- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
merhaba susgun peri nasılsın
herkesin vücudu tepkisi farklı. ancak gebe kaldığında anlayabilirsin canım.Allah razı olsun canım bende bu ay klomen kullandım iğne yapmadım reglimede 4 gün var hiç bir belirti yok akıntı falan oluyormuş hiç bir şey yok
inşAllah canım hayırlısıyla olur beklemek o kadar zorki sabır ver Yarabbiherkesin vücudu tepkisi farklı. ancak gebe kaldığında anlayabilirsin canım.
haa demek ki ben de bunlar bunlar oluyo bunlar bunlar olmuyo diyeceksin.
akıntı olabilir de olmayabilir de.. nasip bakalım inşallah gebesindir.
büyük ihtimalle yumurtan oluşuyor inşallah bu kere bebiş olur bende hala bekliyorum zaman geçmiyooooooooooooor
28 günde canımallh korusun cnm inş olur bebein adetlerin kaç günde bir oluyor
28 günde canım
Inşallah canım bu ay da olmazsa doktor a gidecem Rabbim inşallah hayırlısı yla bizlere de evlat nasip etsin merak ettiğim bişey var aslında polikistik tüp bebek tedavisi ne engel oluyor mudüzenliymiş cnm adetlerin inşallah rabbim bizede bebeklerimizi verir
Inşallah canım bu ay da olmazsa doktor a gidecem Rabbim inşallah hayırlısı yla bizlere de evlat nasip etsin merak ettiğim bişey var aslında polikistik tüp bebek tedavisi ne engel oluyor mu
Anlıyorum canım peki kilo olumsuzluk yapıyor mu polikistik ten sonra 15 kilo aldım 5 ayda veremiyorum da kilo da engel oluyor mu sence çocuk olmasınainş cnm hyr cnm tam tersi normal insanlara göre bizde tutma şansı daha yüksek
Anlıyorum canım peki kilo olumsuzluk yapıyor mu polikistik ten sonra 15 kilo aldım 5 ayda veremiyorum da kilo da engel oluyor mu sence çocuk olmasına
Kizlar pcoluyum adetim duzensz olmasina ragmen 1 ay gecikti bugun test yaptim ilkten silik cizgi cikti tam belli olmuo ama silik. Ama 1 saat snra test bu sekli aldi acaba oda sicakligindan olabilirmi anlamadm cok heycanliyim acaba bebegim geliyormu kan testi yaptircam sabah olmak bilmiyor saatler gecmiyorr nolur yorum yapinnn kafam cok karisik..
olabilir cnm testlerde bazen sonradan çıkabiliyo ama sen genede kan testi yaptır
Yaptiricam canim gidicem simdi ins mutlu donerim
inş cnm adetlerin kaç günde bir oluyodu
Duzensiz canim hic belli olmuo 35 40 gunden once olmuo ben bile heaaplayamiom yani
benimde 50 günde bir oluyo bnde suan yumurtlama dönemindeyim
Aman canim bos gecirme bugunleri ins en kisa zamanda yuzumuz guler bugun mutlu eve donmek istiommm hayal kkirikligi istemiom artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?