Polikistik overi olup hamile kalmak için çırpınan arkadaşlar gelin dertleşelim

allah yüzünü güldürür inş. Canım bende ilaç ve çatlatma iğnesi denedim ama olmuyor bende bygün doktorumla konuştum artk tedaviyi bir üst aşamaya alıp aşılama yapacagız tabi ben kendimi hazır hissedince kistte de egilimli olunca hemen kist oluştu hep evet kansere egilimli oldugumuz için her sene muhakkak bir kere simir testi ver dedi doktor

amin inşALLAH cümlemizin tedavilerde kist oluyor dimi bende de yum.takibinde olmuştu ama aşılamada dr dozajları ii ayarladı ve kist olmadı içim kararıyor ama kanser i duyunca

ne kadar güzel hemen sonuç almışsın inş. ikinci bebeğinde de hemen alırsın hayırlı haberi bende hep kist oluştugu için artık aşılamaya karar verdim ama dinlendikten sonra yorulmuşum

bence dr muayene olmadan kullanma derim belki hamişsindir?

gözün aydın darısı tüm isteyenlere nerede yaptırdın tüp bebeği

şubat gibi düşünüyorsanız şimdiden gitmeni öneririm geçmişte hormonların ile ilgili sıkıntın olduysa tekrarlayabilir diye düşünüyorum çünkü ben hormon ilacımı aldığım zaman düşüyor bırakınca yükseliyor en azından adetin 3. günü vereceğin kanda hormon değerlerinin normal olup olmadığı hakkında bilgin olur umarım bi sıkıntı çıkmaz hemen hamiş olursun.Gebelik düşünmeden önce folik asit ve iltihap varsa antibiyotik ile gözetim altında da olmuş olursun.

Son düzenleme:
dün test yaptım evde bir şey çıkmadı her zamanki gibi (

Umudunu yitirme bizde göreceğiz pozitifleri ben kanda bilsemde alacağım eczaneden o testi sırf çif çizgi görmek için yapacağım

Son düzenleme:
ne kadar güzel hemen sonuç almışsın inş. ikinci bebeğinde de hemen alırsın hayırlı haberi bende hep kist oluştugu için artık aşılamaya karar verdim ama dinlendikten sonra yorulmuşum

Evet canım çabuk sonuç aldım ben inşallah sende aşılamadan sonuç alırsın hakkımızda hayırlısı artık

Merhaba arkadaşlar ben pkos dan muzdarip olanlardanım. Daha evlenmeden önce aşırı tüğlenmeyle göterdi kendini. üç yıl bebeğim olmadı. üçüncü yılın sonunda bir düşük geçti başımdan ve düşükten sonra 1 yıl beklememi söyledi doktorum. tam tedaviye başlayacaktıkki Hiç ummadığım anda bebeğim geldi. Şu an daha 6+5 umarım kucağıma alırım sağlıkla... bende bu forumlara girip pkolu olup gebe kalanların hikayelerini takipederdim sırf umut olsun diye .. şimdi sırf benim gibi hissedenler için üye oldum ve yazıyorum. .... Bu hastalıkta kilo kontrolü çok önemli. Bebek için endişelenmeyin Allah istesin muhakkak gelecektir bebeğiniz... Muhakkak doktor kontrolünde devam edin moralinizi yüksek tutun ve hayata sıkıca sarılın Allah meleğinizi bir an önce göndersin inşallah...

darısı başımıza benim kilom çok değl aslında 66 dan glukofen ile 60 düştüm 6 aydır regl düznl, 1 sene boyunca ne yaptın tedavi açısından

darısı başımıza benim kilom çok değl aslında 66 dan glukofen ile 60 düştüm 6 aydır regl düznl, 1 sene boyunca ne yaptın tedavi açısından

Düşükten sonra sanki sıfırdan başlamış gibi düşünmemi istedi Dr. Ve herhangi bir tedavi uygulamadım. Zaten o dönem Bayburt gibi imkanları yetersiz bir ilde olduğum için istesemde bir şey yapamazdım. Zaten oradan taşınıpyeni hayata geçtikten sonra tam da yeni bir Dr la tedaviye başlayacakken bebişimiz gönderildi bize bu yüzden hangi tedavi uygulayacaktı dr bilmiyorum. yalnızca bir kez klomen denemiştim düşükten önce ama iyi gelmedi yumurtalar aşırı büyüdü. burdaki dr a bunu belirttim o yüzden klomen kullanmayacağız demişti. ben de çok zayıf sayılmam 63 kiloyum umarım fazla almam. Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin.

evet klomen bile olsa ohss riski çok yüksek oluyor biz gibilerde ne güzel tüp le falan uğraşmana gerek kalmadan mucizene kavuşmuşsun ben daha tüp yaptırmadım ama 2 aşılama negatifi ve hala şu an süren süreç beni çokkkk geri attı sanki yaşlandım :18:

Sanırım bu süreçte hayatında küçük de olsa değişiklikler yapmak önemli. Ben öyle yaptım naçizane tavsiyemdir .. Mesela eve kedi aldım acayip stresimi aldı çok eğlendiriyo.. Tabii doktor da çok önemli. İnanır mısın bundan üç ay önce gittiğim Dr hormon sonuçlarıma göre kesinlikle hamile kalamayacağımı 6ay doğ. kon. kullanmam gerektiğini ve hatta düzelmezsem bialtı ay daha kullanmam gerekeceğini söyledi ve poliklinikten ağlayarak çıktım. Bir hafta sonra gittiğim Şimdiki Dr um ise kendisinin de pko lu olduğunu ve iki çocuğu olduğunu çok takmamam gerektiğini söyledi. Lütfen kötü düşünme inancını yitirme Rabbimden samimi bir şekilde hayırlısını istemeye devam et. Mucizen umarım en yakın zamanda gelir. Rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin mutlu ol iyi bak kendine ...

Umudunu yitirme bizde göreceğiz pozitifleri ben kanda bilsemde alacağım eczaneden o testi sırf çif çizgi görmek için yapacağım

ilk hamileliğimde bende sırf görmek için yaptırmayı çok istemiştim bi türlü nasip olmamıştı bu sefer yapıcam 10 gün sonra zeynep kamilde randevum var rapor için başvurucam inşallah alabilirim sonrada tedavi süreci işte inşallah bizimde atalı tatlı bebişlerimiz olur her gün dua ediyorum kuran okuyorum tesbih hatmi yapmıyorum rabbim bütün isteyenlere versin evlat yanında bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…