• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

50 gr leblebi
1 şekersiz kahve
2 bisküvi

2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
100 gr yumurtasız menemen

1 kupa şekersiz, sütlü nescafe
3 yulaflı bisküvi
tatlandırıcılı labne peyniri

5 mısır-pirinç patlağı
180 gr kiraz
-------------------------------------
900 kalori

50 gr leblebi - 134
1 meyveli soda - 5
1 mısır-pirinç patlağı - 25
1 şekersiz kahve - 0
1 pia - 52
1 paket light bisküvi - 154
---------------------------------
370 kalori

50 gr leblebi - 134
1 meyveli soda - 5
1 mısır-pirinç patlağı - 25
1 şekersiz kahve - 0
1 pia - 52
1 paket light bisküvi - 154
370 kalori

20 gr çubuk kraker - 70
100 gr yoğurt - 66
1 şekersiz kahve - 0
1 Piko - 110
616 kalori

20 gr çubuk kraker - 70
100 gr yoğurt - 66
1 şekersiz kahve - 0
1 Piko - 110
616 kalori

25 gr leblebi - 67
1 bardak light kola - 5
50 gr sucuk - 218
45 gr ekmek - 115
1021 kalori

Günlüğüme eskisi kadar fazla yazmıyorum, sanırım motivasyon için günlük tutmaya gerek duymuyorum artık :) Neredeyse 1.5 ay olacak ve artık her şey rayına oturdu, fazla yeme ataklarım, can sıkıntısı nedeniyle yeme alışkanlığım yok oluyor sanırım :) 1.5 ayda 10 kilo verdim, daha vermem gereken çok kilo olsa da bu başarım beni o kadar mutlu etti ki! Darısı kalan kilolarımın başına. Biliyorum, şu ana kadar hızlı gitti, bundan sonra aynı hızla devam eder mi bilinmez, ama az da versem çok da versem moral bozmak yok :)

Günlüğüme eskisi kadar fazla yazmıyorum, sanırım motivasyon için günlük tutmaya gerek duymuyorum artık :) Neredeyse 1.5 ay olacak ve artık her şey rayına oturdu, fazla yeme ataklarım, can sıkıntısı nedeniyle yeme alışkanlığım yok oluyor sanırım :) 1.5 ayda 10 kilo verdim, daha vermem gereken çok kilo olsa da bu başarım beni o kadar mutlu etti ki! Darısı kalan kilolarımın başına. Biliyorum, şu ana kadar hızlı gitti, bundan sonra aynı hızla devam eder mi bilinmez, ama az da versem çok da versem moral bozmak yok :)

tebrik ederim canımmm,maşallah:nazar: darısı kilo vermek isteyen herkesin başına:46:

Merhaba canım uzun zamandır katılamıyorum ama seni merak ettim ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin takip edemedim :1:

Canım tebrik ederim takıma gelmeyince merak ettim günlüğünü keşfettim 1,5 ayda 10 kilo harikasınnn kalıcı olmasını ve devam etmesini dilerim cnmm
takımı girmeyi düşünmüyorsan bilgilendirmeni rica edeceğim cnmm hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle:16::16:

Canım tebrik ederim takıma gelmeyince merak ettim günlüğünü keşfettim 1,5 ayda 10 kilo harikasınnn kalıcı olmasını ve devam etmesini dilerim cnmm
takımı girmeyi düşünmüyorsan bilgilendirmeni rica edeceğim cnmm hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle:16::16:

Merhaba Sweet :16:

Finaller, tatil derken düzenli giremedim, deneme sürecinde düzenli katılım sağlayamayanları takımlara almıyorlar bildiğim kadarıyla :61:

Takımda fırsat buldukça paylaşımda bulunmak istiyorum kabul ederseniz, ama listeye girmemem daha iyi olacak sanırım :)

Merhaba Sweet :16:

Finaller, tatil derken düzenli giremedim, deneme sürecinde düzenli katılım sağlayamayanları takımlara almıyorlar bildiğim kadarıyla :61:

Takımda fırsat buldukça paylaşımda bulunmak istiyorum kabul ederseniz, ama listeye girmemem daha iyi olacak sanırım :)

merhaba canım:38: sen iyi ol yeterki sorun yok bitanemm günde 5 mesaj şartı var canım finallerin güzel geçmiştir umarımm:16::16: her zaman bekleriz bitanemm bira zgöz attım günlüğüne çok güzel bilgiler var bizimlede paylaşırsan seviniriz kapımız her zaman açık tatlım sıkıldığın zaman bekleriz ilerde belki takıma da girersin :34::38:

merhaba canım:38: sen iyi ol yeterki sorun yok bitanemm günde 5 mesaj şartı var canım finallerin güzel geçmiştir umarımm:16::16: her zaman bekleriz bitanemm bira zgöz attım günlüğüne çok güzel bilgiler var bizimlede paylaşırsan seviniriz kapımız her zaman açık tatlım sıkıldığın zaman bekleriz ilerde belki takıma da girersin :34::38:

Çok teşekkür ederim Sweet, çok iyisin :16:

Back
X