kıslar bende pkoluyum ılk denememde hamıle kaldım tup bebekde ama 2.5 aylıkken kaybettım
şimdi tekrar basladık tedavıye bugun yumişlerim toplandı hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
hayırlı olsun bizi haberdar et kaç tane döllendii inşşş RABBİMİN izniyle pozitif sonuçların olurr nerde oluyosun tedavini
tedavi olduğumuz yerleride yazalım arkadaşlar bi yön çizerizz
saol canım inşallahh
şuan aramalarını beklıyorum labaratuardan amerikan hastanesi canım
evet bende bir pkolu olarak yazmadan edemedim....
ben 2003 te evlendiğim yıllarda öğrendim pko olduğumu gel görki ondan önxce sadece senede 1 ay yaz aylarında adet görmezdim onuda sadece yaz sıcaklarına bağlardım.3-3.5 sene körü körüne korundum doktor sadece çocuk sitiyormusun dedi ben saftorozuda istemiyorum şimdilik dedim çünkü daha 2 aylık evliydim neyse aylar geldi geçti
sonra biz çocuk istemeye başladık daha doğrusu ben eşimin öle bir talebi olmadı şimdi istiyor artık iyiyce sanırım :) sonrasında ben doktora gititm bana şeker ilaçı verdi 6 ay doğal dene olmazsa tedaviye başlarız dedi tabi ben 6 ay dayanammadım her ay hüsrandı benim için önceden hemene hamile kalabileceğimi düşünüyormuşum demekkiki olmayınca yıkım oldu ve ssk da klomen kullanarak bir aşılama oldum sonuç hüsran ondan sonraki ay kendiliğimden kaldım ondada gkese bozuldu kanama başladı kürtaj oldum sonra doktor 1 sene bebek düşünme dedi ben 10 ay sonra dayanamadım yine aşılama yaptırdım tuttu ama oda boş kese çıktı sonrasında yine bir yıkım hüsran tabi kürtaj oldum.biraz ara verdik 3. aşılamaya başlıcakken 2.aşılamdan 5 ay sonra süpriz yaptı pıt pıt kalbi atan meleğim ama yine sonuç hüsarn 8.hafatada kalbi durdu.ve 3 gebelik kaybım oldu evet doktorum enver kurt pgt li tüp bebek yapalım şansımız çoğalsın kayıplara karşı dedi başladık tüpe o kadar az ilaç kullanmama rağmen 50 yumurta toplandı ve oluşna embriyoalr dondruldu. o dönemde enver bey merkezden ayrıldı başka biyere geçti ama ben dondrulmuşlarım orda olduğu için mecburen merkezle devam etmek zorunda kaldım evet bir sürü olumsuzluklar yaşadım o merkezde ve sonuç kocaman bir negatif kendiliğinden bile hamile kalan ben tüple hamile kalamadım tabi herşey yaradandan biliyorum...nasip kısmet ama 2 senede 3 gebelik kaybım var hamd olsun rabbim sonra doktorum sayesinde ayaktayım umudum sonsuz rabbim bana bizlerede nasip edecek anne olmayı inşallah...şimdi bi kaç ay sonra 2.tüp macerama başlıcam meleğime kavuşmak için rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ve bizi doğru iyi insanların ve doğru merkezlerin eline düşürsün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?