iinsallah tatlimmmmm <3 <3Sana evlilik yaramış deseneMaşallah diyim canım soğan sayesinde hep birlikte kırmızıları göriciiiiz bebişleri kucaklara alıciiiz
İlk gebeliğinizdede uzun sure beklemiş miydiniz ? Hayırlısıyla kızınıza minnak bir kardeş gelir inşallah :)ben de pkoluyumBir Kızım var 5 yaşında, deli gibi kardeş istiyor ama olmuyor maalesef. Bu ay soğan kürü uyguluyorum inş. faydalı olur..
Amin inş. :)İlk gebeliğinizdede uzun sure beklemiş miydiniz ? Hayırlısıyla kızınıza minnak bir kardeş gelir inşallah :)
Amin canım sağol. İlk adetimden beri pkoluyum..nurbanuu Allah bagislasin kizini ne zamandir var sende yani ilk hamileliginde varmiydi aceppp
canım böyle bitkisel kürleri deneyipte sonuç alan arkadaşları gordukçe en başta morallerimiz düzeliyor ki en önemlisi o bence sonrasında Rabbimin verdiği nimet elbet sonuç veriyor :) bizim gibilere umut olsun inşallahBen de pko sorunluyum kızlar öncelikle doktor doğum kontrol haplarına yönlendirmişti beni ama onda göremediğim faydayı soğan küründe gördüm düzene girdi ve her şey yolunda :) Aynı sorun kuzenimde de var ama ikinci çocuğuna hamile onu ve sizleri görünce moralim yerine geldi inşallah bana da nasip olur bebiş
arkadaslar hirsa geldim an itibariyle basliyorum insallah guzel sonucu tez zamanda alirim :))soğan kürü yaptıktan sonra 2 ay sonra hamile kaldım.
ilk soğan kürünü denedim 15 gün ikinci ay 5 gün falan denedim artık midem almıyordu devam etmedim sonra iki ay sonra hamile kaldım :)
Düzenli kullanmanı tavsiye ederim düzenli olan herşeyin sonucunun olumlu olacağına inanıyorum kilo problemin var mı o çok önemli?arkadaslar hirsa geldim an itibariyle basliyorum insallah guzel sonucu tez zamanda alirim :))
kilo sorunum yok canim 48 kiloyumDüzenli kullanmanı tavsiye ederim düzenli olan herşeyin sonucunun olumlu olacağına inanıyorum kilo problemin var mı o çok önemli?
güzelkilo sorunum yok canim 48 kiloyum
arkadaslar hirsa geldim an itibariyle basliyorum insallah guzel sonucu tez zamanda alirim :))