polikistik overli bayanlar buyrun derdimizi paylaşalım

ben de pkoluyum arkadaşım. sana da merhaba. hastaneden geliyorum şimdi. bir sürü tahlil kağıdı verdi gönderdi. bakalım nasıl bi tedavi bekliyo beni sende durumlar nasıl?

bnde klomen kullanıyorum cnm cuma günü tekrar gitcm sende kilo problemi varmı

mrb hanımlar bnde pkoluyum 1 senelik evlıyım kılomda var pko olunca kolay verılmıyoda devlete gıdıyorum bı sene bekletıyolar ozele gıdıyorum kılon var dıyolar nbcmı sasırdım sankı cok kolay kılo vermk bn hamıle kalmak ıcın kılo verene kadar pkolu halımle ohooooo cıldırcm yanı

merhaba arkadaşlarım 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve ben daha yeni polikistik over olduğumu öğreniyorum hormon tahlillerim çok düzgün adetlerimi çoğu zaman düzenli oluyorum ama doktor imkansıza yakın konuştu sebep kilom 10 ayda 23 kilo aldım hızlıca verecen diyor de nasılll
bebeğim de olmuyor insanlar soruyor bunalıma sokuyor her dediğine bir cvp
allah eşimden razı olsun hiç beni üzmüyor hayırlsı önemli olan sensin biziz ddiyor ama başka çocukları severken gördüğümde içim yanıyor kendimi suçlu hissediyorum

sorma bacım bnde de kilo var ve nere gitsem aynı seyi sölüyolar

mrb cnm kolay kilo verilmiyor tabi pek ilaç filan kullanıyormusun canm

ben geldim merak ettim hayirli olsun yeni topigin hayirli sabahlar olsun benim bugun itibari ile adet gunum geldi ayin 9 na kadar bekliyorum adetimi gelirde gelmez insallah sen ne durumdasin canim

saol kuzum hoş geldin bnde ilaç kullanıyorum cuma günü tekrar gitcem bakalım doktora canım

kendini suçlama hiçbir zaman canm çünkü senin suçun diğil allahtan gelen bir hastalık canım dermanımızı da gene allah verecek cnm

hemen hemen tüm belirtileri var gibi fakat bana teşhis koyan yoktu çünkü pko lar adet olamazmış valla bal gibi de oluyorlar o şu bu derken bir özele gitmedim,evliliğimin birinci yılında gittim özele pko laşma var ama sendrom olmamış dedi sendrom olsa ameliyat derdi heralde şu sıralar kanımdaki östrojen fazlalığını dengeleyen ilaçlar alıyorumda ilişkiye devam et demişti çocuk için anlamadım valla

pco ameliyatla alınabilen bir kist diğil canım ameliyat edilemiyo adet oluyorlar ama çok geç cnm bnde pco hastASIYIM

mrb cnm kolay kilo verilmiyor tabi pek ilaç filan kullanıyormusun canm
vermıyolarkı ılac fln bı sene dolması gerekıyomus ınsulın duzenlıyıcı ılac verılıomus pko hastalarına onu bıle vermedıler bana sonra kg ver gel sen ver anasını satım cok kolay sankı

vermıyolarkı ılac fln bı sene dolması gerekıyomus ınsulın duzenlıyıcı ılac verılıomus pko hastalarına onu bıle vermedıler bana sonra kg ver gel sen ver anasını satım cok kolay sankı

hadi ya ama vermeleri gerekir bna verdi doktor daha senem dolmadan vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…