• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

1.5 dilim kepekli köy ekmeği
4-5 iri siyah zeytin
2 bardak şekersiz çay

2 light bisküvi
1 fincan şekersiz kahve
4 mısır-pirinç patlağı
---------------------------
368 kalori

Kahveyi şekersiz içmeye o kadar alışmışım ki bana ikram edilen şekerli kahveyi içemedim, midem bulandı.

Dün 1.5 aylık diyetten sonra ilk kaçamağımı yaptım. Günlük kalori ihtiyacım 2100-2200 kalori civarında. Ben de dün 2000 kalori almışımdır :1: Kuzenlerle birlikte kebapçıya gidince işler karıştı :52: Neyse, ben yine sadece lahmacun yedim; kebaptır, şiştir vs dokunmadım, çok kalorililer diye :) O yüzden bugün az kalori alıp dengelemeye çalışacağım, tabi eğer acıkmazsam. 700 kalori bugünlük yeterlidir bence, umarım acıkmam :)

Son düzenleme:
Günlüğüme uğramayalı 2 hafta olmuş :) Başka başlıklarda yazarken günlüğüme yazmaya fırsat bulamamışım demek ki :1:

88 kiloyla başladığım kilo verme serüvenimde en son 76.5 kiloyu görmüştüm, ancak sevincim kursağımda kaldı :ssz:

1 haftalık Yunanistan tatili bana kilo olarak geri döndü :31:

Gerçi hepsi yağ değildir, su ve şişkinlik de tartıda fazla görmeme sebep olmuştur ama az ya da çok kilo aldığımı inkar edemem :30:

Şu sıralar 79-80 kilo civarındayım, hedef her zamanki gibi 50'ler... 57 kilo olur, 55 kilo olur, 53 kilo olur... :52:

Ama hedef olabileceğim en fit, en ince halimi görebilmek :)

Madem 1 haftalık tatilde cozuttum, o zaman yediklerimin hakkını vererek bol bol yürümem ve tekrar eski tempomu yakalamam lazım :15:

sabah
220 gr kayısı - 84
120 gr nektarin - 68

ara
1 şekersiz kahve - 0
15 gr fıstık - 80

öğlen
1 şekersiz kahve - 0
cookie - 221 (yemeden duramıyorum :111:)
-----------------------------------------------------
453 kalori

sabah
220 gr kayısı - 84
120 gr nektarin - 68

ara
1 şekersiz kahve - 0
15 gr fıstık - 80

öğlen
1 şekersiz kahve - 0
cookie - 221 (yemeden duramıyorum :111:)
-----------------------------------------------------
453 kalori

1 bardak light kola - 5
Mısır-pirinç patlağı - 175
2 büyük kayısı - 46
-----------------------------------
679 kalori

Back
X