Gebeliğe Hazırlık Polikistikoverli Olup Oluvasyon Testi Kullanan arkadaşlarım Bana yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Drdr17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
866
558
53
Merhaba hepinize.
Oluvasyok kullanan arkadaşlar ben bir sefer kullandım test bitti ve yumurtlama günümü bulamadım. Pıcolu olup bu testı kullananlar bana nasıl kullanıldıgını anlatabilirlermi acaba . Çünkü bizim reglimiz düzensiz oluyor. Ben reglim bir ay 30 günde bir bir ay 34 güne çıkıyor değişken yani . Ben bu testı neye göre başlamam gerekir . Mesela geçen ay 4 gün attı reglim bu ay durumumu hiç bilmiyorum. Hayıt otu civan perçemi vs kullanıyorum . Bu testi almalıyımıyım ? Aplicasyondan takip etsem olur mu? Bu arada uygulamaya göre 2 gün kaldı yumurtlama günüme

Telefondaki uygulamalar bence doğruyu göstermiyor trendyolda falan 30 lu setleri oluyor ovulasyonun ondan alıp her gün aynı saatte sıvı alımını keserek yapabilirsiniz eğer btiecek gibi olup kpyulaşma daha olmazsa tekrar sipariş edersiniz çünkü biz pcolular geç yumurtlayabiliyoruz.

Tesekkür ederim kargo zamanı geç kalıyor en azından eczaneden bakayım. Bugun.
Yani bende regliden15. Gün yapmaya mı başlicam ? Onu öğrenmek istiyorum asıl

Tesekkür ederim kargo zamanı geç kalıyor en azından eczaneden bakayım. Bugun.
Yani bende regliden15. Gün yapmaya mı başlicam ? Onu öğrenmek istiyorum asıl
Ben de pcoluyum ancak regl biter bitmez ertesi gün başlıyorum çünkü hep geç yumurtlayacağız diye bir şey yok ilk ovulasyon takibimde 25 ci gün yumurtlama gördüm hamile kaldım kimyasal oldu geçen ay 12. Ci gün yumurtlama gördüm bu aysa 13 cü gündeyim koyulaşıyor ancak yumurtlama yok yani anlatmak istediğim adetten ertesi gün başlamak mantıklı çünkü değişebiliyor yumurtlama günleri

Polikistik overde lh hormonu hep yuksek ciktigi icin ovulasyon testi ile dogru sonuç alınmıyor diye biliyorum. Ateş ölçme yontemi daha uygun olabilir.

Çok mantıklı evet benımde kafam karıştı baya .

Şimdi eve gelirken nöbetçi eczane buldum ondada 5li vardı bana yetmez diye düşündüm almadım. En iyisi bende bir sonraki ay regliden sonra başlamalıyım. Birde şöyle bir durum var 2 yıl dr kontrülde tedavi oldum. Sagolsun hamile kalamadım ama reglim düzeldi en azından. Doktor hanıma gittiğim süreçte aplikasyona yakın tarihler hep tuttu bende 16. Gün 17. Gün yumurtlama olmuştu.

Onu nasıl yapıp anlayabilirim acaba ?

Tesekkürler canım

Pko hastası olan biriyim fakat ovulasyon testiyle 2 ay gayet düzenli yumurtlama takibi yapmıştım. Aldığım sayfaya yumurtlama olunca atıp soruyordum ve yardımcı oluyorlar. 2 ay testimde birisi 11.gun yumurtlama gosterdi diger ay ise 13.gun

Pcos da yumurtlama oluyor fakat çatlama olmuyor diye biliyorum o yüzden hamile kalınması zorlaşıyor hatta çatlatma iğnesi vurulan çok insab var bu yüzden Allah yardımcımız olsun

Pcos da yumurtlama oluyor fakat çatlama olmuyor diye biliyorum o yüzden hamile kalınması zorlaşıyor hatta çatlatma iğnesi vurulan çok insab var bu yüzden Allah yardımcımız olsun
Evet cnm . Çatlama iğneside kullandım olmadı birde ozamanlar cok sitresliydim . Sitresde hormonlarımı iyice bozdu . Tekrar başlamayı düşünüyorum doktoruma. Bu ay reglimi olup gideceğim .

Evet cnm . Çatlama iğneside kullandım olmadı birde ozamanlar cok sitresliydim . Sitresde hormonlarımı iyice bozdu . Tekrar başlamayı düşünüyorum doktoruma. Bu ay reglimi olup gideceğim .
Rabbim gönlüne göre versin canım Saraçoğlu nun hamile kalmak isteyen kadınlar için kürleri var onlardan yaptın mı hiç?

Bende pcosum ve ovulasyonla takip ederek gebe kaldim.
Instagram da bi gebenin günlüğü diye bir sayfa var, Ebru hanim. Ordan ovulasyon testi aldim ve bir cok yararli bilgi paylasiyor, pcos uzerine yazilar da var. Sayfayı takip edip goz gezdirmeni öneririm.
İlk adetinle başla ve kac gun olursa olsun bırakma test yapmayı, nasip olur en hayırlı zamanda inşallah

Rabbim gönlüne göre versin canım Saraçoğlu nun hamile kalmak isteyen kadınlar için kürleri var onlardan yaptın mı hiç?
Sagol isteyen herkese versin . Bu ay başladım . Yanındada çörekotu kürü yaptım ,. Reglime 7 gün kaldı çok umutlu değilim . 3 ay yapılıyor kür. Bakalım

Sagol isteyen herkese versin . Bu ay başladım . Yanındada çörekotu kürü yaptım ,. Reglime 7 gün kaldı çok umutlu değilim . 3 ay yapılıyor kür. Bakalım
Valla zaman çok çabuk geçiyor canım mayıs 2021 de pko lu oldugumu öğrendim bende sonra Saraçoğlu kürü yaptım uzun zaman değerlerim normale indi ama hala bi gelişme yok bakalım bekliyoruz hayırlısı olsun hakkımızda

İlk defa duydum . Bakıcam sayfasına. Allhım saglıkla buutmeyi nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…