Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

yaptılar cnm hemde 2 doz pregnly oldum 5000lik.ama işte asılamadan önce son bır kez bakmıyorlar catladımı dıye.bende buna ayar oluyorummm
Çatlamıştır herhalde ya. Yani iğne illaki çatlatmıştır diye düşünüyorum. Ama belki aşılamadan sonra Çatlamıştır ve yeterli olmamıştır bu da

Kizlar bende pko hastasiyim 4 yillik evliyim 3 yasinda 1 oglum var evlendikten evlendikten 3 ay sonra hamile kaldim korunmasiz yanliz dogumdan 1 yil sonra dr pko hastasi oldumu soledi bn arastirdim dedim pko hastasi hamile kalamiomus bn bida cocuk doguramicakmiyim dedim hyr dedi ne alakasi var yanliz kilo vermen lazim dedi 1 dusuk yaptim ondan sonra tabi benim hatamdi bilmeden adet olmayinca dok verdi adet sokucuyu kullandim ama dr bana zayiflamadan hamile kalamssin demisdi ona guvenerek ilac kullandim yine olmayinca dr gittim ve hamileydim ama 1 hafta sonra dusukle sonuclandi ilactan dolayi ve zayiflamaya karar verdim 92 kiloydum suan 89 kiloyum azimle devm edicem ins dr 70 75 kiloya geldimde saglikli bisekilde dogum yapabilcemi soyledi

bende 72 kıloyum cnım suan.pekı senın adetlerın nasıl olmaya basladı pko oldugunu ogrendıkten sonra???

Bnim de kizliktan belli duzensiz oluodum 3 ayda bi 4 ayda bir 2 ayda bir hic duzenli olmadim dr gitmistim kizken sadece yumurtaliklarinin etrafinda kucuk kucuk zararsiz kistler var onlarda onemli bisey deil demisti bi hap vermisti o hap bitince duzene girdi 3 ay sonra yine don basa yapti daha dok gitmedim evlenene kadar evlendikten sonra hamile kalinca haliyle gittim suan yine duzensiz oluorum ama bu ay tm zamaninda oldum bakalim gelecek ay nasi olcak bilmiom ama ilac kullanmiorum o ilaclar belli bi sure sonra bagimlilik yapio onlar olmadan hasta olamio insan ve yumurtaliklara zarar verio

oyle tabı.ıcmesek daha iyi tbıkı.ama regl olamıyoz ozamada sısıyoruz cnm

Tebrikler cnm.peki adetlerin nasildi kendi gelirmiydi?hapla mi gelirdi?nekadar uyguladin sogan suyunu sadece 15 gun mu?
Teşekkürler inşallah darısı en kısa zamanda sana ve isteyenlere olsun. Kendi kendine geldiği zamanlarda çok bekletiyordu bazen 3 ay bazen 2 ay ama en kısa 35-40 gündü hep değişiyordu aralığı hap da kullandım duphaston diye düzenleyici ama çok degil genelde gecikince bitki çayları içiyordum Aslan pençesi ve Civan perçemi karıştırıp çok etkili oluyordu onlar da. Benim çok şükür kilo problemim yoktu sadece bir kaç kilo fazlam var belki onun etkisiyle hızlı Cvp vermiştir bilemiyorum. evet 15 gün düzenli uyguladım bide daha yeni düşünüyoruz diye olmasa da üzülmicem diye kendimi şartlamaya çalıştım ne kadar da olsa merakla bekliyor insan tabi istiyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

amın cnım ıns.ben 3 ay ıctım sogan suyu.hemde 21 gun ıcıp 7gun ara seklınde.2 ay getırdı adetımı 3.ay gene tıkandı neden oldu anlamadım.çok uzuldum

amın cnım ıns.ben 3 ay ıctım sogan suyu.hemde 21 gun ıcıp 7gun ara seklınde.2 ay getırdı adetımı 3.ay gene tıkandı neden oldu anlamadım.çok uzuldum
cnm mrb bende 5 sene uğraştım bebek için 2 aşılama yaptrdım tutmadı daha sonra klomen+çatlatma iğnesi denedim tuttu şükür hemde ikizdi 14 haziran 2016da 10 haftalık düşük yaptım soğan suyu içtim. bide glifor kullandım pcolarda insülin direnci yüksek olduğu için glifor insülin direncini düşürüyor ve kilo verdiriyor doktorunla konuş o ilacı iste istersin

bende 2 asılama yaptırdım cnm.klomen denedım oncesınde tık demedı(
bende zaten suan glukofen ıcıom cnm.hemde gunde 2000mg.ins faydası olur.bu arada gecmıs olsun ıns bıdaha olur cnm.sen glıforu nezamandır ıcıyodun pekı?bırde sogan suyunu nekadar ıctın?

gliforu 1-2 hafta içtim hamile kalmadan 2-3 ay önce 21 gün yaptım soğan suyunu sabah içemiyodum çalıştığım için akşamları 2 kocaman bardak içerdim tabi önce Yüce Allahımın sayesinde bol bol dualar ettim. düşük oldu diye asla isyan etmedim 1 ay geçsin adet olduktan sonra tekrar başlıcam soğan suyuna glifora bak bide hayıt tohumunu kaynatıp iç çok faydası var aklında olsun bi araştr istersen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…