merhaba bende hayıtı vede incir kürünü kullandımm hamşleyim diyemiorum bir kaç günüm var ama hayıt düzensizliğe ii geli birde yumurtalıklarını uyarıyor ben glukofende kullanıyorum şeker hapı dok verdi ayrıca bu ay böğürtlen kökünü kaynattım hergün bir bardak içtim bakalım birkaç gün sona görücez hayıtı meral arkadaşımızın dediği gibi kullandım ayrıca adet siklusun kısalıyo geç adet olanlar i,çinde ii ben geçen ay 4 gün erken oldum bencede o aldıklarının hepsini birden kullanma midene zarar verir incir hayıt aspirin dışında bana bal çörek otu ii gelmemişti bol bool ishal oldum ama genede sen bilirsin
Ben de pkoluyum.Klomen aşılama hepsini denedim.Sonuç negatif.2 ay ara verdim ve hayıt tohumu kullandım.İlk ay adetimden bir hafta sonra kullandım.Yani adetin başından başlamadım.Fakat ilaçsız adet olamayan ben o ay adet oldum.2.ay adetin ilk günü başladım.günde 2 kez.Takvim yöntemiyle hemen hamile kaldım.13 şubatta 2 çizgiyi gördüm.İnanamadık.Hemen kan testi yaptırdık ve hamileliğim kesindi.Çok sevindim.Sadece hayıt tohumu kullandım.İnan canım benim yumurtalıklar çok tembeldi.Hayıt ve Allah ın mucizesi.Umaraım sen de de işe yarar.Güzel haberlerini alırız.Arkadaşlar merhaba pkoluyum bugün çarşıya gittim aldıklarım
1)nar (suyu iyi geliyormuş)
2) adaçayı
3) civan perçemi
4) hayıt otu
5)bal tarçın çörek otu
6) polen
7) bebek asspirini
8) kuru soğan (soğan kürü)
9) kuru incir (incir kürü)
10)fındık fıstık
11)adaçayı yağı
arkadaşlar bu aldıklarım pkolu olarak size yaradımı?
otları nasıl içecem özellikle hayıt otu kullanımını yazarsanız?
hepsini kullanırsam yumurtalıklarıma zarar verirmi?
:CüvCüv:
Ben de pkoluyum.Klomen aşılama hepsini denedim.Sonuç negatif.2 ay ara verdim ve hayıt tohumu kullandım.İlk ay adetimden bir hafta sonra kullandım.Yani adetin başından başlamadım.Fakat ilaçsız adet olamayan ben o ay adet oldum.2.ay adetin ilk günü başladım.günde 2 kez.Takvim yöntemiyle hemen hamile kaldım.13 şubatta 2 çizgiyi gördüm.İnanamadık.Hemen kan testi yaptırdık ve hamileliğim kesindi.Çok sevindim.Sadece hayıt tohumu kullandım.İnan canım benim yumurtalıklar çok tembeldi.Hayıt ve Allah ın mucizesi.Umaraım sen de de işe yarar.Güzel haberlerini alırız.
canım glukofen ile beraber kullandım tabi yumurtlama ilacı kullanmadığımiçin inciri kullanabildim bende kist oluşmuştu bana doğum kontrol hapı verdi ama ben içmedim hayıt kullandım adetim düzeldi kistim eridi dene derim ilaçlardan daha ii ama en az 3 ay kullanmalısın bana 15 günde etkisini gösterdi
ayy canım çok sagol bu bana bi moral oldu yıllardır dogum kontrol hapı kullanıyorum bunaldım artık15. günden sonra kullanmayı bıraktın mı peki?.günde 1 defa mı içicez bu hayıt otunu?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?