Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

evet hayıt suyunu bende yapim dıorm.

Bende varım bende..

Polikistik over li olup çok şükür 7 haftamdayım bebişimle

Bende dolanırdım forumda aman birileri umut versin diye ama tekrar ediyorum Önce umudunu Allahtan kesme , sonra şekeri kov hayatından ve spor yap .

ne mutlu sana cnm:) nasıl spor yaptın de bakim bana bi.adetlerın nasıldı kendımı gelırdı???

benim arkadasim liseden beri pko luydu doktor tedavisiz cocugun olmaz dedi bi defa asilama yaptirdi olmayinca bosuna zaman kaybetmemek icin tup bebek denedi ilkinde tutmadi ikincisinde 3 embriyo koydular biri tutundu suan 23 haftalik erkek bebek bekliyor allahim tum isteyenlere nasip etsin

amin ınsallah cnım.pekı ılk tup bebegı neden tutmadı ???

amin ınsallah cnım.pekı ılk tup bebegı neden tutmadı ???

onda iki tane embriyo koymuslardi doktor cok umutlu konusmustu 12 gun sonra test yapcaz demisti ama degerleri dusuk cikti bir ay sonra hemen tekrar yaptilar bu sefer ne olur ne olmaz diye 3 embriyo konuldu biri tutunmus sebebine gekince pek bisey demedi doktoru ilklerde genelde boyke olabikiyo dedi ikincide vucud hamilelik hormonu salgilamaya alistigindan daha rahat tutunuyo diye gecistirdi diye biliyorim canim

belkıde rahmı ıyı hazırlamadı ilkinde doktor bey.ole der tbı

belkıde rahmı ıyı hazırlamadı ilkinde doktor bey.ole der tbı

doktoru yuzunden cok yiprandi arkadasim senin normal yolla bebginnolur yunurtalarin cok ve kaliteli dedi arkadasim 4 ay denedi olmadi asilama yapalim dedi ilk asilamada kesin bu sefer olcak diye cok umut verdi olmayinca zaman kaybedip daha da uzulmeyim diye direk tup bebek denedi doktoruna kalsa hala asilama evresinde olcaklardi ama arkadasim biraz gucsuz kaldi psikolojisi o yuzden direk tup bebek denedi ama esimin teyzesi de de boyle sikinti varmis yillar once bi kac tup bebek denemisler olmayinca hakkimizda hayirlisi bu olmayacak demekki dedikleri zaman normal yolla hamile kalmis vakti geldimi allah veriyir ya normal yolla ya tup bebek ya asilama hangisine denk gelirse ona baglaniyo allab isteyen herkese dogru vakitte hayirlisini versin insallah

Amin arkadasim.Allahim hayirlisini versin.iste boyle doktorlar nasil doktor oluyor bende onu anlamiyorum :/nasipte ne varsa o olur

SiZe pko hastası olatak yazıyorum ilk etkilerini gösterdiğinde kıllanma yüzünden gittiğim doktor pko hastasısın dedi ve bana doğum kontrol hapı verdi bütün dengem aly üst oldu iki senede yirmi beş kilo aldım iyice ilerledi hastalığım başka doktora gittim o doktordan allah raZı olsun beni karşıaına oturrttu ve herşeyi hastalığı yol açacağı sebepleri birer birer anlattı kilo vermem gerektiğini bu hastalığın kiloyla beslendiğini aöyledi ve bana glifor hapını verdi diyetle birlikte kilo vereceksin dedi kendimi çok Zorlamadan 2senede 25kiloyu verdim sonra evlendim evleneli iki buçuk ay oldu 1aylık hamileyim hiç korunmadım Zaten hastalığım uüzünden korkuyordum. Çok şükür rabbime. Ve ilk gitttiğim doktor bana çocuğun olmayabilir %50 şansın var semişti demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ve iyi bir doktor bulun Uzun oldu hakkınıI helal edin

Asil sen helal et cnm.bende tuglenme falan yok hic.bende sadece adet duzensiz.gelmio yani adetim.tek sikintim bu.kendisi gelmio.senin nasildi peki adetin?ne mutlu sana bizede dua et

Ederim tabi dua rabbim isteyen herkese versin inşallah. Glifor ilacını ili sene kullandım hiç bırakmadan adwtim az da olsa düzene girdi önceden bi adet oluyodum bi daha ne zaman olursam artık ama evlendim çok şükür düzene girdi kiminin evlenince düzene giriyormus hep aynı günde oldum 3.sünü olcaktım ki günüm geçti.kilon nasıl bilmiyorum ama kilo çok önemli bu hastalıkta canım

Bende suan glukofen kullaniyorum cnm.gunde 2tane hemde.1 ay oldu baslayali.kilom 72 cnm cokmu sence

Benim bi tanıdığım da 6-7 ay adet görmezdi ama hamile kalabiliyordu 2 çocuğu var
amın cnım ıns.ben 3 ay ıctım sogan suyu.hemde 21 gun ıcıp 7gun ara seklınde.2 ay getırdı adetımı 3.ay gene tıkandı neden oldu anlamadım.çok uzuldum
galiba İbrahim Saraçoğlunun kürüydü benim araştırdığım 15 gün içilip testere dişli Aslan pençesine geçiliyor sonra tekrar soğan sonra Aslan pençesi böyle böyle 3-4 ay devam edin kurtulursunuz diyor ama işte genlerde var doğum yapınca bile tekrarlıyormuş

Evet cnm pko gecen birsey diil.omur boyu bizimle.sadece etkileri azaltilabiliyor okadat.Rabbim neylerse guzel eyler ins bizlerede nasib olur

Ayy cnm umut oldun yaaaa ayni bende senin gbiyim iste.zor adet goruyorum.ne ilaci kullandin cnm hemen sole bana ((
ilk muayeneye gittiğimde geçmiş olduğumuz 2 ayda adet görmemiştim , doktor ilk etapta tarlusal verdi, 3 gün içinde adetin sökülür dedi, ama ben 13. gün adet gördüm adetimin 2. günü tekrar muayeneye gittim. o gün başlamak üzere sabah aksam 2şer tane klomen, adetin 5. günü başlamam içinde cyclo proginova adlı bi ilaç ver(bu ilaç doğum kontrol hapı gibi 21 günlük).. yanılmıyorsam adetin 10. günüde yumurta kontroluna gittim. pek büyümemişler bu ay şansımız düşük , ilaçların bitip tekrar adet gördüğünde aynı şekilde 2 ay daha tekrarla dedi, ama gerek kalmadı o gün bugündür adet görmüyorum :)

Ne güzel ya, hayırlı olsun. Benim de 11.gün yumurta 13 mm ken 15.gün gittiğimde 9 mm olmuş. Doktor ümitsiz konuştu (

Ne guzel cnm.klomene pek yanit wermedim ben direncliymisimbizede dua et

Önemli olan ilgili ve bilgili doktor bulmak canlar . Herkese aynı ilaç iyi gelmiyor 70 kilo boyuna bağlı canım. Ben kilo vermeseydim belkide kalamazdıö hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…