- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Bacaklarım çok ince göbek bölgem var. O yüzden abes duruyor bana göre.Kb yeme bol spor hareket bol su az yemek aç kalmıycak kadar ye göbek cevresi yaplarını bol yürüyüş ve mekikle erit ama azımlu kararlı ol vazvecme
Glifor kullan şekerden de uzak dur..Lütfen konum taşınmasın. Burayı takip eden daha fazla. Bayanlar benim polikistik hastalığım var. Kilo vermekte zorlanıyorum. Bu hastalıktan olanlar nasıl kilo vermeyi başardınız. Neler yaptınız. Bana birkaç tavsiyede bulunursanız sevinirim.
İşte pko göbeği öyle oluyoBacaklarım çok ince göbek bölgem var. O yüzden abes duruyor bana göre.
Bende pkoluyum hemde tüm belirtilerini yaşıyorum,cuma zayıflama takımlarına katildim güzel motive oluyorum 16 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum sağlıklı beslenerekLütfen konum taşınmasın. Burayı takip eden daha fazla. Bayanlar benim polikistik hastalığım var. Kilo vermekte zorlanıyorum. Bu hastalıktan olanlar nasıl kilo vermeyi başardınız. Neler yaptınız. Bana birkaç tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Buradan ilaç tavsiyesi doğru değil.Glifor kullan şekerden de uzak dur..
Pkolu Değilim ama insülin direnci ve tip 2 diyabet obezdim az katbonhidrat bol bakliyat ,et ,balık sebze ve spor ile düzene girdim pklu şansımıda düşürmüş oldumLütfen konum taşınmasın. Burayı takip eden daha fazla. Bayanlar benim polikistik hastalığım var. Kilo vermekte zorlanıyorum. Bu hastalıktan olanlar nasıl kilo vermeyi başardınız. Neler yaptınız. Bana birkaç tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Çok güzel vermişsin tebrik ederim başlangıç kilomuz hemen hemen aynı sizinleBende pkoluyum hemde tüm belirtilerini yaşıyorum,cuma zayıflama takımlarına katildim güzel motive oluyorum 16 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum sağlıklı beslenerek
Spor yapacaksınız, şekerden uzak durun. Pko ile insülin direnci çok ilişkili.Lütfen konum taşınmasın. Burayı takip eden daha fazla. Bayanlar benim polikistik hastalığım var. Kilo vermekte zorlanıyorum. Bu hastalıktan olanlar nasıl kilo vermeyi başardınız. Neler yaptınız. Bana birkaç tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Buğday ,tatlı tür ve ürünlerini fazla tükettiğimiz için birde paketli hazır gıdalarSimdi okudum benimde kollar bacaklar incecik kirilacak ama gobek vardiyet yaptiktan sonra kolum bacagim inceldi yine. Belimde cok cok inceldi. Ama spor yapmama ragmen gobegi tamamen yok edemedim. Yinede indi tabiki biraz. Acaba polikistik oldugumuzran mi gobegimiz siskin
Dediğiniz ilaç herkeste aynı sonucu vermiyor yemek düzeni ve spor olmayınca işe pek yaramıyorGlifor kullan şekerden de uzak dur..
Pkolulara genelde insilun direnci için. Verilen bi ilaç tabi doktor kontrolünde doktoruna sorup danişabilir bi fikir olsun diye dedim..Dediğiniz ilaç herkeste aynı sonucu vermiyor yemek düzeni ve spor olmayınca işe pek yaramıyor
Slm cnm bnde bu ay ogrendim pco oldugumuKızlar ben doktora gitmiştim. Doktor bana doğum kontrol hapı var ası yazz.bunu verdi. Bende kullanmadım. Sonra diyet yaptım ama inanın o kadar zor kilo verdim ki. 8 kilo verdim. Regl düzeldi. Tüylenme sorunum yoktu çok şükür. Sanırım o ileri düzeyde hastalarda oluyormuş. Ama saç dökülmesi yaşıyorum. Normal ve çok fazla arasında. Yani kimse bana bu doğum kontrol haplarından tükettiremez. Çok araştırdım bu haplar yumurtalık tembelliğine yol açıyormuş.şimdi yine diyete girdim. Bir arkadaş demiş bol su aynen öyle. Çok su tek çaresi bu hastalığın. Bugündne itibaren bol su ile yoluma devam ediyorum. Şekeri tamamen çıkarmaya çalışacağım. Biraz zor olacak ama başaracağım inşallah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?