Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Amin cnm ins bizede nasib olur.peki senin adetlerin ilacsiz gelirmiydi?benim asla gelmez kendiliginden.illa tarlusal iciom
Bendede ara ara düzensizlik oluyordu. En fazla iki buçuk ay felan geçiyordu. Öyle olunca ilaç kullanıyordum tabi. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Ins cnm nasib olur tum isteyenlere.senin nasildi pko?benim gbi adetini ilaclamj olurdun anca?tedavi falan gordun mu?
Adetlerin duzensizdi ama hiç ilaç falan kullanmadım .sadece doktoruma bebek istediğini söylediğimizde bana bir ilaç vermişti ve ilacı kullandigimin ikinci ayı hamile kalmışım .tabii adetim düzensiz olduğundan farkına varamadim .

arkadaşlar sizlere tavsiyen organik arı sütü siz ve eşiniz kullansın birde keçiboynuzu özü alın aktardan eşininz ve siz kullanın

arı sütü ampulde satılanalrdan yalnız 1500 mg yazar 120 tl falan 20 gün kullanılacak 10 gün ara verilecek

sonra bayanlar aslan pençesi alın günde 2 defa için ta ki bebek oldugunu öğrenene kdr.. öğrendikten snra bırakın

aslan pençesi rahmi güçlendiriyor bebek tutunmasını kolaylaştıyor.

bu sölediklerimi bebek isteyenler deneyebilir. ama lütfen araştrın önce.

bana malatya pazarı tavsiye etti . sizlerede öneririm ama araştırmadan kullanmayın..

çok saol cnm.evet bende unı hastanesının tup bebek bölumune gıdıyorum.3bucuk yıllık evlıyım ben cnm yas 26.2,asılamayı olduktan sonra gene olmazsa mı devlet yardım edecek yanı sımdı bana?raporla fıyat aşagıya dusebılırmı yanı?eşim unı hastanesıne gttıgımız yere sormus 6bin gbı bısı demısler.bnde sasırdım baya

ne ılacıydı cnm o?hatırlıyo musun ?senın adetlerın kaç gune olurdu mesela?

evet cnm bende dusunuyorum arı sütü almayı ama guvenemıyorum.
eğriçayır dıye bı markaya ıyı dıolar ama blmıorum.sen kullandınmı pekı arı sütü?pkomu war sende de ?tedaviylemı hamıle kaldın cnm birde?tebrık edrım bu arada:)bizlerede çok dua et nolur

hangi üni hastanesi bu? benim gittiğim yerde de sigortası olmayanlar 7bin civarı ödüyor. bizim tam olarak 4400 tuttu. ama sebebi şu, ben aşılama oluordum raporum çıkmıştı aşılama için. iğnelerimi devlet ödedi yani. sonra yumurta fazla olduğundan tüp bebeğe geçtiğimden ilaç ücreti 300 falan ödedim. tabi o da normalde 700 tutuordu ama tanıdık eczane var onlara getirttik. 500 lira da mecburi ivf e geçildiğinden hastane indrim yaptı. bu şekilde uyguna geldi. devlet karşılamamış oldu yani tüp bebeğimi. böylece 3 hakkım daha var tüp bebek için. 2 aşılama yaptırmış oldum yani ben. eğer devlet destekli tüp bebek yapıor olsaydık yine aynı fiyat olurmuş öyle dediler. 4.5 civarı yani. ben başkent üniversitesi hastanesine gidiorm

manısa celal bayar üniversıtesı cnm.içinde tüp bebek bölumu war.oyle demıs benım doktor esıme şok oldum walla
yanı rapor cıksa bıle gene oluca fıyat 4.500 mu yanı?ilaçlar hersey toplam 4.500mu tuttu sızın?

