Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Tebrikler cnm.peki adetlerin nasildi?kendin olurmuydun yoksa sokturucumu icerdin?
Bekarlığımda olamazdım 4ay olmadığımı bilirim doğum kontrol hapı verdi doktor iki senede 25 kilo aldım iyice büyüdü kistlerim arttı sonra hapları bıraktım glifor la tanıştım o hapı veren doktordan allah razı olaun yaklaşık bi3 senedir içiyorum bu hapı kilo vermem ve bu hapı içmemle adetlerim yavaş yavaş düzene girmişti ama tamamen değil evlendim adetlerim düEne girdi iki ay aynı günde adet oldum 3.ye adet olamadım hamile kaldım zaten canım. Umudununyitirme ve bu hastalığı besleyen kilo kilona dikkat et

Bende polikistik over hastasıyım. Adet olduğum günden beri düzensiz oluyorum. Adet düzensizliği içinde çok doktora gittim. Ama bende doğum kontrol haplarının hiç bir faydasını görmedim. Zayıflamak ise yarıyor. Bide kafaya takmamak lazım ben hep çocuğum olmayacak korkusuyla kafama takardım. Ve internette arastirirdim. Benim durumum da olup tedavisiz hamile kalan var mı diye. Ama sonra kafama hiç takmadım. Ve cok sukur şu an 5 aylık hamileyim. Oluyor Rabbim izin verince tedavisiz sıkıntısız oluyor. Psikolojinizi rahat tutun. Çok düşünmeyin. İnşallah rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin cnm benim.ins bizede nasib olur.ben ilacsiz asla adet olaniuorum ama sorun burda ;((yumurtlama yok

Sen gönlünü ferah tut olur inşallah.. duanı eksik etme. Her şeyin mutlaka bir zamanı var. Rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin... müjdeni de burdan duyurman dileğiyle...

Bende pco Lut'um maalesef. Bununla savaşmayı öğrenmemiz gerekiyor . Ve Kızlar pco nun tek tedavisi zayıflama+insülin artıracak besinleri asgari kullanma.
Spor da çok önemli hiç değilse yürüyüş.
Bir kg bile farkettiriyor. Boy kilo endeksinize bakarak hesaplayın kaç kilo olmanız gerekiyorsa onun bir iki kilo altına inin bence. Çok faydasını görürsünüz.

Merhaba canım bende pco luyum 1 yıllık evliyim bizde çocuk istiyorduk olmadı bi türlü. 3 ay klomen kullandım yumurtlamam olmadı bizde doktoru değiştirdik( hacettepe üni. Gürkan Bozdağ doktorumuz) bana femara kullanmamı önerdi eğer bu da olmazsa iğneye geçeriz demişti çok şükür gerek kalmadı femara kullandığım ay hamile kaldım. Şu an 2 aylık hamileyim Rabbim kısmet ederse. Kesinlikle hiç stres yapma Rabbim inşallah sana da isteyen herkese de nasip eder

Bende yaptim cnm ama etki etmedi pek degisio bunyeye gore.seninde adetin ilaclami geliodu mesela?
Canım doğru bi şekilde yaptığına emin misin. Çünkü ben bekarkende yapıyordum ve bazen tam dikkat etmiyordum işe yaramıyordu.. evet 3 ay gelmediği olurdu adetimin ya tarlusal ya da soğan kürüyle adet olurdum. Olmadı bir daha dene canım ileri derecede bir pkon varsa kullanım şeklide farklı olabilir

Zayıflamaya çalışın. Ben de pko luyum. Evlendikten sonra 10 kilo filan aldım ve adet düzenim çok çok kötü oldu. Biraz kilo verip inofolic kullandım ve hamile kaldım çok şükür. İyi bir doktora insülin direnci deyince verdiği ilaçlar iyi geliyor.

Ben de pkoluyum. 1 yıl korunmadığimiz halde olmadı. Ailemde genetik şeker hastalığı var. Ben de tahlillerde hiç çıkmadı ama ona rağmen doktorum inofolic verdi. Klomenle birlikte onu kullandım ve cok şükür bu ilacı kullandığım ay hamile kaldım. Tabi ki her şeyin bir zamanı var. Bir arkadaşım 10 yıllık evli. 6. Yıllarında tüp bebek yaptırılar ama malesef tutmadı. Ve bu sene kendiliğinden ilaç bile kullanmadan hamile kaldı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Ben de hep pko var diye olmayacağını düşünüyordum ama zamanı gelince oluyormus. Bir de kafa rahatlığı çok önemli. Sürekli bunu düşününce olmuyor. Ablamın hiçbir problemi olmamasına rağmen 4 yıl sonra oldu çocuğu. Üstelik babaannenin öldüğü ay hamile kaldı. Çünkü çocuk düşünmediği kendini germediği ilk ay o aydı.

Kızlar merhaba bende pkoluyum. Bu ay adet olursam doktorum femare vereceğini söylemişti.bu hapı kullanan var mı aranızda?

Ben kullandım canım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım. Şimdi 8 haftalık hamileyim inşallah sende hamile kalırsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
ay cok sevindimm hayırlı olsun canım.Adetliyken mi gitmek gerekiyor biraz bahseder misin?

Biz evlendiğimizden itibaren istiyorduk olmadı bi türlü. 3 ay klomen kullandım yumurtlamam olmadı birazda stres yapıyordum galiba o da etkiliyor olabilir sana tavsiyem stres yapma :) en son doktorumuzu değiştirdik. Adet olmadan gittim başka doktora femara yı önerdi. Adet günün geldiğinde gebelik testi yaptır dedi yoksa adet söktürücü kullan dedi. Bende yaptırdım bişey çıkmayınca progestan kullandım adetin ikinci günü başladım 5 gün sabah akşam kullandım femara yı. Doktor 10.ve 20.günleri arası 2güne bir ilişki dedi ve adet im iki gün geçince evde test yaptım pozitif çıktı bi kaç gün bekledim sonra kan verdim kesin olması için çok şükür hamileyim :)

Tesekkurler canim cvp icin.Umut oldun bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…