Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Femaradan oncekilerde mi yani cnm?klomen icerkenmi aksamadi?

İlk tarlusalla oldu. Sonra klomen kullandım 4 ay. Bu süre içinde 1 kere ovitrelle vurulmuştu. Bu sürede düzenli adet oldum. Sonra bıraktım tedaviyi. Hemen o ay bozuldu yine . Yaklaşık bir sene ara verdim doktor denemeye başladım.

Karar verince geldiğim doktor da tarlusal verdi , yine adet görmeye başladım. eşimin testleri ve bana da rahim filmi çekildi. Sonra bir klomen daha ve bu ay da femara. Tarlusallarla başlayan tedavilerimde adet başladı ve aksamadan devam etti. Ama bırakınca direkt bozullmustu düzeni.

Canım merhaba ben de pcoluyum 7-8 ay ilaç tedavisi gördüm olmadı asilamayla hiç vakit kaybetme dedi doktorum direk tüp bebek denedim çok şükür oldu şimdi hamileyim yasin genç bu bi avantaj en garanti yol tüp bebek bence sen de onu dene maddi manevi boşuna yıpratma kendini. İnşallah en kisa zamanda güzel haberlerini verirsin çünkü çok zor bi durum ben bizzat yaşadım.

Slm canım ben de pko muyum. 6 aydan sonra aşılama yapılmasına karar vermiştik ki hamile olduğumu öğrendim. Özel bi soru sormak istiyorum gebeligin ikiz mi ?
Beta hcg değeri iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor ya benim onun da üzerine çıkıyor. 124---308---889 çıktı. İkiz mi diye düşünüyorum o yüzden. Doğal yoldan oldu ve olgun tek bi tane yumurtam vardi. Ama benim amcalarim doğal tek yumurta ikizleri, eşimin de amcası ve halası çift yumurta ikizi. O yüzden ikiz ihtimali artıyor diye düşünüyorum. Senin değerlerine bakılmış miydi artışların nasıldı Benim kafam çok karıştı .

Haklisin canimda maddi durum olmayinca asilama deniyoruz mecbur;(
Senin nekadar tuttu tup bebek toplam??nerde yptirdin?

Ben evlenmeden önce pkoluydum, bende tereddutluydum cocuk konusunda, evlendikten 5 ay sonra hamile kaldim, bebis simdi 3 bucuk aylik ama dr engelli oldugunu ve kendiliginden olecegini soyledi, yani nasipde varsa olur çok yormayin kafanizi herseyin hayirlisini dileyin, yalniz onerim kilonuza dikkat edin ekmek hamur isi yemeyin ve keten tohumu çörek otu tuketin mutlaka faydasini gorecwksiniz

Dogru cnm herseyin hayirlisi diorum bnde hep.nasil yani doktor olemi dedi sana engelli ve kendiliginden olcek mi dedi salak herif.peki sagliklimi suan bebisin?

Yok benim tek değerlerimizi 78 135 273 diye artti

Haklisin canimda maddi durum olmayinca asilama deniyoruz mecbur;(
Senin nekadar tuttu tup bebek toplam??nerde yptirdin?
Amerikan hastanesinde yaptırdım toplam 10 bin falan tuttu ama çok şükür değdi asilama fiyatları da az değil. Rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah

Bende pkoluyum ve tedavisiz hamile kaldim. Sureci soyle anlatayim. Adet gecikmem fln yoktu. Bebek istedigimiz icin ara ara deniyorduk 7-8 ay hamile kalmayinca doktora gozuktum ve pkolu oldugumu ogrendim. Doktor gec hamile kalirsin isterseniz tedavi yapalim dedi. Bizde aramizda bi karar verelim dedik. O zaman pkonun ne oldugunu bilmiordum ve moralim cok bozulmustu. Internetten cevreden arastirmalar yaptim. Sogan suyunu duydum. Sadece 1 ay icerisinde 15 gunluk bir kür uyguladim ve takvimede tam uyduk esimle. Sonuc pozitif oldu. Tedaviye gerek kalmadan hamile kaldim. Simdi 30. Haftamdayim. Allah da sizlere nasip etsin insallah. Sogandanmidir denk mi geldi bilmiorum tabiki hersey Allahtan ama benim hikayem bu belki birilerine yardimci olabilirim herseyden once morali yuksek tutmak lazim.

Dogru cnm herseyin hayirlisi diorum bnde hep.nasil yani doktor olemi dedi sana engelli ve kendiliginden olcek mi dedi salak herif.peki sagliklimi suan bebisin?
Hayir saglikli degil kendiliginden ölmesini bekliyo dr, bebegin vucudunda ödem oldugunu ve ensesinde kitle oldugunu soyledi o yuzden yasayamaz dedi dr

Amerikan hastanesinde yaptırdım toplam 10 bin falan tuttu ama çok şükür değdi asilama fiyatları da az değil. Rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah

Amin cnm amin.istanbulda mi bu hastane canim?asilama tupe bakarak daha uyguna gelio biz durumu olmayanlara cnm;(bana kalsa hemen tup derimde istesiz nasil yaptiniz kredi falanmi cektiniz?

Rabbim ol demis olmus cnm.bizede dua et nolur.bnde 2.asilamayi olucam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…