- Konu Sahibi susgun peri
-
guzel haberlerini bekliyorum canim rabbim sifanida bebisini de versin tez vakittesaol kuzum hoş geldin bnde ilaç kullanıyorum cuma günü tekrar gitcem bakalım doktora canım
merhabalar bende pıko hastasıyım hemde 14 yıldır aslında adet oldugum ılk gun ıtıbarı ıle banada doktorlar cocugun olmaz dedı bırsuru laf saydı ama allahıma sukur dogru dokdor ve dogru tedavı ıle cok rahat hamıle kalabılıyosunuz bı oglum var 2,5 yasında bırınede hamıleyım bazı hastalara sadece klomen yeterlı gelmeyıp baska ılaclarlada takvıye yapılarak hamıle kalınabılıyo sadece klomen bıze yeterlı gelmıyo arkadaslar ben seker ılacı troıd ılacı ve kortızon kullandım allaha sukur ıkıncı ayımda hamıle kaldım su anda ısten cıkıcam yazarsanız sabaha cevaplarım arkadaslar ısteyen ozelden de yazabılır ve sızden rıcam sakın umıtsız olmayın ve doktorların olmaz demesınede kulak asmayın allahım verıyor emın olun
merhaba arkadaşlarım 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve ben daha yeni polikistik over olduğumu öğreniyorum hormon tahlillerim çok düzgün adetlerimi çoğu zaman düzenli oluyorum ama doktor imkansıza yakın konuştu sebep kilom 10 ayda 23 kilo aldımhızlıca verecen diyor de nasılll
bebeğim de olmuyor insanlar soruyor bunalıma sokuyor her dediğine bir cvp
allah eşimden razı olsun hiç beni üzmüyor hayırlsı önemli olan sensin biziz ddiyor ama başka çocukları severken gördüğümde içim yanıyor kendimi suçlu hissediyorum
bende pko luyum 1 yılı aşkın zamandır deniyoruz olmuyo
canım ben de 1 yıldır çocuk istiyorum ve bizim de pko yüzünden olmuyo çocuğumuz. ben herkese çocuk düşünmediğimizi söylüyorum. çevre baskısı insanı herşeyden daha çok yıpratıyor. kendini de suçlu hissetme lütfen. bizim ne suçumuz var? Allahın bizi tabi tuttuğu bir imtihan bu. ben de ilk evlendiğim yıl çok hızlı kilo almaya başladım. deli gibi hamur işi yiyodum çünkü. son bir yıldır hamuru ve şekeri çok zorlanarak da olsa çıkardım hayatımdan. resmen uyuşturucu gibi,bağımlılık yapmış ikisi de :) onları bırakıp biraz da spora başlayınca 8 kilo verdim. darısı başına inşallah
selam canım ben de aynı durumdayım. 1 yıldır olmuyo. tedaviye başladın mı?
evet bu ay klomenle yumurta takibine başladım bu ilk ayım tedavide bakalım neler olacak bugün doktora gittim 13. günde yumurtam 9 mm idi bana küçük geldi ama 2 gün sonra tekrar gideceğim inş. büyür çatlar ve tutar sen ne kadardır istiyorsun ?canım ben de 1 yıldır çocuk istiyorum ve bizim de pko yüzünden olmuyo çocuğumuz. ben herkese çocuk düşünmediğimizi söylüyorum. çevre baskısı insanı herşeyden daha çok yıpratıyor. kendini de suçlu hissetme lütfen. bizim ne suçumuz var? Allahın bizi tabi tuttuğu bir imtihan bu. ben de ilk evlendiğim yıl çok hızlı kilo almaya başladım. deli gibi hamur işi yiyodum çünkü. son bir yıldır hamuru ve şekeri çok zorlanarak da olsa çıkardım hayatımdan. resmen uyuşturucu gibi,bağımlılık yapmış ikisi de :) onları bırakıp biraz da spora başlayınca 8 kilo verdim. darısı başına inşallah
selam canım ben de aynı durumdayım. 1 yıldır olmuyo. tedaviye başladın mı?
evet canım gittim bende tek sorun pko değil haşimato tiroidim var ilaç kullanıyorum haziranda da rahimdeki polipden histereskopi oldum şimdi de pko ile uğraşıyorum aslında hep şüpheleniyordum ama ne hikmetse gittiğim onca doktor teşhis koymadı ve tedaviye başlamadı yeni başladık hayırlısı artık sen başladın mı tedaviye ?doktora gittin mi canım
Slm kizlar bende bi pkolu olarak yaziyrum hicbir zamn mucadeleyi kesmeyin pkolu oldugumu ogrendigimde duzenli adet oluyodum kil problemimde yoktu sadece kilo vericeksin dedi dr aninda bebegim icin spora yazildim diyetisyene basladim bu arada da tedavime devam ettim klomen igne kullanmadigim kalmadi dort ayda 17 kilo verdim ilacla bir yere gelemedim yoruldum bu ay kendimi dinlendircm dedim o ay hamile kaldim kendiligimden suan son gunlerim oglumu bekliyorum isteyipte basaramiycagimiz birsey yok yeterki gonulden iste zaten bir kadinin kucuk bir mucize icin yapmiycagi bisey yoktur herhalde insallh hepiniz tez zamnda kavusursunuz mucizenize
evet bu ay klomenle yumurta takibine başladım bu ilk ayım tedavide bakalım neler olacak bugün doktora gittim 13. günde yumurtam 9 mm idi bana küçük geldi ama 2 gün sonra tekrar gideceğim inş. büyür çatlar ve tutar sen ne kadardır istiyorsun ?
evet canım gittim bende tek sorun pko değil haşimato tiroidim var ilaç kullanıyorum haziranda da rahimdeki polipden histereskopi oldum şimdi de pko ile uğraşıyorum aslında hep şüpheleniyordum ama ne hikmetse gittiğim onca doktor teşhis koymadı ve tedaviye başlamadı yeni başladık hayırlısı artık sen başladın mı tedaviye ?
bende cuma günü gidicem inşallah büyür çok tedirginim açıkçasıevet canım başladım klomen kullanıyorum cuma günü gitcem tekrar bakalım ne olcak
içini ferah tut canım aynı durumdayız bitanembende cuma günü gidicem inşallah büyür çok tedirginim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?