Şuan bana umut oldun. Çünkü klomenle yumurtam büyümedi benim de. Bir daha da kullanmadım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbaşka konuda yazdıklarımı buraya da kopyalayayım.
1,5 sene olmadı bizim, doktorum kafaya takma git takıl sallama diye yolladı beni hep :)
adet düzensizliğim vardı ama çocuk istemeye başladıktan sonra oldu bende.
sonra baktık olmuyo, bütün tahlilleri hsg dahil yaptırdım.
klomen kullandım ilk ay 2 yumurta oluştu. gebelik olmadı.
ikinci ay hiç yumurta olmadı.
doktorum iğne tedavisi ol aşılama yaptır dedi.
ben de iğne kullanıp kendiliğinden denemek istiyordum.
araştırma hastanesine gönderdi, gidemedim o ay.
o ay hiç sallamadım, gün takip etmedim filan, o ay Allah nasip etti.
o yüzden gerçekten stres yapma derim.
Canım Allah en kısa zamanda sana da sağlıklı hayırlı evlat nasip etme.Şuan bana umut oldun. Çünkü klomenle yumurtam büyümedi benim de. Bir daha da kullanmadım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende günde iki kullandım benim adetlerm hiç düzenli degldiki cnm 2-3 ayda bir oluyodum gelmiyodu hiç glıforu kullanmaya başladıktan sonra düzene girdi 4 ay kullandım toplamda martta başladm temmuzda hamile oldugumu ögrendim.
Ben 1 kere klomen kullandım ve yumurtam büyümedi. Bi doktor bana hemen iğne tedavisine geçmeye kalktı sinir oldum. 3 kez klomen hakkımız var benim bildiğim. Bir daha da gitmedim o doktora. İşin en ilginç yanı 30 günde bir kendiliğimden adet görmem.Ciddi ciddi oneren yok canim suan
Sanirim asilama hakkim war daha
Ben 1 kere klomen kullandım ve yumurtam büyümedi. Bi doktor bana hemen iğne tedavisine geçmeye kalktı sinir oldum. 3 kez klomen hakkımız var benim bildiğim. Bir daha da gitmedim o doktora. İşin en ilginç yanı 30 günde bir kendiliğimden adet görmem.
Hayır kendi kendime görüyorum. Adet düzensizliğim yok. Ama ne hikmetse haziranda klomen işe yaramadı. YumurtlamadımNasil yani normalde ilaclami goruyorsun adet?
ben pko hastasıyım, 7 sene doğum kontrol hapı kullandım, bıraktıktan iki ay sonra beklemek istemiyorum diyerek doktordan aşılama istedim, iğnelere başladım ancak yumurtalıklar aşırı uyarıldığı için aşılama yapılmadı ama ben o ay hamile kaldım... Arkadaşlar ciddi anlamda tıp ilerlemiş durumda, pko hastalarına maddi durumları ne olursa olsun araştırma yapıp kısırlık üstüne araştırma yapmış ve bu konu hakkında normalden fazla bilgi sahibi olan doktorlara gitsinler
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Düzenli adet görüyor muydunuz? Ve yaklaşık kaçıncı günler gebe kalmış olabilirsiniz? Bunlara cevap verirseniz çok sevineceğim :)Bende polikistik over hastasıyım. Genç kıZlığımdan beri doğum konyrol hapı kullanıyorsum. Evlendim bıraktım. Şimdi 1 senelik evliyim ve dün hamile olduğumu öğrendim. Benim doktorum bana kendi kendine hamile kalmaman için bir sebep yok sadece biraz uzar dedi. Ama ben sana ilaç tedavisine başlarsam bu süreç oldukça stresli olur ve hamile kalmanın en büyük düşmanı stres dedi. 6 ay daha süre veriyorum kendine kendine klman için demişti. Ve ben o konuşmadan 1 ay sonra kendi kendime hamile kaldım. Size tek tavsiyem sakin olun. Kötüyü çağırmayın. Doktorumun bana dediği gibi gençken ciselliğinizin tadını çıkarın çocuk yapmak için amaç yüklemeyin bu kutsal olaya demişti haklıymış. Hiç çocuk düşünmediğim beklemediğim ay hamile kldım. Umarım size bir nebzede olsa yardımım olur en azından psikolojik olarak. Umutsuzluğa kapılmayın canlarım..
