- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
ben geldim merak ettim hayirli olsun yeni topigin hayirli sabahlar olsun benim bugun itibari ile adet gunum geldi ayin 9 na kadar bekliyorum adetimi gelirde gelmez insallah sen ne durumdasin canimkimse yokk muuu
mrb hanımlar bnde pkoluyum 1 senelik evlıyım kılomda var pko olunca kolay verılmıyoda devlete gıdıyorum bı sene bekletıyolar ozele gıdıyorum kılon var dıyolar nbcmı sasırdım sankı cok kolay kılo vermk bn hamıle kalmak ıcın kılo verene kadar pkolu halımle ohooooo cıldırcm yanı
merhaba arkadaşlarım 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve ben daha yeni polikistik over olduğumu öğreniyorum hormon tahlillerim çok düzgün adetlerimi çoğu zaman düzenli oluyorum ama doktor imkansıza yakın konuştu sebep kilom 10 ayda 23 kilo aldımhızlıca verecen diyor de nasılll
bebeğim de olmuyor insanlar soruyor bunalıma sokuyor her dediğine bir cvp
allah eşimden razı olsun hiç beni üzmüyor hayırlsı önemli olan sensin biziz ddiyor ama başka çocukları severken gördüğümde içim yanıyor kendimi suçlu hissediyorum
ben geldim merak ettim hayirli olsun yeni topigin hayirli sabahlar olsun benim bugun itibari ile adet gunum geldi ayin 9 na kadar bekliyorum adetimi gelirde gelmez insallah sen ne durumdasin canim
merhaba arkadaşlarım 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve ben daha yeni polikistik over olduğumu öğreniyorum hormon tahlillerim çok düzgün adetlerimi çoğu zaman düzenli oluyorum ama doktor imkansıza yakın konuştu sebep kilom 10 ayda 23 kilo aldımhızlıca verecen diyor de nasılll
bebeğim de olmuyor insanlar soruyor bunalıma sokuyor her dediğine bir cvp
allah eşimden razı olsun hiç beni üzmüyor hayırlsı önemli olan sensin biziz ddiyor ama başka çocukları severken gördüğümde içim yanıyor kendimi suçlu hissediyorum
hemen hemen tüm belirtileri var gibi fakat bana teşhis koyan yoktu çünkü pko lar adet olamazmış valla bal gibi de oluyorlar o şu bu derken bir özele gitmedim,evliliğimin birinci yılında gittim özele pko laşma var ama sendrom olmamış dedi sendrom olsa ameliyat derdi heralde şu sıralar kanımdaki östrojen fazlalığını dengeleyen ilaçlar alıyorumda ilişkiye devam et demişti çocuk için anlamadım valla
vermıyolarkı ılac fln bı sene dolması gerekıyomus ınsulın duzenlıyıcı ılac verılıomus pko hastalarına onu bıle vermedıler bana sonra kg ver gel sen ver anasını satım cok kolay sankımrb cnm kolay kilo verilmiyor tabi pek ilaç filan kullanıyormusun canm
vermıyolarkı ılac fln bı sene dolması gerekıyomus ınsulın duzenlıyıcı ılac verılıomus pko hastalarına onu bıle vermedıler bana sonra kg ver gel sen ver anasını satım cok kolay sankı
bende pko luyum 1 yılı aşkın zamandır deniyoruz olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?