hatta şöyle anlatayım sana.
iğneleri aşılama raporumla aldım. ama ekstradan almam gereken iğneler de oldu onlar 300 tuttu. eczanede de devletin karşıladığı iğnelere 200 lira fark+muayene ücreti falan çıktı.
yumurta toplama randevusu aldığımız gün 500
yumurta toplama günü 2250
transfer günü 750 ödedik.
kalan 4 embriyomuz da tek kapta donduruldu ona da 300 ödedik.
sanırım bir sefer de muayene ödedik o da 122 lira. ve dediğim gibi benimki özel hastane... ama sgk ile anlaşması var.

allah allah ben puregon ıgnelere 650lira odedım ya.madem rapor cıkarılıyo bana neden dıyen olmadı :///

allah allah ben puregon ıgnelere 650lira odedım ya.madem rapor cıkarılıyo bana neden dıyen olmadı :///
canım ikinci aşılamada bana da puregon yazmışlardı 100lük. aşılama raporu olunca 900lük bir dozu devlet ödedi. kalemi de hastaneden verdiler. onun dışında bir de çatlatma iğnesini ödüor devler. amaa dediğm gibi tamamını değil. ben 200 lira fark ödedim. onları da tanıdık eczaneden alsak daha da az öderdik muhtemelen. mesela puregonda ben içinde iki doz kalan ilacımı dolaba koymayı unutup yeniden aldım.ilk sorduğum yer 230 dedi. tanıdık eczane 150 ye falan getirdi sanırım. bu da aklınızda bulunsun tanıdık bir eczane bulmaya çalışın. devlet üni hastanesi diye mi rapor çıkarmıolar acaba çok ilginç.

aynen cnm bende 100luk kullanıcam 3 kutu puregon 300 yazdı doktor.2kutuda prengly toplam 650 tuttu.rapor mapor yok.
suan çok sınır oldum ://///

pekı sız nasıl aldınız asılama raporunu?heyete mı gırıyor noluyor yanı?

hastane kendi veriyor. birkaç evrak götürüyorsun. vukuatlı nüfus kaydı karı-koca nüfus cüzdanı fotokopisi falan. bunları alıorlar. gün içinde de senin uğraştırmanı gerektiren bir şey yok, hastanede belli doktorlara imzalatıorlar sisteme giriyorlar. sgk sistemi şartları taşıorsan onay verior. o gün çıkıor yani hemen.

hayret bısey ya..insanlar neden böyle anlamıyorum.bi anlatan soleyen yok.ama hemen cıkmıomus ıste o rapor bır ıkı hafta bekletıolarmıs

Bir de şöyle bir şey oldu. ilk aşılamada 75lik merional vermişti doktor. devlet ondan da 13 kutu karşılıor. bana yazdılar 13 kutu raporda gittim aldım eczaneden. sonra ben o ay sadece 11 kutusunu kullandım iki kutu elimde kaldı. bir sonraki ay da 100 lük puregon verilince kullanamadım onları. yine aynı şey olmasın elimde boşa ilaç kalmasın diye reçetemi yazmadılar eczaneden iki tane 300 lük emanet aldım. 3. kutuya devam edip etmemene göre reçetene 2 kutu veya 3 kutu diye yazarız dediler hastanede. ama 900 ün hepsini kullandım sonuçta

hayret bısey ya..insanlar neden böyle anlamıyorum.bi anlatan soleyen yok.ama hemen cıkmıomus ıste o rapor bır ıkı hafta bekletıolarmıs
ya canım özel hastane olunca böyle demek ki. ben 2.5 yıl önce de bi sefer cahiiliiğimize denk gelmiş. klomen kullanırken istersen raporla çatlatma iğnesi alabilirsin dediler bana. o da aynı günde çıkmıştı. heyetteki doktorlar ve başhekim imzaladıktan sonra sisteme giriolar sistem anında onaylıor. devlet olunca belki heyet toplanıordur burda odasına gidip sırayla imzalatıolar.

anladım cnm.napalım bıdaha asılama gerekırse ozaman rapor çıkarrız artık.inş gerek kalmaz 3.ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…