• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Over

bende glukofen kullanıyorum.daha sonra klomen çatlatma iğnesi falan ama hamile kalamdım soğan suyunu nasıl yaptın canım banada bi bilgi versen:bbo::bbo:
merhaba bende çocuk sahibi olamayanlardanım ama bizim sorunlarımız farklı zannedersem.soğan suyu hakkında bilgim var fakat ne amaçlı kullanacağını bilmiyorum benim bildiğim soğan suyu rahimdeki iltihabı temizliyo ve de varsa ufak kistleride temizliyomuş bu ikinci bilgi için tam emin değilim ama ilk bilgi bende bunu denediğim için doğru.her gün bir orta boy soğanın kabuklarını soyup 5,6 parçaya bölüyosun ve iki bardak su çıkacak kadar suyla bir iki dakika kaynatıyosun ve ılındıktan sonra sabahları yemekten önce içiyosun yalnız midende sorun varsa bunu kontrollü yap ne olur ne olmaz diye.bide akşam içiyosun 15 gün boyunca yalnız bunu 15 günden fazla yapmayın geçmezse iltihap falan bir ay arayla tekrar uygulayın.ben denediğimde ilk adetim 4 gün sürerken iki günde temizlenmiştim.bu yüzden hamilelik gibi bir durumda bunun uygulanmasının sakıncalı olduğunu duymuştum yani düşük yapabiliyomuş buda kulaktan duyma bir bilgi tabi ama yinede dikkat etmekte yarar var.çok çok geçmiş olsun tekrar.allah herkese kalbine göre versin.sevgilerle.

arkadaşlar selam,
lütfen kımse umıdını yıtırmesın ben 2 yıllık evlıyım 1.5 yıl denedık bebeıgımız olmuyordu takii doktorum gulocophage verene kadar kullandıgım 2 ayda hamıle kaldım suan ıkı aylık hamıleyım,sızden rıcam sakın umıtsızlıge dusmeyın ve ıyı bır doktorlar bu işe baslayın fakat ıyı doktoru bulana kadar vakıt kaybı olablır elbet ben kesnı doktorumu sıze tavsıye etmek ıstıyorum ınanılmaz memnun kaldım cook ıyı bır doktor tereddutsuz gıdın lutfen, dr.sait halil bahcelıevler hızmet hastanesınde gorev yapıyor mutlaka fayda goreceksınız.Allahım tum bebek sahıbı olmak ısteyen anne babalara tez zamanda bu duyguyu tatdırsın yarabbım. Herkese sevgıler

slm arkadaşlar bende polikistik over var yanlız yorumlarınızı okudum ve .ok korktum benim bildiğim bu hastalık çok büyük bir sorun değil, bende sürekli dr gidiyorum ve büyük bir sorun olmadığını söylemişti dr bana sadece çocuk istediğinde yumurtlatma şlaçları kullanmam gerekiyormuş ve klomen kullandım ve daha sonra prygnly iğne yaptırmdım 3 gün geciktim bakalım bekliyorum bu iğne gecikme yaparmı onuda bilmiyorum ama karamsızlığa kapılmayın bence en büyük sorun sitres

slm kızlar bende pkoluyum yıllardır evlendim 1sene çocuğum olmadı fakat dr. glukofage verdi düzenli kullandım 4.ayda gebe kaldım oğlum var şimdi düzenli kullanmak gerekiyo malesef bu ilacı dr. bida hamile kalmak istersen kullan bu ilacı dedi ama adetlerim hala düzensiz 3ayı geçti farlutalla adet olmayı bekliyorum şu an bıktım artık beklemekten gerçekten sıkıntı ve stres yapıyo sinirlerim alt üst resmen yaaa

Back
X