Polikistikover Olanlar ve Klomen Kullananlar Buraya!!!

kelebekkkk888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
140
52
33
Arkadaşlar merhaba. Ben bundan 7 ay önce adetimin 25 gün gecikmesi sebebiyle doktora gidip polikistikover sendromum olduğunu öğrendim. Şu an 2.5 senelik evliyim. O dönemde doktorum bence artık korunmayı bırak hemen çocuk sahibi olamazsın demişti ve 6 ay boyunca kendiliğinden hamile kalamazsan gelirsin demişti. Ben de dediğini yaptım fakat 7 ay boyunca gebelik oluşmadı şimdi klomenle tedaviye başladım bu ilk ayım ve çatlatma iğnemi de bugün oldum benim durumumda olanlar varsa sizlerden de deneyimlerinizi bekliyorum lütfen biraz stresliyim.

Canım geçmiş olsun özellikle Allah şifa versin sanada bizlerede bende de seninle aynı şikayetler vardı bende doktora gittim doktor eğer bebek düşünüyosam başka tedavi düşünmüyosam başka tedavi önerdi.Ben bebek istediğim için hormon ilacı adet söktürücü folik asit tarzı ilaçlar verildi 5 ay falan ilaç tedavisi oldum şimdi ilaçlarım bitti doktor akışına bırakcas dedi bende bu ay soğan kürü uyguladım pco ya iyi geldiğini okudum şifa Allah tan sende bence içini karartma pco olupta bebek sahibi olan biçok insan var kimisi tedavi olmadan oluyo üstelik

canım çok sağ ol :) insan çok üzülüyormuş başıma gelince anladım peki ilaçların sana etkisi oldu mu yani kistler yok oldu mu çünkü ben ilaç tedavisi yok diye biliyorum bir tek soğan suyu eritiyormuş. Ben de sana 15 günlük soğan küründen sonra 1 ay testere dişli aslanpençesi kürünü öneririm hormonları düzenliyormuş inşaAllah bu pis hastalıktan kurutuluruz hepimiz Allahın izniyle

canım verdim o dediğin şeyinde çay siparişini :) kullanıcam inş doktorum bana önüne geçebiliriz korkulcak bi durum değil dedi.Bu hastalıkta önemli olan kiloymuş bu sitede de var hatta kilo veripte direk hamile kalan bu rahatsızlıktan kurtulan rabbim bizimde yüzümüzü güldürcek inş sen sıkma canını bence

ilaçların etkisi oldu tabi canım dktor son kontrolde çok güzel sorun yok olmuş gibi bişey dedi bundan sonrasını akışına bırakcas dedi bakalım bekliyorum bende bana ne zmn nasip olcak diye :)

Ay inşallah bende hiç kilo yok 49 kiloyum ben. Benim doktorum da hiçbi şey konuşmuyo ne kötü ne iyi ben kendim araştıra araştıra buluyorum her şeyi bana bundan kurtulamazsın ömür boyu var o sende dedi bende içimden görürüz dedim

Kiloyla hiç bir alakası yok arkadaşlar yani 50 kiloyum doktorum insilün direnciyle alakalı dedi ve şeker hastası olamama rağmen şeker ilaçı verdi bunu sürekli içiyorum ve düzene soktu beni onun haricinde sürekli inofolic kullanıyorum.klomen ilk ay kullandığım da bir yumurtam gayet güzel oldu günde 1 tane 1 kutu içtim ve peşinden çatlatma iğnesi o ay olmadı bu ay tekrar kullandım günde 3 kez 2 kutu 22 nisanda kontrole gitti ve oluşmamıştı pazartesi gel dedi oluşurmuş.Ve doktorum kistler için düzenli spor dedi en iyi gelen buymuş kızlar

amaan insan yoruluyo resmen bunlarla uğraşırken tamamen kısmet meselesi ya nasipte varsa oluyor yoksa yok ne yaparsak yapalım. en güzeli akışına bırakmak. düzensiz beslenen, içki içen hiç bişeyi umursamayan kuzenim hemen hamile kaldı. ben o kadar sağlıklı beslenirim spor yaparım bitki çayları bilmem ne ben 1 senedir uğraşıyorum. hayırlısı böyleymiş demek ki napalım

Cnm moral çok önemli bak ben bugun tekrar geldim doktora büyümemiş hastalandığın zaman ara dedi ve kesinlikle çoçuk olur biraz sabır.Ve kesinlikle birlikteliği kesme düzenli bir şekilde dewam bi baktın oldu.böle şeylerde oluyor yani kelebekkkk888

yani ben hiç çocuğum olmıcak diye düşünmüyorum zaten. aslına bakılırsa her şey normal doktor da şaşırıyor neden olmuyo stres yapıyosun herhalde falan diyo. ama ben gecikmesin hemen olsun istediğim için sabırsızlanıyorum. bakalım kısmetimizde ne var görücez. :)

Inşallah tez zamnda hamiş olursun cnm ama stres yapma çok önemli

Ben klomen kullanmaya geçen ah başladım pkorim var geçen ay 2 yumurtam oluştu 2 side kendiliğinden çatladı dr çatlatma iğnesine gerek yok senin yumurtaların kendiliğinden çatlıyor dedi bu ayda klomenin dozunu arttırdık telrar yumurta takibim yapıldı 2 yumurtam oluşmuş gene biri iyi desi diğeri daha küçükmüş bu ayda gebelik oluşmazsa rahim filmi çekilecekmişim tekrar denicekmişiz gene olmazsa aşılama yapalım dedi onda da olmazsa hiç zaman kaybetme tüp bebek dedi

bende ugrasiyorum bebek icin 4 kez asilama yaptirdm kismet degilmis umutsuzluga kapildigim oldu ama rabim herseyin en iyisini bilir tevekulll edicez insallah olucak zamani geldiginde

Valla kızlar olur inşallah biraz sabır bende 4 gün geçiktim şuan Dr dayım kan testini bekliyorum ama bişey hissetmiyorum ama muane etmede yaptırmam lazım eğer değilsen klomen e dewam sanırım bakalım

yaaa kızlarr benim bu 3. klomen tedavimdi 2 tane güzel yumurtam vardı kendi kendine de çatladı çok umutluydum ama bugün 35. günümde adet oldumm Allahtan adetim bir gün geçince hemen kan testi yaptırdım da yoksa bugüne kadar kesin hamileyim diye boşuna sevinicektim ühhüüü

canım bana da doktor bu seferde olmazsa rahim filmi ve aşılama demişti ve bu sefer de olmadı aşılamanın doğal yönteme göre avantajı ne acaba? olasılığı daha yüksek mi yoksa aynı mı pahalı bir yöntem diye biliyorum çünkü eğer fazla artısı yoksa ona harcıyacağım zamanı ve parayı tüp bebeğe mi yönlendirsem diye düşünüyorum ne dersin?

Cnm çok pahalı Değildir sanırım aşılama nın avantajı yumurtanın içine direk kendisi enjekte ediyor spermleri yani gittimi gitmedimi diye sıkıntı kalmıyor sadece tutması lazım 1 saate yakında yatıyorsun diye biliyorum

ben burda bi yerde 900 TL diye okumuştum ben de özele gidiyorum da eğer o civarlarda bi fiyatsa 3-4 kere aşılama yerine tüp bebeği tercih etmek daha mantıklı diye düşündüm ama daha uygunsa bir iki kere yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…