Ben varım hem de 6 ay da 2 kez. Düşünmüyordum ama doğum kontrol haplarindan ve etkilerinden çok sıkılmıştım. Bıraktım. İlk 2 ay normal gitti ilacın etkisiyle 3. Ay biraz gecikti derken bir baktım hamileyim. Ama bebeğimin kalp atışını duyamadık ve 7. Haftada düşük yaptım.Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin (((
Ben varım hem de 6 ay da 2 kez. Düşünmüyordum ama doğum kontrol haplarindan ve etkilerinden çok sıkılmıştım. Bıraktım. İlk 2 ay normal gitti ilacın etkisiyle 3. Ay biraz gecikti derken bir baktım hamileyim. Ama bebeğimin kalp atışını duyamadık ve 7. Haftada düşük yaptım.
Doktor yeniden hamile kalmak icin 6 ay bekleyelim rahim toparlansin dedi. 5. Ayda doktora gittim durumundan bahsettim.rahmin iyi durumda olduğunu pkos olduğunu ama 6 ay kendi kendine hamile kalabileceğimi söyledi. Folk asit başladı ve o ayın sonunda yine kendim hamile kaldım. 4 aylik hamileyim ve her sey yolunda cok sukur.
Doktorlar çocuğumun olmayacağını mutlaka ilaçla veya tedaviyle olacağını söylemişti. Ama benim gibi örnekler çok fazla. Önemli olan strese kapılmamak.
Bende polikistik over hastasıyım. Genç kıZlığımdan beri doğum konyrol hapı kullanıyorsum. Evlendim bıraktım. Şimdi 1 senelik evliyim ve dün hamile olduğumu öğrendim. Benim doktorum bana kendi kendine hamile kalmaman için bir sebep yok sadece biraz uzar dedi. Ama ben sana ilaç tedavisine başlarsam bu süreç oldukça stresli olur ve hamile kalmanın en büyük düşmanı stres dedi. 6 ay daha süre veriyorum kendine kendine klman için demişti. Ve ben o konuşmadan 1 ay sonra kendi kendime hamile kaldım. Size tek tavsiyem sakin olun. Kötüyü çağırmayın. Doktorumun bana dediği gibi gençken ciselliğinizin tadını çıkarın çocuk yapmak için amaç yüklemeyin bu kutsal olaya demişti haklıymış. Hiç çocuk düşünmediğim beklemediğim ay hamile kldım. Umarım size bir nebzede olsa yardımım olur en azından psikolojik olarak. Umutsuzluğa kapılmayın canlarım..
Bende polikistik over hastasıyım. Genç kıZlığımdan beri doğum konyrol hapı kullanıyorsum. Evlendim bıraktım. Şimdi 1 senelik evliyim ve dün hamile olduğumu öğrendim. Benim doktorum bana kendi kendine hamile kalmaman için bir sebep yok sadece biraz uzar dedi. Ama ben sana ilaç tedavisine başlarsam bu süreç oldukça stresli olur ve hamile kalmanın en büyük düşmanı stres dedi. 6 ay daha süre veriyorum kendine kendine klman için demişti. Ve ben o konuşmadan 1 ay sonra kendi kendime hamile kaldım. Size tek tavsiyem sakin olun. Kötüyü çağırmayın. Doktorumun bana dediği gibi gençken ciselliğinizin tadını çıkarın çocuk yapmak için amaç yüklemeyin bu kutsal olaya demişti haklıymış. Hiç çocuk düşünmediğim beklemediğim ay hamile kldım. Umarım size bir nebzede olsa yardımım olur en azından psikolojik olarak. Umutsuzluğa kapılmayın canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?