Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

pkolu kızlar hamile kalmak istiyorsanız mutlaka kilo verin. sorun kendiliğinden çözxülüyor. ben ilk çocuğum için tedavi gördüm. aşılamayla hamile kaldım. oğlum şuan 7 yaşında. başka çocuk düşünmüyorduk nasıl olsada olmaz diye korunmuyorduk. bu arada kilo da verdim yaklaşık 30 kilo kadar. sonra hamile kaldım sürpriz oldu :) şuan 29 haftalık hamileyim. doktor kilo verdiğin için tedavisiz hamile kaldığımı söyledi.

pkolu kızlar hamile kalmak istiyorsanız mutlaka kilo verin. sorun kendiliğinden çözxülüyor. ben ilk çocuğum için tedavi gördüm. aşılamayla hamile kaldım. oğlum şuan 7 yaşında. başka çocuk düşünmüyorduk nasıl olsada olmaz diye korunmuyorduk. bu arada kilo da verdim yaklaşık 30 kilo kadar. sonra hamile kaldım sürpriz oldu :) şuan 29 haftalık hamileyim. doktor kilo verdiğin için tedavisiz hamile kaldığımı söyledi.
Maşallah cnm allahım kucağına almayı nasip etsin inşanlah

Evet canim ilacla geliyodu evlendikten sonra biraktim ben dogum kontrol hapini.gecikerek gelmeye basladi en son 76 gun gecikti annem sogan kurunu soyledi onu arastirirken saracoglunun sitesi cikti karsima orayi aradim ordan pcos kurunu aldim.icinde aslan pencesi var.sogan kurunu 15 gunden fazla kullanmaman gerekiyo zaten canim belki ondan getirmemistir.once sogan kuru ardından 1 ay aslan pencesi seklinde kullaniliyo.Lh degerim belirgin sekilde dustu benim.hatta tiroidimde yuksek cikti yogurt otu aldim onun icinde oda cok şükür sinira kadar indi.su an aslan pencesinin 2.ayindayim bu ayda test yapilacak lh imi merak ediyorum,umitsiz olma canim lutfen dene.ilaclarda bu bitkilere bakilarak yapilmiyor mu.biz ot diyoruz ama bak neler icin yaratmis Rabbim.Canim sunuda eklim o son 76 gunluk gecikmede dr a gittim tarlusal verdi gunlerce bekledim adetim gelmedi baska dr a gittim bu daha etkili diye baska ilac verdi desolettti sanirim oda getirmedi caresiz sogan kurunu denedim sabah ictim aksamina ictim 1 saat sonra filan sokturdu cok sukur.simdi 29 gunde 1 olarak geliyor.

Ne guzel cnm sende ise yaramis.ama ben daha oncede ictim 15gun gelmemisti benim.ben 21 icip 7gun ara wererek icmistim

Merhaba:) ben de pkoluydum, 5 yıl doğum kontrol kullandım. sonra uç sene önce kendi isteğimle bıraktım, yaklaşık 7 kilo vermiştim, 56 kilodan 49a düşmüştüm, bıraktığımda da tam düzenli değildi, 3 yıl boyunca çocuğumuz olmadı, ancak şimdi hamileyim. yağ oranı pkoda çok önemli bir faktör gerçekten. ve hamile kalmak da elbette mümkün:)

Merhaba:) ben de pkoluydum, 5 yıl doğum kontrol kullandım. sonra uç sene önce kendi isteğimle bıraktım, yaklaşık 7 kilo vermiştim, 56 kilodan 49a düşmüştüm, bıraktığımda da tam düzenli değildi, 3 yıl boyunca çocuğumuz olmadı, ancak şimdi hamileyim. yağ oranı pkoda çok önemli bir faktör gerçekten. ve hamile kalmak da elbette mümkün:)

Peki nasil hamile kalabildin cnm tedavimj gordun?adetlerin kendiliginden gelirmi?

Peki nasil hamile kalabildin cnm tedavimj gordun?adetlerin kendiliginden gelirmi?
tedavi olmadım, tesadüfen hamile kaldım aslına bakarsan, doktorlar zaten kalamayacağımı söylemişlerdi.. yalnızca kilo verdim. ama adetim gene de tam düzenli değildi hamile kalmama rağmen. mesela bebeğin kaç haftalık olduğu sat a yani son adet tarihine göre hesaplanıyor, o hesaba göre bebeğim 5,5 aylık falan olmalı, ancak 4 aylık. yani ne olacağını hiç kestiremiyoruz,, ama gene de vücut yağ oranı çok önemli. benim boyum 1,67 falan 56 kiloydum, yani asla kilolu falan sayılmazdım, gene de 49a düştüğümde düzene girdi az çok (eskiden 9 10 ay adet görmüyorken, ayda bir görmeye başladım.), ben de 49u korudum.

