Polikistik over

Cay Sever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
10
1
1
34
Merhabalar bana Türkiye'deyken polikistik teşhisi kondu ve herhangi bir tedavi gormedim doktorum eşimle alakalı da sorun olduğu için tüp bebek demişti o yüzden tedavi uygulamaya gerek olmadigini söylemişti şimdi Almanya da yaşıyorum burada doktora başvurdum bu doktor ise polikistik yok diye söyledi bu iş nasıl olur anlamadim Almanya'daki doktor tek bir muayne ile bu kanıya vardı tahlil sonucu vs olmadan sadece ultrason ile o da bir kerelik bakmaya yumurtlama takibi yok şimdi gerçek ne Hamdi doktorda sorun anlamadim Türkiye'deki doktorum da aslında çok iyi bir doktor

Merhaba aslında tek bir muayeneyle bu kanıya varmak pek yeterli olmayabiliyor hormon testlerinin de yapılması gerekli adet periyotlarınız düzenli mi

Hayır değil iki ayda gordum en uzun ama genelde otuz beş kırk doktora söyledim bunu ama stres uzuntü den dedi tahlil istemedi almanyaya geldiği m dönemde iki ay gecikmisti

Buradaki doktor ultrason görüntüsüne bakıp kesinlikle olmadığını söyledi hatta geçen bir şey olmadığını yani yanlış denmise getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…