Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

başka konuda yazdıklarımı buraya da kopyalayayım.

1,5 sene olmadı bizim, doktorum kafaya takma git takıl sallama diye yolladı beni hep :)
adet düzensizliğim vardı ama çocuk istemeye başladıktan sonra oldu bende.
sonra baktık olmuyo, bütün tahlilleri hsg dahil yaptırdım.
klomen kullandım ilk ay 2 yumurta oluştu. gebelik olmadı.
ikinci ay hiç yumurta olmadı.
doktorum iğne tedavisi ol aşılama yaptır dedi.
ben de iğne kullanıp kendiliğinden denemek istiyordum.
araştırma hastanesine gönderdi, gidemedim o ay.
o ay hiç sallamadım, gün takip etmedim filan, o ay Allah nasip etti.
o yüzden gerçekten stres yapma derim.

Şuan bana umut oldun. Çünkü klomenle yumurtam büyümedi benim de. Bir daha da kullanmadım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

kızlar bende polikistik overliyim doktor bana söylediğinde çok şaşırmıştım çünkü adetlerim çok düzenlidir.inofolik verdi doktor şase olandan kaç ay kullandım sonuç alamadım bu arada neler neler deniyorum soğan kürleri falan sonra biri yazmıştı bizim inofolikten başka ilacımız yok bırakmayın diye bende 2 ay kullandım yine temmuz ayında bıraktım annemin ısrarı ile böğürtlen kökü kaynatıp içmeye karar verdim eşim ve ben sabah akşam içtik birer bardak sonuç hamileyim Rabbimin takdiri neyin vesile olacağını bilemiyoruz tabi

Arkadaşlar ben altı haftalık hamileyim fakat uç ay kritik bi dönem olduğu için iş yerim seni rahat oturabilcegin bi yerde çalıştırmayı diyorlar hastaneye gt rapor al diyorlar napicam ozeldeki oktorlarda rapor vermeye yanaşmıyor bana bi akıl verir misiniz

Şuan bana umut oldun. Çünkü klomenle yumurtam büyümedi benim de. Bir daha da kullanmadım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım Allah en kısa zamanda sana da sağlıklı hayırlı evlat nasip etme.
Umudunu kaybetme ama stres de yapma, oldu mu olacak mı diye takip etme.
İnofolic al kullan, günde 2 defa içebilirsin.
Bi de bana etkisi oldu mu bilmiyorum ama hayıt tohumu demleyip içmiştim ama çok değil 4-5 kez en fazla yani.

Ciddi ciddi oneren yok canim suan
Sanirim asilama hakkim war daha
Ben 1 kere klomen kullandım ve yumurtam büyümedi. Bi doktor bana hemen iğne tedavisine geçmeye kalktı sinir oldum. 3 kez klomen hakkımız var benim bildiğim. Bir daha da gitmedim o doktora. İşin en ilginç yanı 30 günde bir kendiliğimden adet görmem.

Rahat ol kafana takma kilo ver bol hareket bol su bol mutluluk gelsinn bebişlerr

Nasil yani normalde ilaclami goruyorsun adet?

ben pko hastasıyım, 7 sene doğum kontrol hapı kullandım, bıraktıktan iki ay sonra beklemek istemiyorum diyerek doktordan aşılama istedim, iğnelere başladım ancak yumurtalıklar aşırı uyarıldığı için aşılama yapılmadı ama ben o ay hamile kaldım... Arkadaşlar ciddi anlamda tıp ilerlemiş durumda, pko hastalarına maddi durumları ne olursa olsun araştırma yapıp kısırlık üstüne araştırma yapmış ve bu konu hakkında normalden fazla bilgi sahibi olan doktorlara gitsinler

Haklisin cnm ins bzede nasib olur

Bende polikistik over hastasıyım. Genç kıZlığımdan beri doğum konyrol hapı kullanıyorsum. Evlendim bıraktım. Şimdi 1 senelik evliyim ve dün hamile olduğumu öğrendim. Benim doktorum bana kendi kendine hamile kalmaman için bir sebep yok sadece biraz uzar dedi. Ama ben sana ilaç tedavisine başlarsam bu süreç oldukça stresli olur ve hamile kalmanın en büyük düşmanı stres dedi. 6 ay daha süre veriyorum kendine kendine klman için demişti. Ve ben o konuşmadan 1 ay sonra kendi kendime hamile kaldım. Size tek tavsiyem sakin olun. Kötüyü çağırmayın. Doktorumun bana dediği gibi gençken ciselliğinizin tadını çıkarın çocuk yapmak için amaç yüklemeyin bu kutsal olaya demişti haklıymış. Hiç çocuk düşünmediğim beklemediğim ay hamile kldım. Umarım size bir nebzede olsa yardımım olur en azından psikolojik olarak. Umutsuzluğa kapılmayın canlarım..

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Düzenli adet görüyor muydunuz? Ve yaklaşık kaçıncı günler gebe kalmış olabilirsiniz? Bunlara cevap verirseniz çok sevineceğim :)

uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandıktan sonra düzenli görmeye başladım. Ama mesela geçen ay düzenliydi bir önceki ay 14 gün gecikti. Belli olmadı. Rabbim ol dedi oldu.2 hafta önce gebe kalmışım ben tam tarih bilmiyorum ama 2 hafta. Son adet tarihine göre 4 hafta 4 günlük şuan bebeğim

Ben varım hem de 6 ay da 2 kez. Düşünmüyordum ama doğum kontrol haplarindan ve etkilerinden çok sıkılmıştım. Bıraktım. İlk 2 ay normal gitti ilacın etkisiyle 3. Ay biraz gecikti derken bir baktım hamileyim. Ama bebeğimin kalp atışını duyamadık ve 7. Haftada düşük yaptım.
Doktor yeniden hamile kalmak icin 6 ay bekleyelim rahim toparlansin dedi. 5. Ayda doktora gittim durumundan bahsettim.rahmin iyi durumda olduğunu pkos olduğunu ama 6 ay kendi kendine hamile kalabileceğimi söyledi. Folk asit başladı ve o ayın sonunda yine kendim hamile kaldım. 4 aylik hamileyim ve her sey yolunda cok sukur.
Doktorlar çocuğumun olmayacağını mutlaka ilaçla veya tedaviyle olacağını söylemişti. Ama benim gibi örnekler çok fazla. Önemli olan strese kapılmamak.

Umut oldun sende Allah razi olsun arkadasim.ins isteyen herkese tez zamanda versin guzel Rabbim.benim ilacsiz hic olmuyor reglim. bende kullandim yasmin ama braktim gene olmuyor.2asilama denedik nasib olmadi.suan hala regl olmadim en son haziran 18de olmustim

Allah razi olsun cnm.moral oldun.aynen stres yapmim diom ama cevremde heran hrkes bebek soruyor buda beni uzuyor;( benim birde adetim ilacsiz gelmior illa iciuorum o tarlusali:/ seninde mi boleydi?

Mrb bu sabah aç olarak yaptığım test sonucum ikinci çizgim silik çıktı sonuç ne sizce ? :)

Eklentiler

• image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…