- 20 Aralık 2014
- 140
- 52
- 33
- Konu Sahibi kelebekkkk888
-
canım verdim o dediğin şeyinde çay siparişini :) kullanıcam inş doktorum bana önüne geçebiliriz korkulcak bi durum değil dedi.Bu hastalıkta önemli olan kiloymuş bu sitede de var hatta kilo veripte direk hamile kalan bu rahatsızlıktan kurtulan rabbim bizimde yüzümüzü güldürcek inş sen sıkma canını bencecanım çok sağ ol :) insan çok üzülüyormuş başıma gelince anladımpeki ilaçların sana etkisi oldu mu yani kistler yok oldu mu çünkü ben ilaç tedavisi yok diye biliyorum bir tek soğan suyu eritiyormuş. Ben de sana 15 günlük soğan küründen sonra 1 ay testere dişli aslanpençesi kürünü öneririm hormonları düzenliyormuş inşaAllah bu pis hastalıktan kurutuluruz hepimiz Allahın izniyle
Inşallah tez zamnda hamiş olursun cnm ama stres yapma çok önemliyani ben hiç çocuğum olmıcak diye düşünmüyorum zaten. aslına bakılırsa her şey normal doktor da şaşırıyor neden olmuyo stres yapıyosun herhalde falan diyo. ama ben gecikmesin hemen olsun istediğim için sabırsızlanıyorum. bakalım kısmetimizde ne var görücez. :)
Amin inşaAllah. Allah isteyen herkese istediği zamanda nasip etsinInşallah tez zamnda hamiş olursun cnm ama stres yapma çok önemli
Cnm çok pahalı Değildir sanırım aşılama nın avantajı yumurtanın içine direk kendisi enjekte ediyor spermleri yani gittimi gitmedimi diye sıkıntı kalmıyor sadece tutması lazım 1 saate yakında yatıyorsun diye biliyorumcanım bana da doktor bu seferde olmazsa rahim filmi ve aşılama demişti ve bu sefer de olmadıaşılamanın doğal yönteme göre avantajı ne acaba? olasılığı daha yüksek mi yoksa aynı mı pahalı bir yöntem diye biliyorum çünkü eğer fazla artısı yoksa ona harcıyacağım zamanı ve parayı tüp bebeğe mi yönlendirsem diye düşünüyorum ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?