- 8 Şubat 2015
- 73
- 24
- 18
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #2.041
canım senin doktorlar zaten bi dünya kafanı karıştırmış şuyun var diyen olmamış o kötü olmuş ben kendimden örnek vereyim adet düzensizliğim başlamıştı bnm onun için doktora gittim oda benden şeker yüklemesi ve hormon tahlili istedi orda pco olduğum ortaya çıktı 5 ay falan ilaç tedavisi gördüm daha sonra akışına bıraktım o arada bitkisel kür falan uyguladım öylelikle hamile kaldım.Bu arada pco bende başlangıç aşamasındaydı erkeklik hormonu baskın geliyo öyle bi durumda adet olamıyosun yada tüylenme sorunları oluyo göbek bölgesinde kilo oluyo bunlar gözle görülebilen şeyler tabi herkeste görülcek diye bi kaide yok ama senin ilgili ve işinin ehli bi doktora ihtiyacın var
canım bnm doktoum ilk muayenede tüylerime falan bakmıştı sonra test yapmıştı pco olan hastalarda genelde şeker dirençleri yüksek oluyo bende de şeker çıkmıştı mesela şeker hapı kullandım erkeklik hormonunu baskılamak için hormon ilaçları kullandım bebek istediğim içinde hem pco tedavi amaçlı hemde hamile kalmama yarayacak tarzda ilaçlar kullandım.en son kontrolde dr artık bi sıkıntı yok hamile kalınca görüşürüz dedi bende o ara soğan kürü yaptım kür bitince saraçoğlunun aslanpençesi çayını içtim ertesi ay hamile kalmıştım ama senin net bi teşhise ihtiyacın var belkide pco deilsindir sadece hormonal bi rahatsızlığın vardır basit bi ilaçla çözülür doktor yönlendirmesi önemli onun için.Öncelikle Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Aynen öyle canım. Kafam allak bullak. En son gittiğim doktorum daha sıcak ve ilgili. Umarım hep öyle kalır. Ben her ay adet görüyorum ve kilom 45 yani kilolu değilim. Yalnız dediğin yerlerde bende hafif küçük kıllar var. Acaba bende de erkeklik hormonu mu yüksek. Neye bakarak anlaşılıyor. Şeker yüklemesi nasıl oluyor. Bende geçen ay soğan kuru yaptım bana tavsiye edeceğin başka kur var mı. Bi de ilacı ne için kullandın?
amin canım sizlerede nasip etsin rabbimCanım bende çok sevindim Rabbim sonunda yüzünü güldürdü herşey gönlünce olsun inş Allahım sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin
amin canım sizlerede nasip etsin rabbimCanım bende çok sevindim Rabbim sonunda yüzünü güldürdü herşey gönlünce olsun inş Allahım sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin
sağol bitanem rabbim sizlerede nasip etsin inşallah canlarım benimahh kuzum hayırlı olsn sn hamilemisin uzun zamandr grmediğime haberm yoktu çk sevdnm allah kucağına almayı nasip etsn bizede dua et olrmu
saol cnm rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallahSuskun peri ggozunaydinAllah sağlıklı sihhatli kucağına almak nasip etsin
Asslm canlar
nasılsn
nasılsn
Merhaba canim bende senin gibiydim yumurtalarim hicc büyümemisti okadar igne okadar ilac bosa gidiyodu enson tedaviyi biraktim aslan pencesi ve kurt üzümü cay gibi demleyip iciodum ogrendim ki meleim benimleymis ama suna gercekten inanadim yasayan biri olarak herseyin vakti zamani varmis seni cok iyi anliyorum hepsini bende yasadim ama bana inan seninde melein gelecek cok yakinda RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLISI ILE NASIP ETSIN INSALLAHArkadaşlar ben sitede yeniyim internetten ne arastirsam bu sayfa cikio du önüme bende baktım burda bi yardimlasma var uye oldum. Neyse uzatmiyim ben 3yillik evliyim be bebek istiyoruz ilk aylarda korunduk sadece yaklaşık 7aydir doktora gidiyoruz yumurtalarim buyumuyor 15 de kaliyor bu yüzden aşılama yapamiyor doktor ne yapmaliyim ayda 2defa bi hastayken bide yumurtlama guninde gidiyoruz husranla donuyoruz. Psikolojim bozuldu artik
Bunların ikisini mi karistirdin otları birbirine karıştırmayın diyorlar ama aslan pencesini çok duydum methini aktardan mi aldın 2 çeşidi var cunkuMerhaba canim bende senin gibiydim yumurtalarim hicc büyümemisti okadar igne okadar ilac bosa gidiyodu enson tedaviyi biraktim aslan pencesi ve kurt üzümü cay gibi demleyip iciodum ogrendim ki meleim benimleymis ama suna gercekten inanadim yasayan biri olarak herseyin vakti zamani varmis seni cok iyi anliyorum hepsini bende yasadim ama bana inan seninde melein gelecek cok yakinda RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLISI ILE NASIP ETSIN INSALLAH
evet canim aktardan aldım testere dişli aslan pencesi kurt üzümü zaten meyve gibi bisi kuru üzüm gibi ikisini karistirdimBunların ikisini mi karistirdin otları birbirine karıştırmayın diyorlar ama aslan pencesini çok duydum methini aktardan mi aldın 2 çeşidi var cunku
Canm ben bi kaç doktora gittim biri hamilelkik için vücudu hazirliyo dedi biride pko dan dolayı vucuttta oluşan şeker dengesini düzenliyo dedi bende şeker dengesinde bi problem yada etki yaratmadı ama blemiyrm canmMerhaba;
Inofolık hamılelık ıcın faydası nedır tam olarak. Uzun zamandır kullanıyorum ama doktoruma sormak aklıma gelmedı. Bılgısı olan yardımcı olursa sevınırım.
Canimmmmm naberrr.. aylardir girmiyorumm ozlemisimm.. ayy bu arada susgun peri hamileee nasil sevindimm.. sende varmi bi gelismeCanm ben bi kaç doktora gittim biri hamilelkik için vücudu hazirlivarmidi biride pko dan dolayı vucuttta oluşan şeker dengesini düzenliyo dedi bende şeker dengesinde bi problem yada etki yaratmadı ama blemiyrm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?