Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek ile hamile kaldım. İki aşılama denedik olmadı ama eşiminde sperm sayısı azdı benim. Yoksa polikistik over olup yumurta takibi yaptırarak hamile kalan çok oluyor.Merhaba arkadaşlar benim polikistik overim var ve gebe kalmıyorum benim gibi olup hamile kalan var mı aranızda ve ne şekilde hamile kaldınız tedavi mi yoksa kendiliğinden mi oldu
Eşimde sorun yok benim var sadece insllh benimde olurTüp bebek ile hamile kaldım. İki aşılama denedik olmadı ama eşiminde sperm sayısı azdı benim. Yoksa polikistik over olup yumurta takibi yaptırarak hamile kalan çok oluyor.
O zaman şansınız yüksek. Yumurta takibi yaptırın doktora mutlaka evdeki ovülasyon testleriyle vs biraz zor.Eşimde sorun yok benim var sadece insllh benimde olur
Hsg çekildim geçen ay doktor 3 ay içinde olmazsa tedaviye başlayalım dedi bakalım nasipO zaman şansınız yüksek. Yumurta takibi yaptırın doktora mutlaka evdeki ovülasyon testleriyle vs biraz zor.
Msllh2016da klomen+ çatlatma iğnesiyle oldu ilk kızım. İkinci kendiliginden
Hayırlısı olsun sizin için güzel zamanda sağlıklaHsg çekildim geçen ay doktor 3 ay içinde olmazsa tedaviye başlayalım dedi bakalım nasip
Hamile kaldığım ay 4 kez doktora gittim. Hep yumurta takibi için. Ne dediyse harfiyen uyguladım, verdiği ilaçları hep dikkatli kullandım. İnşallah sizinde olur
Hamile kaldığım ay 4 kez doktora gittim. Hep yumurta takibi için. Ne dediyse harfiyen uyguladım, verdiği ilaçları hep dikkatli kullandım. İnşallah sizinde
Canım bende pcos var ilk aşılamada hamile kaldım 7+4 olduk şuanMerhaba arkadaşlar benim polikistik overim var ve gebe kalmıyorum benim gibi olup hamile kalan var mı aranızda ve ne şekilde hamile kaldınız tedavi mi yoksa kendiliğinden mi oldu
O zaman şansınız yüksek. Yumurta takibi yaptırın doktora mutlaka evdeki ovülasyon testleriyle vs biraz zor.
evdeki ovulasyon testlerini niy
Canım neden evdeki testleri önermiyorum ben evdeki testlerle yapmaya başladım hiç çift çizgi görmedim üzgünüm biraz o yüzden soruyorumO zaman şansınız yüksek. Yumurta takibi yaptırın doktora mutlaka evdeki ovülasyon testleriyle vs biraz zor.
Merhaba bende polikistik over hastasıyım doktor bir yıl denememizi istedi ancak ondan sonra tedavi uygularım demişti tam bir yıl oldu kendiligimden hamile olduğumu öğrendim fakat vücut olarak yorgun olduğum ve stres yaşadığım bir dönemdi maalesef düşük le sonuçlandı. Ve doktor kendiliğimden hamile kalabildigimi görünce 6 ay daha zaman verdi. Eğer diğer değerleriniz güzel ise sabır ve zaman çok önemliMerhaba arkadaşlar benim polikistik overim var ve gebe kalmıyorum benim gibi olup hamile kalan var mı aranızda ve ne şekilde hamile kaldınız tedavi mi yoksa kendiliğinden mi oldu
Sağlıklı sonuç vereceklerini sanmıyorum yanıltabilir. Doktor takibi daha garanti bir yöntem bence. Yumurta çatlamıyorsa en azından ilaç tedavisi uygular.Canım neden evdeki testleri önermiyorum ben evdeki testlerle yapmaya başladım hiç çift çizgi görmedim üzgünüm biraz o yüzden soruyorum
Bende epeydir takip ediyorum evdeki testlerle ama net çift çizgiyi göremedim belkide haklısınız doktor takibinde yaptırmak lazimSağlıklı sonuç vereceklerini sanmıyorum yanıltabilir. Doktor takibi daha garanti bir yöntem bence. Yumurta çatlamıyorsa en azından ilaç tedavisi uygular.
Bir macun kulandim için de hayıt tohumu cam bali aslan pençesi ada çayı çörek otu var tüp bebek için ön görüşme yaptım yasakladı bana doktor meme kanseri bile yapar dedi hormonlari çok oynatıyor dedi ama kalan var dedi olur tabi dedi ama duruma göre sen polikistik ileri derecesin demişti bilginizeBende de polikistik över var 4 senedir olmuyor aşılamalar tedaviler sonuç vermedi tüp bebek deneyeceğiz son çare. Hayıt tohumu dediler bakalım kullanıyorum başka takviye vs bilen var mı
Merhaba bendede pco var 16 yıldır.Ben kendiligimden hamile kaldım hep hiç tedavi görmedim.5 yaşında bi kızım var bitane kimyasal gebelik geçirdim ilk denemede olmuştu ondan sonrada hemen hamile kaldım yine ilk denemede oldu.adetlerim hep 33-35-40-45.gun gibi olur hiç 28 günde olmadıMerhaba arkadaşlar benim polikistik overim var ve gebe kalmıyorum benim gibi olup hamile kalan var mı aranızda ve ne şekilde hamile kaldınız tedavi mi yoksa kendiliğinden mi oldu