Polikistik

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Lütfen konum taşınmasın. Burayı takip eden daha fazla. Bayanlar benim polikistik hastalığım var. Kilo vermekte zorlanıyorum. Bu hastalıktan olanlar nasıl kilo vermeyi başardınız. Neler yaptınız. Bana birkaç tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Kb yeme bol spor hareket bol su az yemek aç kalmıycak kadar ye göbek cevresi yaplarını bol yürüyüş ve mekikle erit ama azımlu kararlı ol vazvecme

Ben de polikistik overım. Ama kilo probleminden ziyade bende ciddi anlamda sivilce ve kıllanma sorunu var..

Bol bol su
Ekmeksiz sekersiz cikolatasiz hayat (haftada 1 kacamak yapiyordum)
Sabah uyaninca ilik limonlu su
Detoks sulari
Su su su
oglen sadece corba aksam az yagli sebze ya da et yemegi bol yogurt
Baska yontem bulamadim ben:) ama hizli kilo verdim geri almadim 56dan 50ye 1 aydan kisa surede dustum ve vucudumda degisti. Tabi katkili disarda satilan krakerden meyve suyuna kadar her seyi cikardim

Simdi okudum benimde kollar bacaklar incecik kirilacak ama gobek var diyet yaptiktan sonra kolum bacagim inceldi yine. Belimde cok cok inceldi. Ama spor yapmama ragmen gobegi tamamen yok edemedim. Yinede indi tabiki biraz. Acaba polikistik oldugumuzran mi gobegimiz siskin

Bende pkoluyum hemde tüm belirtilerini yaşıyorum,cuma zayıflama takımlarına katildim güzel motive oluyorum 16 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum sağlıklı beslenerek

Pkolu Değilim ama insülin direnci ve tip 2 diyabet obezdim az katbonhidrat bol bakliyat ,et ,balık sebze ve spor ile düzene girdim pklu şansımıda düşürmüş oldum

Bende de pco var hanimlar 85 kiloyum 79a kadr dustum geri aldim tekrar hamile kalmak ve saglikli bir sekilde dogum yapmak icin zayiflamak gerek
73tum evlendiginde sonra 87ye kadr ciktim dur deip 79a kadr indim sonra yine aldim suan 85im ustune cikmiyorum allaha sukur.bendeki tek belirtisi tuglerde azalma gobek bolgesindeki yaglanma ve
Az adet gorme nasil desem yogun deil leke gibi

Spor yapacaksınız, şekerden uzak durun. Pko ile insülin direnci çok ilişkili.
Kilo aldıkça pkonun etkileri artıyor.
Bende pkoluyum yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Sivilcelenme, tüylenme vb şikayetlerim vardı.
Çok düzenli sporla kilo verdim. Yediklerinize hep çok dikkat edeceksiniz.
Pko ölene kadar bizle yapacağımız şey etkilerini azaltmak.

Buğday ,tatlı tür ve ürünlerini fazla tükettiğimiz için birde paketli hazır gıdalar

Kızlar ben doktora gitmiştim. Doktor bana doğum kontrol hapı var ası yazz.bunu verdi. Bende kullanmadım. Sonra diyet yaptım ama inanın o kadar zor kilo verdim ki. 8 kilo verdim. Regl düzeldi. Tüylenme sorunum yoktu çok şükür. Sanırım o ileri düzeyde hastalarda oluyormuş. Ama saç dökülmesi yaşıyorum. Normal ve çok fazla arasında. Yani kimse bana bu doğum kontrol haplarından tükettiremez. Çok araştırdım bu haplar yumurtalık tembelliğine yol açıyormuş.şimdi yine diyete girdim. Bir arkadaş demiş bol su aynen öyle. Çok su tek çaresi bu hastalığın. Bugündne itibaren bol su ile yoluma devam ediyorum. Şekeri tamamen çıkarmaya çalışacağım. Biraz zor olacak ama başaracağım inşallah kızlar

Slm cnm bnde bu ay ogrendim pco oldugumu
Banada doktorum dogum kontrol hapi vermedi bu sorun deil kendiliginden gebe kalabilirsin dedi
Ilk once hormon tahlili sonra rahim filmi istedi ama suan doktorum izindeymis bir dahaki aya kaldi diyetisyen ve kilo hkkinda bisi demedi ama ben karar verdim iyi bir diyetisyene gidicem arastiricambakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…