polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Hosbulduk canim msjlarinizinokuyorm.surekli ama.yazmaya cekiniyodm.siz orrami.iyi.kurmussnz bn de erzurumdayim.calisiyorm.esimn is arkadaslarini eslerinden bi 10 arkadas fln var hamile hergun birini horuyorm iyice canim sıkılıyor ins. Bizlerinde yakin zamanda olur

senn neden olmuyoc nm ne kdrlık evlisin ne kdardır düşünüyosun bebek ve tedavi görüyomusun

Polikistik over var ama ii aydir.kist gorunmuyo diyor klomen kullandim ekimde ondan sonra adet olmadim gecen hafta gttm doktora tekrar basa donduk adet sokturucu verdi bugun bitti sonra yine klomen bakalim.ne olack

Evleneli cok olmadi 10 ay ama cok ostiyorum bebek gecen yaz 2 vucuk.ay hic adet olmadim.ondan aonra tedaviye basladik ama oncesindede istiyorduk hala olmadi

Sacmslama canim kimsenin bu denli canini sikmasina niye izin veriyosun napiyoda bukadar etkiliyor seni

Daha cok yeni evlisin canim sikma canini uzulmede bu kadar yeni baslamissin redaviye olucak ins

Sacmslama canim kimsenin bu denli canini sikmasina niye izin veriyosun napiyoda bukadar etkiliyor seni
hemen kısa anlatıyım k.validemle hç geçinemiyo ve ben gidiyorum dye ikiyüzlü dedi bana hemde günde o kdr inssanın içinde şmdide kendi küstü konuşmuyo daha neler neler bu en ufagı

önceden bu kadar sorun yapmıyordum ama her hafta arkadaşlardan bırı hamıleyım deyınce baya kötü oldum
çok kafaya takıp stress yaptıgım içinde olmuyor sanırım doktorumda adedı beklentıye gırme dıye

Belli ki kiskaniyo seni canim birak konusmazsa konusmasin cok lazim degil inadina iyi ol sen kayinvaldenle

bendede aynı psikolojı var canm allah yardmcımız olsn

dun talusal bıtırdım adet olunca başlayacagım klomen 2 kez ama bana catlatma ıgnesını 23 yasından önce olöuyor dedeı ama zaten ocakta 23 e gırecegım ve işin kötü yanı doktorum gıdıyor baska ıle ve erzurumda ıyı bır kadın dogumcu bulmak cok zor napıcam bılmıorum

çok iyi bi doktor bulmalısın canm çevren yokmu birilerinn önerileri olucaktr tabi snnde memnun kalman lazım bende şu anda ki doktorumu bulana kdar baya araştırdım bu benm 3. doktorum ve iyi olduğuna inanıyorum en azından bana iyi geliyo

canım röntegen teknıkerıyım kadın dogum hastanesınde calışoyorum ama bızım hastnedekıler bıle baştan savma yapıyor şişi özele gıfdıyordum işte doktorum gıdyor şimdi orda başka bı doktor önerdı ona gelın bn sızden bahsederım dedı bakalım busefer ona gtcem begenmezsem bı doktor daha duydum onu denıycem bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…