Aralarda 6 7 ay bendede oluyordu senede 1 defa falan.kafana takma ve muhakkak spora başla canimBenim 6ay gelmedigi oluyordu cnm.inat ediodum kendi geldin diye gelmiodu gene tarlusala talim(((
Aralarda 6 7 ay bendede oluyordu senede 1 defa falan.kafana takma ve muhakkak spora başla canim
72 idim spora başladım. Polikistik için sporu oneriyor zaten doktorlar.66 ile hamile kaldım. Neyden keyif alırsan onu yap canım ama yap yeterki.salona gittim.sonra eve bant aldım öyle verdim
Canim adetim kilo duzenine gore degisiyordu 72 ustu 35 gun 75 ustu 40 gunde bir 80 ustu 2 ay da bir 85 ustu 4 6 ay kafasina gore takiliyor ideal 65 kg ama gel gor ki 3 yildir o kiloyu gormedim...Tabiki cnm stres yapmicakmisin ama oluyo iste.cok sevindim senin adina.ins bizede nasib olur.benim sorun yumurtlama.adet olamiyorum birde.senin nasildi adetin?
Canim adetim kilo duzenine gore degisiyordu 72 ustu 35 gun 75 ustu 40 gunde bir 80 ustu 2 ay da bir 85 ustu 4 6 ay kafasina gore takiliyor ideal 65 kg ama gel gor ki 3 yildir o kiloyu gormedim...
Sıkı bir diyet yapmadım akşam yemegini hafif geçirdim ve sonrasında birşey yemedimaaaa bende suan 72yım cnm :)) pekı dıyette yaptınmı aynı zamanda sen?
78 ile kaldim ama gliforun etkisiyle diye dusunuyorumkaç kılo ıle hamıle kaldın cnm sen ?
Sıkı bir diyet yapmadım akşam yemegini hafif geçirdim ve sonrasında birşey yemedim
78 ile kaldim ama gliforun etkisiyle diye dusunuyorum
Ben klomene bile cevap vermedim. Bi yumurta oluştu ama 13 mm den sonra büyümedi. Oysa 28-29 günde adet de görüyorum ben. Bu nasıl bişey anlamadım. Hemen gonal f dedi. Ama ben eylüle kadar tedavi uygulamamaya karar verdim moralman çöktüm çünkü.
Gonal f iğnesine geçecek misin pekibenımde oyle cnım.klomene tık demedı walla.çok dırenclıymıs benımkılerama benım adetım sorun ıste gelmıo kendı
Canim ben 1.5 ay falan ictim aslinda 1 yil once verildi ama midemi cok yakti icemedim birakmistim o zaman 1000 mg 2x1 onerilmisti bunda tolere edemediğim icin 2x1 yarim oldim 500 mg... amh ye baktirdin mi kac ?aa ölemı bende glukofen ıcıyorum cnm.nezamandır ıcıyosun glıforu pekı?gunde kaçtane kaç mg?
Üstelik hergün incir yiyorum, insülin direnci ilacımı da aksatmıyorum. İnofolic de 1 aydır kullanıyorum. Ama bu yumurtalar oluşmadı mı da oluşmuyor işte.
Evet toz olanolusur ıns canını sıkma napalım.bızım elımızde olan bısey yok KItoz ınofolıcmı kullanıosun?
Canim ben 1.5 ay falan ictim aslinda 1 yil once verildi ama midemi cok yakti icemedim birakmistim o zaman 1000 mg 2x1 onerilmisti bunda tolere edemediğim icin 2x1 yarim oldim 500 mg... amh ye baktirdin mi kac ?
Gonal f iğnesine geçecek misin peki
Aşılama da mı olmadı? Tüh. Yumurta oluşmadığı için herhalde dimiben ona gecelı cook oldu cnm.2kere asılama oldum nasıb olmadısmdı gunde 2kere glukofen ıcıyorum.inofolıc combı ıcıyorum ıkı kere.bırde tıroıd ılacım war ac karna bırkere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?