişen bişey yokk.. Sen nezamandır uğraşıyorsun cok oldumu?
İnşallah olur ya sen kademe atlamışsın ben daha yolun başındayım daha tükenmedim Allah sana sabır versiin inşallah boşa cıkmaz cabalarınız bu sefer..Nasıl olmuyormuş anlamadım bayadır uğraşıyorum 5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama 2,5 yıldır çocuk istiyoruz ilk zamanlar sebepsiz kısırlık dediler sonra aşılama iğne tedavisi önerdiler olmadı polip fark edildi ameliyat oldum şimdi tsh yüksek ondan olabilir diyor doktor düşürmeye çalışıyoruz.
Derdi veren rabbim dermanı da veriyor hiç dert etmiyorum eskiden çok kafama takıp üzülüyordum artık oluruna bıraktım.İnşallah olur ya sen kademe atlamışsın ben daha yolun başındayım daha tükenmedim Allah sana sabır versiin inşallah boşa cıkmaz cabalarınız bu sefer..
Polikistik overde yumurtaların hepsi gelişmeye calıstıgı için olgunlaşamıyolar o yüzden de gelişen saglam bi yumurtam yok adetlerim düzensiz Düzenli yumurtlamam olduğunu sanmıyorum yani ben...Derdi veren rabbim dermanı da veriyor hiç dert etmiyorum eskiden çok kafama takıp üzülüyordum artık oluruna bıraktım.
Yumurtlama olmuyormuş dedin ya onu anlamadım nasıl yani
Polikistik overde yumurtaların hepsi gelişmeye calıstıgı için olgunlaşamıyolar o yüzden de gelişen saglam bi yumurtam yok adetlerim düzensiz Düzenli yumurtlamam olduğunu sanmıyorum yani ben...
Birsürü şey istedi ya rahim filmi eşimden sperm testi hormon testleri hepsini topla gel dedide rahim filmi tedirgin ediyo beni ya. Sen çektirdin mi hiiç?Hımm ilaç veya iğne tedavisi önerebilir size
Evet canım çektirdimBirsürü şey istedi ya rahim filmi eşimden sperm testi hormon testleri hepsini topla gel dedide rahim filmi tedirgin ediyo beni ya. Sen çektirdin mi hiiç?
Smear genital kültür hormon testi hsg eşinden de spermiyogram istemişlerdir biz hepsini yaptırdık.Evet canım çektirdim
Devlette mi çekildin ağrın oldumu biraz anlatırmısın nasıl oldu??Evet canım çektirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?