Arkadaşlar merhaba,
2 yıl pko ile cebelleşip sonra hamileliği nihayet tatmış biri olarak en önemli önerim; vazgeçmeyin! 3
tüp bebek denemesi ve ardından bir aşılama bana şunu gösterdi; pko vs değil mesele, allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip ediyor bebeğimizi kucağımıza. 6 ayda hiç uğraşmadan hamile kalan pko lu arkadaşlarım da var. benim için ise onca tüp bebek denemesi sonrası doktorum bile bu kadar bahtsızını görmedim demişti!
sonra onca tüp bebekte olmadı da aşılamayla mı hamile kalacağım diye hayatı sallamış günümü gün ederken 2 yıldır beklediğim haber geldi ! onca iğne, onca ilaç, soğan suları,incirler... biz ne yaparsak yapalım herşey vaktini bekliyor.
kızlar... vazgeçmeyin ve bunların sadece doğru zaman olmadığı için süreci uzatan bir bahane olduğunu düşünün. allah en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip edecektir!
bunu her seferinde bunalıma girip göz yaşı döke döke kendini bitirmiş biri olarak söylüyorum ve biliyorum hiç kolay değil. ama allah!ın izniyle en hayırlı zamanda size de birgüneş doğacak.
bakın hala inanamıyorum ama rüyalar gerçek oluyor! nolur kendinize iyi bakın, hayatınızın tek amacı tedavi olmasın, ruhunuzu rahatlatın çünkü ben her seferinde kafayı takıp negatif sonucu alırken ilk kez nasıl olsa olmayacak diye hayata devam ettiğim anda bu şansı yakaladım. bu da hiçkolay değil, amaç buyken kafadan atmak çok zor ama eşinizle güzel vakit geçirin, işinize, arkadaşlarınıza vakit ayırın, evinize vakit ayırın... kafanızı dağıtın !
meleğiniz sizi bulacak ve polikistik over asla size engel olamayacak, bunu hiiiçççç unutmayın !