polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

kizcelerimmmmmm nasilsiniz bende pkoluyum evlendigimde ogrendim malesef adetlerim 45 gunde 1 duzenli sayikir yani ilk defa gecen ay cok yogun geldi once az sonra git gide cogaldi banada bi umut oldu acaba gitti mi kistker die dusundum bi an

kizcelerimmmmmm nasilsiniz bende pkoluyum evlendigimde ogrendim malesef adetlerim 45 gunde 1 duzenli sayikir yani ilk defa gecen ay cok yogun geldi once az sonra git gide cogaldi banada bi umut oldu acaba gitti mi kistker die dusundum bi an

keşke gitse cnm ama gitmiyo malesef :)

Geç olsa da belirli bir düzeni olması çok önemliymiş.Bende o da yok.Bir ay 45 bir ay 50 bazen iki ayı bile buluyor ((

askiminaskiyim .!.:
Silik çizgi miii... Nasil yorumluyor sun bunu canim..birdee ben bu ovulasyon testini. Bilmiyorum..

Cnm yumurtlama tarihini
belirliyorsun bu testle adetin kac gun
suruyosa o sayidan 14 cikartiyosun
ve cikan tarhten 5 gun once
basliyorsun ve koyulasana kadar
devam ediyorsun koyu oldugu
zaman yumurtlama oldugunu veya
olacagini gosterir O gun birlikte oluyosun cnm ve ssilik cikan günlerde de birlikte oluyorsun

[QUOTE peri, post: 38016854, member: 635393"]Cnm yumurtlama tarihini
belirliyorsun bu testle adetin kac gun
suruyosa o sayidan 14 cikartiyosun
ve cikan tarhten 5 gun once
basliyorsun ve koyulasana kadar
devam ediyorsun koyu oldugu
zaman yumurtlama oldugunu veya
olacagini gosterir O gun birlikte oluyosun cnm ve ssilik cikan günlerde de birlikte oluyorsun[/QUOTE]
Gunaydin canim..Himmm.. Mesela bugün 7. Gunumdeyim. Lekelenmem var..( Su anda da elimde bi bardak sogan suyu var:) ) eczanelerde var mi ovulasyon testi.. Birde hesaplamaya yardimci olabilir misin

Gunaydin canim..Himmm.. Mesela bugün 7. Gunumdeyim. Lekelenmem var..( Su anda da elimde bi bardak sogan suyu var:) ) eczanelerde var mi ovulasyon testi.. Birde hesaplamaya yardimci olabilir misin[/QUOTE]

günaydın cnm eczanelerde var kaç günde bir adet oluyorsun cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…