Polikistik over sendromuyum yeni başladım araştırmalara. Bakabilirmisiniz?

Annenizin kız kardeşi sizin neyiniz olur?

• Ankete Katılan
    10

Balkan69

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
19
16
3
29
Arkadaslar meraba benim adetleri cok düzensiz 1 buçuk yıllık evliyim doktora gittim polikistik over sendromu olduğumu söyledi ve adetinin 3. Günü gelip hormon testi yaptırmamı istedi ama devlet hastanelerine hemen randevu alınamıyorum bilirsiniz benimde Düzensiz olduğu için adet olmam lazımki hemen gidip test yaptırmam lazım. Acaba özelde yaptırsamda doktora götürsem olurmu?

Tahmini nekadar tutar bi fikrin varmı peki?

Canım geçen hafta gittiğim özelde tsh prolaktin progesteron nu sordum test başı 10 dediler sen tsh fsh prolaktin lh e2 baktırsan 50 tl falan tutar muayene ücreti de alırlar belki
amh 250 tl dediler

Allahım nerde bu sorunlarla uğrasan varsa şifa olsun inşallah canım. Güzel güzel bebişler nasip etsin hepimize  ..
Amin canım amin rabbim hiç kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın dileyen isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

inşallah canım benim ben daha 1 buçuk senelik evliyim ama isteyince hemen olsun istiyo insan...
Öyle tabi ama rabbim nasip etmeyince yapacak bir şey yok sürekli ovulasyon zamanını değerlendiriyorum ama olmuyor bir şey de bulamadılar sadece neden troid mi bakalım artık

Öyle tabi ama rabbim nasip etmeyince yapacak bir şey yok sürekli ovulasyon zamanını değerlendiriyorum ama olmuyor bir şey de bulamadılar sadece neden troid mi bakalım artık
Bende cok dikkat ediyorum ama yumurtlama olmuyomuş ki o güne ayarlasamda değişen bişey yokk.. Sen nezamandır uğraşıyorsun cok oldumu?

Bende cok dikkat ediyorum ama yumurtlama olmuyomuş ki o güne ayarlasamda değişen bişey yokk.. Sen nezamandır uğraşıyorsun cok oldumu?
Nasıl olmuyormuş anlamadım bayadır uğraşıyorum 5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama 2,5 yıldır çocuk istiyoruz ilk zamanlar sebepsiz kısırlık dediler sonra aşılama iğne tedavisi önerdiler olmadı polip fark edildi ameliyat oldum şimdi tsh yüksek ondan olabilir diyor doktor düşürmeye çalışıyoruz.

İnşallah olur ya sen kademe atlamışsın ben daha yolun başındayım daha tükenmedim Allah sana sabır versiin inşallah boşa cıkmaz cabalarınız bu sefer..

İnşallah olur ya sen kademe atlamışsın ben daha yolun başındayım daha tükenmedim Allah sana sabır versiin inşallah boşa cıkmaz cabalarınız bu sefer..
Derdi veren rabbim dermanı da veriyor hiç dert etmiyorum eskiden çok kafama takıp üzülüyordum artık oluruna bıraktım.
Yumurtlama olmuyormuş dedin ya onu anlamadım nasıl yani

Derdi veren rabbim dermanı da veriyor hiç dert etmiyorum eskiden çok kafama takıp üzülüyordum artık oluruna bıraktım.
Yumurtlama olmuyormuş dedin ya onu anlamadım nasıl yani
Polikistik overde yumurtaların hepsi gelişmeye calıstıgı için olgunlaşamıyolar o yüzden de gelişen saglam bi yumurtam yok adetlerim düzensiz Düzenli yumurtlamam olduğunu sanmıyorum yani ben...

Polikistik overde yumurtaların hepsi gelişmeye calıstıgı için olgunlaşamıyolar o yüzden de gelişen saglam bi yumurtam yok adetlerim düzensiz Düzenli yumurtlamam olduğunu sanmıyorum yani ben...

Hımm ilaç veya iğne tedavisi önerebilir size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…