Polikistik Overi Olup Tüp Bebek Yaptıranlar?

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel haberi alırsınız. İki embriyo transfer edilmiş sanırım. İlk tedaviniz mi ve yaşınız kaç diye merak ettim. Ben de iki embriyo transferi istiyorum 10 embriyo dondurduk . Fakat 35 yaş altı olduğum ve ilk tüp bebek denemesi olduğu için yasal değilmiş maalesef. Yine de doktora ısrar etsem mi acaba diye düşünüyorum 🙂
Bende 26 yaşındayım bu ikinci denemem olacak. Daha önce farklı bir merkezde 2 adet 3.gün transferi olmuştum . Bu seferde 2 adet 5.gün istiyorum ama doktorumla bu konuyu henüz konuşmadım.Sizinle aynı merkezdeyiz bu arada inşallah kabul eder doktorum 😅

Bende 26 yaşındayım bu ikinci denemem olacak. Daha önce farklı bir merkezde 2 adet 3.gün transferi olmuştum . Bu seferde 2 adet 5.gün istiyorum ama doktorumla bu konuyu henüz konuşmadım.Sizinle aynı merkezdeyiz bu arada inşallah kabul eder doktorum 😅
Öyle mi ya işallah kabul eder o zaman :) ikiz olsun diye değil belki biri tutar belki tutmaz diye istiyorum. Bi de 10 embriyo var sonuçta ne olcak Çifter Çifter koyalım işte 🤣

Öyle mi ya işallah kabul eder o zaman :) ikiz olsun diye değil belki biri tutar belki tutmaz diye istiyorum. Bi de 10 embriyo var sonuçta ne olcak Çifter Çifter koyalım işte 🤣
Aynen Allah biliyor ikiz olmasından korkarım gönlüm sağlıklı bir tane olmasından yana 🥰 benimde 5 adet var çok şükür 🙌

Ben varim arkadaslar bugun toplamam oldu 27 tane yum toplandi heycanla bekliyorum kac tanesi dollenecek ve 5. Gune gidecek yalniz benim dr um e2 normal cikiyo diye taze transfer yapacak geneldede donduruluyo kafam karistida hayirlisi bakalim..

Canım merhaba Allah tamamına erdirsin inşallah nerde olduğunu sorabilir miyim tüp bebek tedavisinin bizde düşünüyoruz da yer araştırıyoruz
Merhaba öncelikle Allah kolaylık versin dilekleriniz en kısa zamanda gerçekleşsin . Bende pcos hastasıyım ayrıca eşimde de ileri hızlı hareketlilik yoktu . 3 aşılama yaptırdık klomen kullandım hiç pozitif sonuç alamadım . Tüp bebeğe geçtik çok şükür yumurta toplamada 22 yumurta toplanmıştı pcos olduğum için tabi 5.güne ilerleyen 9 yumurtamız vardı . Haziran ayında embriyo transferini olduk çok şükür şuan 9 haftalık hamileyim 🙏🏻
keşke diyorum bu kadar 3 aşılama aklıma gelmeyen bir sürü ilacı kullanıp boşuna Zaman kaybetmeseydik direkt tüp bebeğe geçseydik hem zaman olarak hem uğraş olarak çok yıprandık Allah o günleri de unutturdu çok şükür

Canım merhaba Allah tamamına erdirsin inşallah nerde olduğunu sorabilir miyim tüp bebek tedavisinin bizde düşünüyoruz da yer araştırıyoruz
Merhaba canım çok teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin 🤲🏻
ben Trabzon’da üniversite hastanesinde yaptırdım

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel haberi alırsınız. İki embriyo transfer edilmiş sanırım. İlk tedaviniz mi ve yaşınız kaç diye merak ettim. Ben de iki embriyo transferi istiyorum 10 embriyo dondurduk . Fakat 35 yaş altı olduğum ve ilk tüp bebek denemesi olduğu için yasal değilmiş maalesef. Yine de doktora ısrar etsem mi acaba diye düşünüyorum 🙂
Evet ilk tedavimyaşım 24 çift embriyo transfer edildi ama teki tuttu çok şükür 😍

Ben bugün bahçeci tüp bebek merkezine ön görüşme için gittim. İstenilen testleri yaptırıp rahim filmini çektirip bir sonraki adette tedaviye başlayacağım. İnşallah bu defa olur.

Çokkkk sevindim 🥰🥰 darısı bekleyen herkesin başına inşallah. Bu arada transferden önce ve sonra hangi ilaçları kullandınız ?
Amin inşallah 🤲😊ben transfer öncesi ve sonrası gevitamax diye bi vitamin kullandım halada devam ediyorum coraspin proluton iğne kullanıyorum kan sulandırıcı iğne estrofem kullanmaya başladım halada kullanıyorum bi sıkıntı olmazsa 12. Haftada bırakıcam inşallah 🤲🥰

bugün ilk iğnemi vuruldum
Dualarım senınle canım🥰 bende kiloluyum ama suan diyetteyim bendede eşimdede sıkıntı yok bende sadece polikistover var , adet günümü bekliyorum ozamana kadar saglıklı beslenip 7 8 kilo vermıs olacagım. Bu ay başlayıp Mart gibi gebelik düşünülüyor. Rahim dinlenecek galiba bide Mart’ta kilo vermıs olacağım vücudumu gebeliğe hazırlıyorum ıns. Sende durum nasıl iletilecek ? Herhangi bir sorun yada kilolumusun?

Dualarım senınle canım🥰 bende kiloluyum ama suan diyetteyim bendede eşimdede sıkıntı yok bende sadece polikistover var , adet günümü bekliyorum ozamana kadar saglıklı beslenip 7 8 kilo vermıs olacagım. Bu ay başlayıp Mart gibi gebelik düşünülüyor. Rahim dinlenecek galiba bide Mart’ta kilo vermıs olacağım vücudumu gebeliğe hazırlıyorum ıns. Sende durum nasıl iletilecek ? Herhangi bir sorun yada kilolumusun?
Reglinin 2.yada 3.gunu yumurtalıklarını nasıl buldu doktor ? Ultrsonda kalitesini anlıyabiliyor mu ?

benim kilom şuan sabit canım 164 boyunda 63 64 kilo çıkıyorum. bende de sadece polikistik over var. eşimde de sıkıntı yok. bakalım nasıl ilerleyecek süreç şuan bilmiyorum cuma günü kontrolüm var :) nasip olursa benim de transfer mart ayında olur pcos olduğu için ohss riskine karşı rahim dinlendirme olacak çünkü.

benim kilom şuan sabit canım 164 boyunda 63 64 kilo çıkıyorum. bende de sadece polikistik over var. eşimde de sıkıntı yok. bakalım nasıl ilerleyecek süreç şuan bilmiyorum cuma günü kontrolüm var :) nasip olursa benim de transfer mart ayında olur pcos olduğu için ohss riskine karşı rahim dinlendirme olacak çünkü.
Aynı zaman dilimlerinde inş guzel haberler alırız 🌸🌸🌸

Back
X