15 aylık evliyim 21 yaşindayim doktorum adet görmem için kan sulandırıcı bir ilaç verdi ve 6 gün o ilacı kullandıktandım. Ve 5 gün sonra adet oldum. Adetimin ilk 3 günü ulturasonla yumurtalıklarıma baktı be kis olmadığını söyledi. Bu kan sulandıricının yaninda glifor 850 mg da vermişti. Kilo verebiliceģimi söyledi. Tembellik halinde olabilirmiş yumurtalarım. Ilacımın bitmesine şuanda 4 gün var. 4 gün sonra doktoruma gidicem ve 4 kilo verdiğimi söylicem. Fakat hâlâ axetim düzensiz. Diğer yorumlarda adetlerinin düzene girdiğini söylediler. Umutlandım açıkçası. Sonra pco yugördüm ve acaba bende de varmıdır diye araştirdım. Bende kis olmadığına göre yoktur dimi.? Doktorum çok iyi olsa söylerdi zaten. Her neyse şuanda 27-28 gündur adet görmuyorum. Herkes hamile kalıcaksin piskolojisiyle pozitif enerji dağıtıyor. Doktorum sabretmemmi ve pes etmememi söylüyor. Olucak diyor . Acele işe şeytan karısmıyor değil hani. gelelim asıl merak ettiğim konuya glifor kullanıp hamile kalan var mı? Teşekkur ederim