Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Ben hiç ilaçla adet olmadım tatlım kendiliğinden geldi hep ne kadar geciksede içmedim hiç ilaç. Zaten bu çevre faktörü olmasa kimse bu kadar stres olmicak. Kimse düşünmüyor bunu gerçekten anlayamıyorum. Takmamaya çalış diyebiliyorum sadece..

Aynen sana katilyorum cnm.nie durmadan sorarlar bende anlam veremiyorum.

Evet sabah ilk idrar ile yaptım adetim de geçti kan da bugün verdim ama sonuç yarın çıkacak ama insanlar hevesimi kırdı tamamen yaa

Evet sabah ilk idrar ile yaptım adetim de geçti kan da bugün verdim ama sonuç yarın çıkacak ama insanlar hevesimi kırdı tamamen yaa

Sen hamilesin cnim.bu senin yaptigin gebelik testi ovi testi diil.ovi testi olsa anlarim sivi alimini ama gebelik varsa muhakkak cikiyor bu cizgi..mutlu yat sen..bakma kmseye

Sen hamilesin cnim.bu senin yaptigin gebelik testi ovi testi diil.ovi testi olsa anlarim sivi alimini ama gebelik varsa muhakkak cikiyor bu cizgi..mutlu yat sen..bakma kmseye
Ya gerçekten mi nolur beni aydınlatın yani idrarı çok damlatıp damlatmamak farketmiyor mu

Canım zaten pko hastaları direk yaptığında sonuç güzel oluyor ama böyle yıllarca korunan insanların yumurtalıkları tembelleşiyor bende evleneli 4ay oldu bende pko hastasıydım o yüzden hiç korunmadım işimi şansa bırakmadım ve şuan 3.5-aylık hamileyim doktor bana da tedavisiz olamazsın demişti

Ben 10 senelik evliyim ve pco hastasıyım 3 düşüğüm oldu 2. Klomeni bitirdim bu ay şansım çok yüksekmiş bence pes etme kimseyede kulak asma insan kendini yıpratır bu şekilde çok hamile var pco hastası olup klomen tek seferde etki göstermiyor bence devam etmelisin eğer iki hafta içinde belli olur olursa yazarım ben ama üzme devam bence

Merhaba bende 1 senelik evliyim adet düzensizliğiyle gittim Dr pko bide sut hormonun yuksek dedi ilaç iciyorum hic korunmadkta hayirlisi Allahtan dua edelim birbirimize uzmeyin ve ypratmayin kendinizi☺

Tebrikler cnm.peki adetlerin nasildi?kendin olurmuydun yoksa sokturucumu icerdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…