Merhaba ben de pko hastasıyım. Doktorum tüp bebek dışında hamile kalma olanağım olmadıgini söyledi çünkü esimde de problemler vardı. Tüp bebek icin tedaviye basladik yumurtalar toplandi embriyolar oluştu fakat ohss olduğum için transfer yapilamadi embriyolar donduruldu o süreçte taşınmamiz gerektiğinden transferi erteledik fakat 4 ay sonra hamile olduğumu surpriz şekilde öğrendik su an 33 haftalik hamileyim ve doktorum hamileliğimi tup bebek aşamasında kullandığım hormon ignelerine bağlıyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetim:KK43:klomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef:KK43:belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior:KK43:bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin :KK43:(((
Canım mrb bendede pko var fakat bu pko nun çeşitleri olduğunu duydum yani sendeki ondaki bendeki farklıdır mutlaka mesela bende ne tüylenme var nede kilo var sadece adetlerim düzensiz idi 5 yıllık evliyim ilk 3 bucuk yıl düşünmedik çocuk sonra dış gebelik geçirdim sonrakide aradan 1.5yıl geçti hamile anca kaldım ama kalbi durdu karnımda şuanda hamileyim yani yumurtlama tembelliği var bizde ama oluyo yani kendini kasma bırak oluruna kimsenin lafınada bakma vardır vakti zamanı Rabbim bilir ( ha birde ben hiiiiiç bir doğum kontrol hapı içmedim verdikleri halde içmedim)

Merhaba ben de pko hastasıyım. Doktorum tüp bebek dışında hamile kalma olanağım olmadıgini söyledi çünkü esimde de problemler vardı. Tüp bebek icin tedaviye basladik yumurtalar toplandi embriyolar oluştu fakat ohss olduğum için transfer yapilamadi embriyolar donduruldu o süreçte taşınmamiz gerektiğinden transferi erteledik fakat 4 ay sonra hamile olduğumu surpriz şekilde öğrendik su an 33 haftalik hamileyim ve doktorum hamileliğimi tup bebek aşamasında kullandığım hormon ignelerine bağlıyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Allahım kucağına almayı nasip etsin cnm Bnm

Canım mrb bendede pko var fakat bu pko nun çeşitleri olduğunu duydum yani sendeki ondaki bendeki farklıdır mutlaka mesela bende ne tüylenme var nede kilo var sadece adetlerim düzensiz idi 5 yıllık evliyim ilk 3 bucuk yıl düşünmedik çocuk sonra dış gebelik geçirdim sonrakide aradan 1.5yıl geçti hamile anca kaldım ama kalbi durdu karnımda şuanda hamileyim yani yumurtlama tembelliği var bizde ama oluyo yani kendini kasma bırak oluruna kimsenin lafınada bakma vardır vakti zamanı Rabbim bilir ( ha birde ben hiiiiiç bir doğum kontrol hapı içmedim verdikleri halde içmedim)

aynen vnım Rabbim bılır zamanını.ben ıctım ıste hemde 1 sene yasmın kullandım :( çok pısmanım.senın tedavıylemı oldu cnım ?

aynen vnım Rabbim bılır zamanını.ben ıctım ıste hemde 1 sene yasmın kullandım :KK43: çok pısmanım.senın tedavıylemı oldu cnım ?
Hepsi kendiliğinden oldu tatlım tek yapacağın şey düşünmemek artık o tripten çıkman lazım bende sen gibiydim didikleyip dururdum en son aşılama yaptırmak istedim ama olmuş bile kendisi rabbim büyüktür azmet tabiki ama bu zaman dilimindede kendini yıpratma bu arada ben hsg (rahim filmi) çekindim dış gebe geçirdiğim için sonrası daha kolay oldu yani okadar uzun süre sürmedi gebe kalmam rahim filmi çekindikten sonra yani

Hepsi kendiliğinden oldu tatlım tek yapacağın şey düşünmemek artık o tripten çıkman lazım bende sen gibiydim didikleyip dururdum en son aşılama yaptırmak istedim ama olmuş bile kendisi rabbim büyüktür azmet tabiki ama bu zaman dilimindede kendini yıpratma bu arada ben hsg (rahim filmi) çekindim dış gebe geçirdiğim için sonrası daha kolay oldu yani okadar uzun süre sürmedi gebe kalmam rahim filmi çekindikten sonra yani

hsg bnde cekıldım cnm.şimdi 2.asılama ıcın ıgnelerımı vuruyorum kndıme ıste.pekı senın reglın kaç gune bır olurdu cnm?

