- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
canım kaç gnde olduğujnu yazıyon oraya snra bütük adetlerni gösteriyocnm senin ki 45 gün mü sürüyo bunda fazla çkmıyo
canım kaç gnde olduğujnu yazıyon oraya snra bütük adetlerni gösteriyo
ayy valla onu blmiyordum canmbnm adetim 50 gün sürüyor ama yazamıyorum 45den yukarı çıkmıyor cnm
canım üzülme boşver olur herşey inş olsun tedavi nasıl olursa olsun ewladını kucağına alda aşılama olsunçok üzüldüm halbuki ne kadar umutluydum bu ay hep diyordum belki olmuştur diye şimdi 3. gün doktora gidip bu ay aşılamaya geçeceğiz
ayy valla onu blmiyordum canm
kizcelerimmmmmm nasilsiniz bende pkoluyum evlendigimde ogrendim malesef adetlerim 45 gunde 1 duzenli sayikir yani ilk defa gecen ay cok yogun geldi once az sonra git gide cogaldi banada bi umut oldu acaba gitti mi kistker die dusundum bi an
slm canım nasılsınslm cnnlarrr
iyim cnm sen nasılsınslm canım nasılsın
Geç olsa da belirli bir düzeni olması çok önemliymiş.Bende o da yok.Bir ay 45 bir ay 50 bazen iki ayı bile buluyor((
askiminaskiyim .!.:Silik çizgi miii... Nasil yorumluyor sun bunu canim..birdee ben bu ovulasyon testini. Bilmiyorum..
bende iyiyim canım hamdolsun bu günümüzeiyim cnm sen nasılsın
Allah iyilik versin cnmbende iyiyim canım hamdolsun bu günümüze
Gunaydin canim..Himmm.. Mesela bugün 7. Gunumdeyim. Lekelenmem var..( Su anda da elimde bi bardak sogan suyu var:) ) eczanelerde var mi ovulasyon testi.. Birde hesaplamaya yardimci olabilir misin[/QUOTE][QUOTE peri, post: 38016854, member: 635393"]Cnm yumurtlama tarihini
belirliyorsun bu testle adetin kac gun
suruyosa o sayidan 14 cikartiyosun
ve cikan tarhten 5 gun once
basliyorsun ve koyulasana kadar
devam ediyorsun koyu oldugu
zaman yumurtlama oldugunu veya
olacagini gosterir O gun birlikte oluyosun cnm ve ssilik cikan günlerde de birlikte oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?