Polikistik over - soğan kürü

ben de pkoluyum Bir Kızım var 5 yaşında, deli gibi kardeş istiyor ama olmuyor maalesef. Bu ay soğan kürü uyguluyorum inş. faydalı olur..
İlk gebeliğinizdede uzun sure beklemiş miydiniz ? Hayırlısıyla kızınıza minnak bir kardeş gelir inşallah :)

İlk gebeliğinizdede uzun sure beklemiş miydiniz ? Hayırlısıyla kızınıza minnak bir kardeş gelir inşallah :)
Amin inş. :)
İlk gebeliğim evlendikten 3ay sonra oluşmuştu canım. Hatta bekarken Çocuğumun olmayacağını söyleyenler olduğu için hiç beklemiyordum büyük sürpriz olmuştu ama maalesef düşükle sonuçlandı.
nurbanuu Allah bagislasin kizini ne zamandir var sende yani ilk hamileliginde varmiydi aceppp
Amin canım sağol. İlk adetimden beri pkoluyum..

Ben de pko sorunluyum kızlar öncelikle doktor doğum kontrol haplarına yönlendirmişti beni ama onda göremediğim faydayı soğan küründe gördüm düzene girdi ve her şey yolunda :) Aynı sorun kuzenimde de var ama ikinci çocuğuna hamile onu ve sizleri görünce moralim yerine geldi inşallah bana da nasip olur bebiş

canım böyle bitkisel kürleri deneyipte sonuç alan arkadaşları gordukçe en başta morallerimiz düzeliyor ki en önemlisi o bence sonrasında Rabbimin verdiği nimet elbet sonuç veriyor :) bizim gibilere umut olsun inşallah

soğan kürü yaptıktan sonra 2 ay sonra hamile kaldım.
ilk soğan kürünü denedim 15 gün ikinci ay 5 gün falan denedim artık midem almıyordu devam etmedim sonra iki ay sonra hamile kaldım :)

soğan kürü yaptıktan sonra 2 ay sonra hamile kaldım.
ilk soğan kürünü denedim 15 gün ikinci ay 5 gün falan denedim artık midem almıyordu devam etmedim sonra iki ay sonra hamile kaldım :)
arkadaslar hirsa geldim an itibariyle basliyorum insallah guzel sonucu tez zamanda alirim :))

İnşallah canım :) evet kızlar bundan hangi doktora sorduysam aynı cevabı aldım kilo çok önemli kilo artışında direk düzensizleşiyor tedaviyle birlikte kiloyada dikkat etmek önemli anlayacağımız :)

kızlar selam.2012 yılında kist ameliyatı oldum(laporoskopiyle) 1.5 aydır bebek yapımına başladık :) şimdiden başladım ya olmazsa diye.benim gibi kist ameliyatı olan(endometrioma) ve işlemsiz doğal yolla hamile kalan var mı????

Ben de başladım bugün soğan kürüne 21 gündür adet olmuyorum normalde çok düzenlidir. Sonuçları yazarım :) ayrıca Allah' ım nasip eder de adet olursam bebiş çalışmalarına başlıcam

Kızlar merak edenler için yazıyorum .
Ben bir süredir yapamamıştım bu kürü ve tekrar aynı şeyler yaşandı.
Bide üstüne pcosa bağlı erkek tipi saç dökülmede başladı bildiğiniz şu sıralar tepemde saç yok.
Yanlız işin önemli olan kısmı bu küre tekrar başladım yaklaşık 10 gün oldu o erkek tipi dökülmede baya bir azalma fark ettim. Şuan dökülmem normal herkesin olduğu kadar. Adetimde muhtemelen tekrar düzelecek. Bende hemen farkediyorum etkisini umarım sizde de işe yarar hepinize bol şans arkadaşlar

Merhaba kızlar,
uzun zamandır siteyi üye olmadan takip ediyorum umutla... Bir buçuk yıldır evliyim ve bir yıldır bebek istiyoruz polikist over sendromu teşhisi koyuldu. klomen ve metformin kullanıyorum iki aydır ama oldu. bu ayda yumurtalar yine olgulaşamamış fazla. aşılamaya geçebiliriz diyor doktor. ne yapacağımı bilmiyorum hiç olmayacak diye çok korkuyorum. ne olur Allah rızası için bana bi yardımcı olun akıl verin kızlar. bunu kullanıp da hamile kalan var mı. nasıl kullandınız 2. küre ne zaman başladınız. incir kürü ne zaman yapılacak? Allah isteyen herkese sağlık hayırlı evlatlar kucağına almak nasip etsin inşallah. Hepinize acil şifalar. cevapları sabırsızlıkla beklıyorum

Merhaba kizLar, bende pco luyum..bir kaç defa denedim sogan kurunu incirkurunu ama sonunu getiremedim allah nasip nasip ederse sali aksami basliyacagim

Arkadaşlar ben hamile kalmak için kullanmadım o yüzden pek etkisini bilemiyorum. Ama adetim çok gecikiyor ve soğan kürünü kullandığımda yoluna giriyorsa hormonları da yoluna koyuyor demektir.
Bence denemekten zarar gelmez düzenli kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…