hsg bnde cekıldım cnm.şimdi 2.asılama ıcın ıgnelerımı vuruyorum kndıme ıste.pekı senın reglın kaç gune bır olurdu cnm?
Bazen 35 ama genelde 55 60 70 günü buluyodu canım bu son kürtaj oldum sonra 3 ay düzenli regl oldum bende şaşırdım sonra 4. Ay olmadım meğer hamileymişim ve testte silik çıktı 2.çzgi gittim kan verdim kandada negatif çıktı anlayamadım 1 hafta sonra testi tekrarladım hastaneye gittim usg de çıktı işte yani benim diğer düşük aslında biraz doktor ihmali oldu neden biliyomusun bana adet söktürücü verdiler düzensizim diye meğer ozamanda hamileymişim bakıyolar göremiyolar karnımda kalbi durdu klomen falan vermişlerdi baya karışık benimde sende dikkat et ihmal etme tabiki

Bazen 35 ama genelde 55 60 70 günü buluyodu canım bu son kürtaj oldum sonra 3 ay düzenli regl oldum bende şaşırdım sonra 4. Ay olmadım meğer hamileymişim ve testte silik çıktı 2.çzgi gittim kan verdim kandada negatif çıktı anlayamadım 1 hafta sonra testi tekrarladım hastaneye gittim usg de çıktı işte yani benim diğer düşük aslında biraz doktor ihmali oldu neden biliyomusun bana adet söktürücü verdiler düzensizim diye meğer ozamanda hamileymişim bakıyolar göremiyolar karnımda kalbi durdu klomen falan vermişlerdi baya karışık benimde sende dikkat et ihmal etme tabiki

ne guzel sana nasıb olmus.ıns bızede nasıb olur.tripten cıkamıom ama ben :( kaç kılosun cnm sen

ne guzel sana nasıb olmus.ıns bızede nasıb olur.tripten cıkamıom ama ben :KK43: kaç kılosun cnm sen
Sağol rabbim sana ve herkese nasip etsin inşallah o tripten çıkman lazım işte bende öyleydim nezaman istemedim grrçek anlamda o zaman oldu hep 53 kiloyum canım

Merhaba bendede pko var . Bi buçuk senelik evliyim ve bi kaç aydır çocuk tedavisi yapıyorduk. Gecen ay femara ve ganol f ine uyguladi doktorum 3 yumurta gelişti sonrada ovitrelle çatlama iğnesi yapti tutmadı. Ama bu ay sadece femara verdi 5 gün kullandım çatlama iğnesi falan da yapmadık ve 3 haftalık hamileyim

selam arkadaşlar bende de pko var, ve beş yaşında kızım var, inşallan ağustos ayından sonda ikinci hamileliğimi düşünüyoruz, ilk hamileliğimde 1 sene doğum kontrol ilacı kullandım , ilacı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım, o zamanlar pko olduğumu bilmiyordum, doğumdan sonra öğrendim. 4 yıldır da d.k. ilacı kullanıyorum bu ay bıraktım bakalım nasip artık

Merhaba bendede pko var . Bi buçuk senelik evliyim ve bi kaç aydır çocuk tedavisi yapıyorduk. Gecen ay femara ve ganol f ine uyguladi doktorum 3 yumurta gelişti sonrada ovitrelle çatlama iğnesi yapti tutmadı. Ama bu ay sadece femara verdi 5 gün kullandım çatlama iğnesi falan da yapmadık ve 3 haftalık hamileyim
Allah kucağına almayıda nasip etsin cnm bnde ilk iğnemde hamile kaldım sonra düşük oldu ikinci iğnemi yaptık tutmadı bu ay üçüncü iğnemi yaptırdım 11 gün oldu bugün test yaptım negatif çıktı hatta ilk defa iki yumurtam oluşmuştu diğer aylar hep tek yumurtaydı daha adetime 9 gün var ama biliyorum hamime degilim düşük yaptıgım ay da iğneden 11. Gün sonra test yapmiştim bariz ikinci çizgi çok netti ama bu ay yine olmadı şimdi düşünüyorum üç aydir igne oluyorum bu süreç altı ay sürüyor üç ay daha igne olursam ve tutmazsa sonrasında ne gibi bir tedavi olucam bilmiyorum :(((

Back
X