- 20 Ekim 2013
- 459
- 532
- 323
- 32
- Konu Sahibi susgun peri
-
arkadaşlar meraba.belki bi yararı dokunur diye yazıyorum.bende de bekarlığımdan beri olan adet düzensizliğim vardı.evlendiğimde öğrendim bu düzensizliklerin pko yüzünden olduğunu.6,7 ay kadar uğraştık.bu pko da en ama en önemli tedavi yöntemi kilo vermek kesinlikle bi 7 kilo kadar fazlam vardı o anda istesemde gebe kalamıycağımı söylemişti doktorum hemen bi diyetisyene başladım aynı zamanda diyabet ilacı ve progestan kullanıyodum daha 4 kilo vermiştim ki mucizemin haberini aldım.şuan verdiğim kiloları fazlasıyla aldım bile ama onun için herşeye değer.yani işin özeti ilk önce azimli olmaktan geçiyo sakın umudunuzu kaybetmeyin ve bu hastalıkta en önemli faktör kilo arkadaşlar.umarım rabbim tüm isteyenlere yakın zamanda bu duyguyu nasip eder inşallah.
Teşekkür ederim canım ama elimde değil suçlu hissediyorum iştemrb cnm kolay kilo verilmiyor tabi pek ilaç filan kullanıyormusun canm
Teşekkür ederim canım ama elimde değil suçlu hissediyorum işte
Buarada ilaç derken glifor u kastediyorsan içiyorum onu ama klomen taezı daha başlamadı
bende işte adet oluyordum.onun dışında duphaston içince biraz daha gecikti sanki......
Canım neler çekiyorum bir allah bilir bir ben. Biliyorum hersey rabbimden ve ona teslimim zaten en buyuk teselli ocanım ben de 1 yıldır çocuk istiyorum ve bizim de pko yüzünden olmuyo çocuğumuz. ben herkese çocuk düşünmediğimizi söylüyorum. çevre baskısı insanı herşeyden daha çok yıpratıyor. kendini de suçlu hissetme lütfen. bizim ne suçumuz var? Allahın bizi tabi tuttuğu bir imtihan bu. ben de ilk evlendiğim yıl çok hızlı kilo almaya başladım. deli gibi hamur işi yiyodum çünkü. son bir yıldır hamuru ve şekeri çok zorlanarak da olsa çıkardım hayatımdan. resmen uyuşturucu gibi,bağımlılık yapmış ikisi de :) onları bırakıp biraz da spora başlayınca 8 kilo verdim. darısı başına inşallah
selam canım ben de aynı durumdayım. 1 yıldır olmuyo. tedaviye başladın mı?
Maşallah rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahSlm kizlar bende bi pkolu olarak yaziyrum hicbir zamn mucadeleyi kesmeyin pkolu oldugumu ogrendigimde duzenli adet oluyodum kil problemimde yoktu sadece kilo vericeksin dedi dr aninda bebegim icin spora yazildim diyetisyene basladim bu arada da tedavime devam ettim klomen igne kullanmadigim kalmadi dort ayda 17 kilo verdim ilacla bir yere gelemedim yoruldum bu ay kendimi dinlendircm dedim o ay hamile kaldim kendiligimden suan son gunlerim oglumu bekliyorum isteyipte basaramiycagimiz birsey yok yeterki gonulden iste zaten bir kadinin kucuk bir mucize icin yapmiycagi bisey yoktur herhalde insallh hepiniz tez zamnda kavusursunuz mucizenize
günaydın canımgünaydınn canlarr :)
günaydın canım
klomen için 2 ay süre verdi doğal yola olur belki diye tabi birde kilo verecwen diyor
diyete başladım glisemik indeksi düşük diyet pco lular için çok uyguın insülin direnci olanlara çok araştırdım
bunda karar kıldım rabbim yüzümüze bakar inşallah buarada spora yazıldım ama daha gitmekvnasip olmadı zaten çalışıyorum yorgun oluyorum ama olsun dişimi sıkacam
Amin sen klomene mi başladın canımhadi hayırlısı canım bnm rabbim bizede anne olmayı nasip etsin canımm
evet canım bugün 4. gün yarn gitcem doktora inş oluşmuştur yumurtaAmin sen klomene mi başladın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?