Polikistik over

Bende pko hastasiyim herşeyim düzenli o da dikkat ettiğim için sanırsam. bizde bebek düşünüyoruz ama 2 dır hayal kırıklığına uğruyorum ve çok üzülüyorum. baş ağrıları çekiyorum sırf ilaç almayım diye. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bende glifor kullaniyorum insülin direnci icin. ama pko olduğumu bilmeden önce de benim reglim düzenliydi kilom da yerinde. İnşallah tüm isteyenlere allahım verir. ama önce hayırlısı.

Bnde ultrasyonda anladi degerlerim normal

P
piskoloji etkiliyor adet duzenini zaten

Merhaba arkadaşlar, ergenlik çağımdan beri polikistik over var. Adet döngüm 30-50 gün arası. 1.5 yıllık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Size yardımcı olur belki diye paylaşmak istedim. Hiç Bir ilaç kullanmadım. yine adetim gecikti sandım bu ay çünkü 16 gün sonra çıktı idrar testinde. Hatta 2 gün önce kan testi yaptı doktor değerim 2.11 negatif çıktı. doktor şüphelendi 2.11 tam negatif diyemem testi tekrarlayalım dedim. Şuanda hamileyim çok şükür. Allah hepnize nasip etsin. Geç döllenme olmuş bende o yüzden çıkmamıs testlerde. umudunuzu kaybetmeyin. ve bol bol spor yapın. fazla kilo varsa verin. gerisi kendiliğinden gelir.

Bendede pko vardı 2 yil olmadı çocuğumuz . kiloluyum ilk önce kilo verdim gluopchage şeker ilacı kullandım inofolic toz kullandım. adetim düzene girince çok şükür hamile kaldım

halen ilaç kullanıyormusun? ben diane kullanıyordum yasaklandı artık bende de ergenlikten bu yana var ama bebeğim olmuştu..en büyük sorunum tüylenme benim

evet şu an 27 yaşındayım 14 yaşından bu yanada kullanıyordum bir süredir microgynon kullanıyorum ama yan etkileri var gibi biraz iştah ve kilo sorunu

canım bende polikistik over hastasıyım ve çocuk istiyoruz doktoeum bana ınofolıc toz verdi onu kullanıyorum yumutlama günlerine dikkat et insallah en kısa zamanda hamıle kalırsın
Mrb ben yeni katıldım aranıza takip ediyordum artık bende bilgi almak istiyorum kızlar bende de war bugün 14. günüm doktor yumurtaların çok küçük dedi ptesi gidip progestesteron testi yaptircam tedavi süreci ne bana hiç bi ilaç vermedi bişey demedi doktor çok kafaya takıyorum :-(

Selam kızlar :) bende pko oldugunu evlendikten birkaç ay sonra öğrendim, kilo verirsem yumurtlamamın düzene gireceğini söyledi doktorum ancak istediği kiloya düşemedim ve kendiliğinde hamile kalmanın zorluğunu anlattı, aşılamaya karar verdik, 1 hafta menogon kullandım kullanmaz olaydım, bende alerji yaptı ve lenf bezlerim ödemlendi 6 gün hastanede yattıktan sonra yumurtam büyüdü ve çatlatma iğnesi vurdum, şu anda 13. Gün ve normalde bugun regl günüm, henüz test yapmadım bakalım beklemedeyim.. hiç bir belirtim yok

Arkadaslar bende dün doktora gittim polikistik over tanisi koydu inofolic sase ye basldim 2. Ay da klomen e baslayacakmisiz 1 yil 4 aydir evliyim kullananlar nelerle karşılasti merak ediyorum

Arkadaşlar merhaba.bende pkoyum yeni öğrendim.adet düzensizliğim yok ama adetten yaklaşık 10gün önce başlayan bir ağrım oluyor.benim gibi bunu yaşayan var mı ?

Arkadaşlar bende 2 ay önce pko olduğumu öğrendim evliliğimde 3. Yılımı bitirdim 15 aydır bebek istiyorum ilk 5. Ayda olmayınca gittim doktira herşey normal çıktı bir yıl bekle dedi bir yıl dolunca tekrar gittim pko olduğunu öğrendim fakat adetlerim çok düzenli hormonlarım normal çıktı prolaktin biraz yüksek çıktı o da sorun değil dedi doktor neyse yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu büyüdü ve 21 mm e ulaşınca catlatmm iğnesi oldum tutmadı tekrar gittim rahim filmi çekelim dedi çektiler tuplerim açık çıktı doktor bu üç ay içinde hamile kalma olasılığın yüksek dedi bu ay adet olursan gel dedi bundan sonrası ne oalçak nasıl bir tedavi uygular acaba yoksa direk aşılamaya mi geçsek ve bütün bunlardan anladığım aslında gebeliğe engel bir durum yok sanırım yanlış mı düşünüyorum

Canım çok geçmiş olsun.klomen tedavisi mi uyguladı?bende yarın başlıyorum klomene.canım çatlatma iğnesinden sonra aşılama ondan sonra tüp bebeğe geçiyorlar.inş bu yollara gerek kalmaz ikimizinde.rahim filmi çekildikten sonra hemen hamile kalıyor bazı hanımlar bence doktorun dediğini aynen uygula..inşş bebişlerimizi kucağımıza alırız..

Canim ben hiç klomen kullanmadım zateen yumurtam kendiliğinden büyüdü gelişti sadece catlatma iğnesi oldum bur kere olmayınca rahim filmi çektirdim 1 hafta önce inş canım bekliyorum bakalım yumurta takibi yaptırdın mı

Yarın klomene başlıcam adetin 13.gününde de yumurta takibine başlıyacakmış..inan o kadar acayip bir durumun içindeyim ki..pko die bişey bilmiodum ne olduysa 1sene içinde oldu benimde prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım.şimdi insilün direnci için glukofen ve folik asit kullanıyorum 1aydır. Yumurtaların kendiliğinden büyüyorsa çok iyi maaşallah canım..hangi doktora gidiyorsun ?

Senin adet düzensizliğin var mi canim ya benimki sadece ultrason da görünüyor başka hiçbir belirtisi yok. Bu hastalıkta önemli olan şey kile al ama canım beslenmene dikkat et ve klomen sonrası genelde olumlu sonuçlar alınıyor ben tokatta taşıyorum üniversite hastanesinde bir hocaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…