• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

Ben sizin ogunu cok az bulmustum.oyuzden acikmaniz normal bir surec olmus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gece gece o kadar acıktım ki! Üstelik evde atıştıracak hafif bir şeyler de yok. Yatayım, bir an önce sabah olsun da diyemiyorum sınav döneminde olduğum için, çalışmam lâzım. Süt bile yok evde, şöyle bir bardak tarçınlı süt içeydim iyi olurdu :31:

Ustrlik ders calisirken ciddi anlamda kalori tuketiyor beyin. Cok acikmanix normal

Selamlar
İnsulin direncini kirmak icin dr verdigi ve cidden ise yaradigini bildigim yontem
1.ara ogunsuz olmuyor
Ve 2.ara + ana ogunlerde 1 kucuk kase yogurt..
Yemek veya meyvenin yaptigi seker yukselisini dengeliyor..

Herseyiniz yeterli olsun !

Tskler.yogurt sevmeyem biri olarak kendimi daha cok zorlayacagim

Selamlar
İnsulin direncini kirmak icin dr verdigi ve cidden ise yaradigini bildigim yontem
1.ara ogunsuz olmuyor
Ve 2.ara + ana ogunlerde 1 kucuk kase yogurt..
Yemek veya meyvenin yaptigi seker yukselisini dengeliyor..

Herseyiniz yeterli olsun !

Sağol cnm ..ben şuan iyiyim ,ins direnci yokmuş artık ... Bende bisürü ara öğün yapardım ,meyer onlar hasta ediyormuş bni .karataydan sonra ,kalmadı B'nde insulin

Son düzenleme:
Sağol cnm ..ben şuan iyiyim ,ins direnci yokmuş artık ... Bende bisürü ara öğün yapardım ,meyer onlar hasta ediyormuş bni .karataydan sonra ,kalmadı B'nde insulin

Karatay da meyve yok denecrk kadar az.o zaman bize iyi gelecek sey karatay mi yani aslinda.karatay ile kolay kilo verdiniz mi peki

Karatay da meyve yok denecrk kadar az.o zaman bize iyi gelecek sey karatay mi yani aslinda.karatay ile kolay kilo verdiniz mi peki

Evet cnm ,şuan 78im ,87ydim önce ,

Ben sizin ogunu cok az bulmustum.oyuzden acikmaniz normal bir surec olmus.

Acıktım gece ama neyse ki kaçamaksız atlatabildim, artık ne kadar da aç olsam "Yarın yiyebileceğin bir şeyi gecenin bu saatinde yiyip o kadar emeği çöpe atmanın anlamı var mı?" deyip ikna ediyorum kendimi :1:

Acıktım gece ama neyse ki kaçamaksız atlatabildim, artık ne kadar da aç olsam "Yarın yiyebileceğin bir şeyi gecenin bu saatinde yiyip o kadar emeği çöpe atmanın anlamı var mı?" deyip ikna ediyorum kendimi :1:

Bu cok onemli.bunu bir bucuk.yildir ben de basaryorum

Karatay dusunuyorum ben de.yanimda yemek tasimam gerekecek fabrika yemegi.isci yemegi bizumki.kendimi haxir hissedersem olabilir

Bu cok onemli.bunu bir bucuk.yildir ben de basaryorum

Aynen :34: Zaten bunu kafaya yerleştirince er ya da geç mutlaka sonuç alınıyor.

Karatay dusunuyorum ben de.yanimda yemek tasimam gerekecek fabrika yemegi.isci yemegi bizumki.kendimi haxir hissedersem olabilir

İnsülin direnci olan hanımlar genelde Karatay diyetinden güzel sonuç alıyorlar, yapabiliyorsanız gerçekten faydası olur. Benim hayat tarzıma pek uygun değil.

Son düzenleme:
Bugünü 1400 kalori ile kapatıyorum. Akşam lahmacun yemeyi istediğim için sabah ve öğle öğünlerini hafif tuttum. Ah, şu tatil bir an önce gelsin. 3 haftalık tatilim var, o 3 haftada gün içinde sürekli yürüyeceğim. Eminim çok daha verimli bir kilo verme süreci olacak. Gel tatil, gel gel! :10:

Aynen :34: Zaten bunu kafaya yerleştirince er ya da geç mutlaka sonuç alınıyor.

İnsülin direnci olan hanımlar genelde Karatay diyetinden güzel sonuç alıyorlar, yapabiliyorsanız gerçekten faydası olur. Benim hayat tarzıma pek uygun değil.

Calisma saatlerim is ortamim cikis saatim derken uymayan cok sey var benim icin de.bilmiyorum iste yarim yamalak yapmak da olmaz

Bugünü 1290 kaloriyle kapatıyorum. Yarını da Allah'ın izniyle bir atlattım mı, oh 1 hafta evdeyim :8: Bol bol yürüyeceğim, yaşasın! :10:

Calisma saatlerim is ortamim cikis saatim derken uymayan cok sey var benim icin de.bilmiyorum iste yarim yamalak yapmak da olmaz

Evet, böyle kuralları olan diyetler pek kaçamak kabul etmiyor :44:

Sabah ayak üstü 1 simit yedim, okula yetiseyim derken nasil yediğini bile anlamadim, bogazima dizildi. Öğlen yemeği öncesi 2 misir-pirinc patlağı atistirdim. Öğlen yemeği niyetine biraz mantarli bulgur pilavi, azicik sucuk. Aksam da mercimek corbasi ve 2 kuru kayisi.

Bugün tartı günümdü, aksilik o ki özel günüme denk geldi ama buna rağmen 78.6 çıktım :8::8::8: Oluyor bu kilo verme işi ya, hem de beklediğimden çok çok daha hızlı bir şekilde. Şükürler olsun :109:

Bugün tartı günümdü, aksilik o ki özel günüme denk geldi ama buna rağmen 78.6 çıktım :8::8::8: Oluyor bu kilo verme işi ya, hem de beklediğimden çok çok daha hızlı bir şekilde. Şükürler olsun :109:

Regl doneminde bir bucuk kilo alabiliemiyormusuz odem olarak yani. Ama regl oldugu andan itibaren bol yesil cay su bol hareket ile tam tersi kilo verebilirmisiz cunku metabolizma iyi calisiyormus ozel gunumuzde

Back
X