- Konu Sahibi Hayatsevinceguzel22
-
Her belirti herkeste ayni olmayabilir cnmMeraba kızlar bende dün doktordaydım bana yumurtalığının çift tararında pko olduğunu söyledi ancak (41 kere maşşlaah ) :) Ben hiç adet düzensizliğini bırakın sancı bile çekmedim yani pko ya dair sadece akne problemim var 23 yaşındayım evliyim ben erken diyorum ama eşim çocuk istiyor bu nasıl bir pko dur anlamadım sorun acaba o değil mi fikir edinmek istedim iyi akşamlar
Belirti olrak okuduklarım ve doktorun dedikleri bunlar başka ne belirti var kiHer belirti herkeste ayni olmayabilir cnm
Anladım ama benim doltorumun bana dediği ultrason görüntüsü pek önemli değil adetin düzenliyse ama poliksitksin ay kafamda cidden bakın deli sorular doltorumu da seviyorum değiştirsem olmazUltrasyonda cikmis işte en onemlisi o zaten sadece.konttol altina aliniyor tamamen geçmiyor benim hem adet duzensizligi hem ağrılarım var
Peki siz az çok hakimsiniz konuya tam olarak anlayacağım dilde nedir bu ciddi bir engel mi tedavisi uzun sürüyor mu vs vs kusura bakmayın sizide bunaltıyorum ama sorarak cevap almaktan anlıyorum okuduklarım kafamı karıştırıyorCocuk konusunda duzensiz olaninda çocuğu oluyor yani cok problem değil
Estağfurullah canim bende arastira arastira ogrendim 1 sene once ogrendim bende pko oldgunu ama kendimde bildim bilesi adet duzensizligi var bazisinda tedavi uzun suruyor bazisinda ilk tedavide oluyor bazisi tedavi olmadan kaliyor yani kader kismet kesin bisi yok ama arastir sogan kuru birebir diyorlar dene bende denicem saracoglu anlatiyor ve herkes deniyor cogu olumlu 9 sene cocugu olmamis sofan kuruyle kalmis Allahin takdiri :)Peki siz az çok hakimsiniz konuya tam olarak anlayacağım dilde nedir bu ciddi bir engel mi tedavisi uzun sürüyor mu vs vs kusura bakmayın sizide bunaltıyorum ama sorarak cevap almaktan anlıyorum okuduklarım kafamı karıştırıyor
Evet denedim haxiranda yapmistim 6 ay sonra yapin dedigi icn bir ay daha bekliycm
Meraba kızlar bende dün doktordaydım bana yumurtalığının çift tararında pko olduğunu söyledi ancak (41 kere maşşlaah ) :) Ben hiç adet düzensizliğini bırakın sancı bile çekmedim yani pko ya dair sadece akne problemim var 23 yaşındayım evliyim ben erken diyorum ama eşim çocuk istiyor bu nasıl bir pko dur anlamadım sorun acaba o değil mi fikir edinmek istedim iyi akşamlar
polikistik_anne
Merhaba canm yardici oldugun icn cok tesekkur edrim dediklerini kismmen uyguluyrm ama ben sogan kurunu bir ay uygulamistim ama benim asıl merak ettigim sey doktorum bana pkomun oldugunu solemedi ama fsh ve lh degerleim deki fark tan dolayi ben ole dusunuyrm olsaydi ultarayonda gozukur muydu yoksa gozukmeme ihtimali de var mi
Ayrica Rabbim bebisini de saglikli bir sekilde kucagina alip buyutmesini nasip etsin ins
Adetin ikinci gunu yaptirdim ama ultrasyonda da iki defa bakildm doktor bir sey solemedi baska baska doktor
Ama bana doktorum ultrasyon goruntumu eleime vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?