Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Bnde ikinci günü başliyorum hapa ama doktorum adetimin 11. Günü igne yapıyor yanında hap veriyor eger hamilr kalmazsan adet oldugunda tekrar gelme gelmişken verim diyo adet olursam içiyorum iki kez gitmemiş oluyorum
Aaa canım öyle olur mu. Kist oluşursa tedavi durduruluyor. Kist hamile kalmayı zorlaştırıyor, yumurtanın büyümesini engelliyor ya da hamile kalırsan embriyonun yerleşmesine olumsuz etki ediyor.

Bende polikistik over hastasıyım iki kez klomen iki kez iğne tedavisi oldum yumurta oluştu büyüdü çatladi ama bir türlü hamilelik oluşmadi sonra öğrendik eşimde Varikosel varmış doktor asilamadedi ilk aşılamam tuttu polikistik over tedavisi olmayan bir rahatsizlik dEğil eşinize sorun yoksa umudu kesmeyin biraz kilo verip düzenli ilaçlarını kullanırsanız inş Rabbim nasip eder

Maşallah canım :)

Ben 71 kiloyum cnm.benimde gelmio adetin sokturucu icmeden ;( ins Rabbim bizede nasib eder

Esimin degerleri iyi cnm cok sukur.ins Rabbim bizede nasib eder

kusura bakma cnm yeni gördüm sağol. hiç tedavi olmadım doktorum çok stres yaptığımı 2 ay beni rahat bırakacağını ve sonra klomene tedaviye başlayacağımızı söylemişti ki önümüzdeki aya hazırlamıştım kendimi gerek kalmadı çok şükür.

Hmmm allahım kucağına almayıda nasip etsin inşanlah

Maşallah cnm allahım kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat eylesin

Benim ilacsiz hic gelmez.tarlusalla gelio.se in nasil duzene grdi?1 saat yuruyuslemi?
Evt cnm bir saat yada daha fazla yürüdügüM oluyordu ve eve geldikten sonra yarım saat egzersiz yapiyorum geç saatte yemek yemiyorum geç uyudugum için akşam 8 de en geç akşam yemegimi yiyorum ve full degil az az yiyorum sabah aç karnına coffee içiyorum arada elma filn öyle çok büyük bir diet ypmiyorum ama dikkt ediyorum kilom 54 boyumda 1.54

Oo cok iyi canim kilon.kendin bile kalirsin bu kiloyla sen hamile.

Keş
Oo cok iyi canim kilon.kendin bile kalirsin bu kiloyla sen hamile.
keşke kendim kalabilsem çatlama ignesi ile hamile kaldım beş haftalıkken düştü bir ay ara verdik sonra ikinci ignemi yaptık ama tutmadı bu ay da üçüncü ignemi vurunucam bu cuma inşanlah nasip eder rabbim

Soğan Kuru ve aslan pencesi çayı kullandınizmi benim o şekilde düzene girdi bende pcoluyum şu anda kullanmaya devam ediyorum

soğan kuru kullandım cnm.3 ay ıctım 2 ay getırdı adetımı.3.ay gene yok sendemı ılaçla gtırıyordun?

soğan kuru kullandım cnm.3 ay ıctım 2 ay getırdı adetımı.3.ay gene yok sendemı ılaçla gtırıyordun?
Evet canim ilacla geliyodu evlendikten sonra biraktim ben dogum kontrol hapini.gecikerek gelmeye basladi en son 76 gun gecikti annem sogan kurunu soyledi onu arastirirken saracoglunun sitesi cikti karsima orayi aradim ordan pcos kurunu aldim.icinde aslan pencesi var.sogan kurunu 15 gunden fazla kullanmaman gerekiyo zaten canim belki ondan getirmemistir.once sogan kuru ardından 1 ay aslan pencesi seklinde kullaniliyo.Lh degerim belirgin sekilde dustu benim.hatta tiroidimde yuksek cikti yogurt otu aldim onun icinde oda cok şükür sinira kadar indi.su an aslan pencesinin 2.ayindayim bu ayda test yapilacak lh imi merak ediyorum,umitsiz olma canim lutfen dene.ilaclarda bu bitkilere bakilarak yapilmiyor mu.biz ot diyoruz ama bak neler icin yaratmis Rabbim.Canim sunuda eklim o son 76 gunluk gecikmede dr a gittim tarlusal verdi gunlerce bekledim adetim gelmedi baska dr a gittim bu daha etkili diye baska ilac verdi desolettti sanirim oda getirmedi caresiz sogan kurunu denedim sabah ictim aksamina ictim 1 saat sonra filan sokturdu cok sukur.simdi 29 gunde 1 olarak geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…