- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
- Konu Sahibi Hayatsevinceguzel22
-
Tahlillerinde bir sorn gozukmuyr dedi bask bir sey demedi
Bnde ultrasyonda anladi degerlerim normalpolikistik_anne
Merhaba canm yardici oldugun icn cok tesekkur edrim dediklerini kismmen uyguluyrm ama ben sogan kurunu bir ay uygulamistim ama benim asıl merak ettigim sey doktorum bana pkomun oldugunu solemedi ama fsh ve lh degerleim deki fark tan dolayi ben ole dusunuyrm olsaydi ultarayonda gozukur muydu yoksa gozukmeme ihtimali de var mi
Ayrica Rabbim bebisini de saglikli bir sekilde kucagina alip buyutmesini nasip etsin ins
piskoloji etkiliyor adet duzenini zatenBende pko hastasiyim herşeyim düzenli o da dikkat ettiğim için sanırsam. bizde bebek düşünüyoruz ama 2 dır hayal kırıklığına uğruyorum ve çok üzülüyorum. baş ağrıları çekiyorum sırf ilaç almayım diye. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bende glifor kullaniyorum insülin direnci icin. ama pko olduğumu bilmeden önce de benim reglim düzenliydi kilom da yerinde. İnşallah tüm isteyenlere allahım verir. ama önce hayırlısı.
halen ilaç kullanıyormusun? ben diane kullanıyordum yasaklandı artık bende de ergenlikten bu yana var ama bebeğim olmuştu..en büyük sorunum tüylenme benimMerhaba arkadaşlar, ergenlik çağımdan beri polikistik over var. Adet döngüm 30-50 gün arası. 1.5 yıllık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Size yardımcı olur belki diye paylaşmak istedim. Hiç Bir ilaç kullanmadım. yine adetim gecikti sandım bu ay çünkü 16 gün sonra çıktı idrar testinde. Hatta 2 gün önce kan testi yaptı doktor değerim 2.11 negatif çıktı. doktor şüphelendi 2.11 tam negatif diyemem testi tekrarlayalım dedim. Şuanda hamileyim çok şükür. Allah hepnize nasip etsin. Geç döllenme olmuş bende o yüzden çıkmamıs testlerde. umudunuzu kaybetmeyin. ve bol bol spor yapın. fazla kilo varsa verin. gerisi kendiliğinden gelir.
Mrb ben yeni katıldım aranıza takip ediyordum artık bende bilgi almak istiyorum kızlar bende de war bugün 14. günüm doktor yumurtaların çok küçük dedi ptesi gidip progestesteron testi yaptircam tedavi süreci ne bana hiç bi ilaç vermedi bişey demedi doktor çok kafaya takıyorum :-(canım bende polikistik over hastasıyım ve çocuk istiyoruz doktoeum bana ınofolıc toz verdi onu kullanıyorum yumutlama günlerine dikkat et insallah en kısa zamanda hamıle kalırsın
Arkadaşlar bende 2 ay önce pko olduğumu öğrendim evliliğimde 3. Yılımı bitirdim 15 aydır bebek istiyorum ilk 5. Ayda olmayınca gittim doktira herşey normal çıktı bir yıl bekle dedi bir yıl dolunca tekrar gittim pko olduğunu öğrendim fakat adetlerim çok düzenli hormonlarım normal çıktı prolaktin biraz yüksek çıktı o da sorun değil dedi doktor neyse yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu büyüdü ve 21 mm e ulaşınca catlatmm iğnesi oldum tutmadı tekrar gittim rahim filmi çekelim dedi çektiler tuplerim açık çıktı doktor bu üç ay içinde hamile kalma olasılığın yüksek dedi bu ay adet olursan gel dedi bundan sonrası ne oalçak nasıl bir tedavi uygular acaba yoksa direk aşılamaya mi geçsek ve bütün bunlardan anladığım aslında gebeliğe engel bir durum yok sanırım yanlış mı düşünüyorum
Canim ben hiç klomen kullanmadım zateen yumurtam kendiliğinden büyüdü gelişti sadece catlatma iğnesi oldum bur kere olmayınca rahim filmi çektirdim 1 hafta önce inş canım bekliyorum bakalım yumurta takibi yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?