Polikistik over'ı alternatif tıpla yenerek hamile kalmak

eylul01

oysa bir umuttu
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
446
6
296
45
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba pkoluyum bugün çarşıya gittim aldıklarım
1)nar (suyu iyi geliyormuş)
2) adaçayı
3) civan perçemi
4) hayıt otu
5)bal tarçın çörek otu
6) polen
7) bebek asspirini
8) kuru soğan (soğan kürü)
9) kuru incir (incir kürü)
10)fındık fıstık
11)adaçayı yağı

arkadaşlar bu aldıklarım pkolu olarak size yaradımı?
otları nasıl içecem özellikle hayıt otu kullanımını yazarsanız?
hepsini kullanırsam yumurtalıklarıma zarar verirmi?

Bunların hepsini kullanırsan zehirlenirsin canım.Doğru düzgün araştırmadan kullanma bence.Ben hayıt tohumu kullanmıştım.Bala karıştırarak kullandım ama pek faydası olmadı sanırım.İncir kürü yaptım geçtiğimiz ay ve bu ay gene adetim geçikti.Anlıycan herkese faydalı olduğunu sanmıyorum.

canım ben 2 ay boyunca hayıt otu kullandım ve hamile kaldım..hayıtı eziyorsun pek ezilmiyor ama ezebildiğin kadar sonra 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı hayıt atıyorsun ve 10 dk. bekletiyorsun günde 2 defa aç karnı olmak üzere içtim ama hiç bırakmadan daha sonra bal tarçın çörek otunu karıştırıp günde 3 defa 1 er kaşık yedim Allaha şükürler olsun bana yaradı darısı başına

merhaba bende hayıtı vede incir kürünü kullandımm hamşleyim diyemiorum bir kaç günüm var ama hayıt düzensizliğe ii geli birde yumurtalıklarını uyarıyor ben glukofende kullanıyorum şeker hapı dok verdi ayrıca bu ay böğürtlen kökünü kaynattım hergün bir bardak içtim bakalım birkaç gün sona görücez hayıtı meral arkadaşımızın dediği gibi kullandım ayrıca adet siklusun kısalıyo geç adet olanlar i,çinde ii ben geçen ay 4 gün erken oldum bencede o aldıklarının hepsini birden kullanma midene zarar verir incir hayıt aspirin dışında bana bal çörek otu ii gelmemişti bol bool ishal oldum ama genede sen bilirsin

bu ay soğan kürünü yapayım gelecek ay incir kürüne geçeyim diyorum. doktor banada glucophage verdi dün başladım. hadi hayırlısı

peki bunları kullanırken doktorun verdigi ilaçları da kullanıryormususnz arkadaşlar.bana doktorum diane35 verdi adetim düzenli gelmiyor bunun için ne yapmalıyım cvp verirseninz sevinirimmm:))

canım glukofen ile beraber kullandım tabi yumurtlama ilacı kullanmadığımiçin inciri kullanabildim bende kist oluşmuştu bana doğum kontrol hapı verdi ama ben içmedim hayıt kullandım adetim düzeldi kistim eridi dene derim ilaçlardan daha ii ama en az 3 ay kullanmalısın bana 15 günde etkisini gösterdi

:CüvCüv: Ben de pkoluyum.Klomen aşılama hepsini denedim.Sonuç negatif.2 ay ara verdim ve hayıt tohumu kullandım.İlk ay adetimden bir hafta sonra kullandım.Yani adetin başından başlamadım.Fakat ilaçsız adet olamayan ben o ay adet oldum.2.ay adetin ilk günü başladım.günde 2 kez.Takvim yöntemiyle hemen hamile kaldım.13 şubatta 2 çizgiyi gördüm.İnanamadık.Hemen kan testi yaptırdık ve hamileliğim kesindi.Çok sevindim.Sadece hayıt tohumu kullandım.İnan canım benim yumurtalıklar çok tembeldi.Hayıt ve Allah ın mucizesi.Umaraım sen de de işe yarar.Güzel haberlerini alırız.

tebrik ederim arkadaşım.

ayy canım çok sagol bu bana bi moral oldu yıllardır dogum kontrol hapı kullanıyorum bunaldım artık15. günden sonra kullanmayı bıraktın mı peki?.günde 1 defa mı içicez bu hayıt otunu?a.s.

selam arkadaşlar.Bende aranıza yeni katıldım tevafuken gördüm kulübü.Aynı dertten muzdarip olduğumdan baya ilgimi çekti.Ben 13 gün soğan kürü uyguladım.Şimdi de incir kürü uyguluyorum.Henüz yolun başındayım.Allah'dan ümit kesilmez ne kaldı şunun şurasında beş günü geride bıraktım.10Yıldır kullanmadığım iğne hap kalmadı 2 kez aşılama yapıldım.Aldığım kilolar bozulan psikolojimde cabası.Ümitliyim zaten hiçte kaybetmedim ümidimi Allah hakkımıza hayırlısını versin cümlemizin.Amin....

ayy canım çok sagol bu bana bi moral oldu yıllardır dogum kontrol hapı kullanıyorum bunaldım artık15. günden sonra kullanmayı bıraktın mı peki?.günde 1 defa mı içicez bu hayıt otunu?a.s.

canım günde iki defa iç sabah akşam aç tok farketmiyor adetim kısadı 27 günde oluyorum hatta dün oldum dok artık beklemek istemediğimi aşılama yapılabilirmi dedim oda çok yıprandığımı vede isteğimin önemli olduğunu söyledi yapmaya karar verdik iimi yaptık bilmiom ama hayırlısı dualarını bekliyorum hepimize kolay gelsin

arkadaşlar pko'ya bildiğiniz iyi gelen pek çok bitki var, aslanpençesi, civanperçemi vs... bunların herbirini kullanabilmek pek pratik olmuyor. ben aktardan civanperçemi macunu adında, içinde bu iyi gelen bitkilerin herbirinden bulunan ballı bir karışım aldım, günde 3 defa yiyorum. iyi geliyor, en azından kullanımı kolay, hepsi bir arada yani. ortaboy bir kavanoz, 10 lira. bilmeyenler olabilir diye haber vereyim dedim.

mevzey selam canım yazdıkların bana cok yakın bende 3 ay klomen tedavısı oldum ama olmadıı bu ay doktoruma soyledım oda kabul ettı asılama olacagım ama once hsg cektırcem sen ne yaptın asılama oldumu

Bende pkolu olarak 3 aydır klomen tedavisi görüyordum yüksek dozda ek olarakta bal,tarçın,çörekotu yapıyordum 3-4 yumoşum gelişiyordu.Bu ay karışımı denemeyim dedim sadece ilaç alayım dedimm ve inanamadım 1 yumoş gelişmiş :) baltarcın mucizesinin etkisi büyük :lepi:

meraba arkadaşlar bende pco luyum tedawi görüorum bende böğütlen kökü kullanmıştım balla karştırıp ama faydası olmas umarım hepimiz bebişlerimize kawuşuruz kızlar

mrb arkadaşlar.bende pco hastasıydım.bu ay kendiliğimden hamile kaldım:) çok büyük bir mucize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…