Gebeliğe Hazırlık Polikistikoverli Olup Oluvasyon Testi Kullanan arkadaşlarım Bana yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gitmedin mi hiç sonra.
Sonra doktorumu değiştirdim çünkü ilki 6 ay sonra gel dedi özeldi devlete gittim oda baya baktı tahlil yaptı hamile kalmana engel bişey yok dedi benimde adetim düzensiz acaba mı diyorum her seferinde yine olmadım 1 haftadır kasıklarım fena ağrıyor sanırım adet olacağım. Ama ne olur ne olmaz diye kan testi vericem sabah nasip olursa sonra soğan suyu içip adetimi söktürmeyi düşünüyorum sonra önümüzdeki maçlara bakacağız Allah izin verirse

İlk defa duydum . Bakıcam sayfasına. Allhım saglıkla buutmeyi nasip etsin .
Amin inşallah, mutlaka bak. Ve ne yazikki pcos kiloyu sevmez hic kilon yoksa bile birkaç kilo ver illa faydasını gorursun. Düzenli beslenme kilo verme ve ovulasyonla takip ederek uc ayda 16 kilo verdim, iki gebelik oldu. Biri kimyasal oldu biri devam ediyor cok şükür

Ay hadi inşlh . Güzel haberlerin olsun.
Ben soğan içemedim yalnız. Sadece bitki çaylarını içebildim. Midem rahatsız 3 günden sonra fenalaştım bıraktım. Bu şekilde olur mu bilmem ama hormonlarımı etkilediği kesin. Bizlerde kılların çabuk uzama sorunu oluyor. Bu ay cok geç uzadı mesela . Birde bitki kürlerini ben 15 gün yaptım ve bıraktım. Sen regli olana kadar mı içtin? Ben yanlışmı yaptım acaba ? Dedim gebelik olursa söktürme etkisi var zarar vermesin .

Verdim canım 17 kilocuk kadar ama malesef geride aldım:)
Reglim düzenli şükür. Aslında tekrar vermeye çalışsam iyi olacak. Çalışma hayatım okadar zorki beslenme konjsunda anlatamam. Vakit olmuyor diyet yemeği hazırlamaya onu bırak akşam yemeğimi bile zor yiyorum.

Yok canım ben sürekli bitene kadar içtim Saraçoğlundan almıştım elimdekileri bitirip hormon testi yapıp tekrar onları arayıp söyledim ona göre diğer rahatsızlığma geçtik

Yok canım ben sürekli bitene kadar içtim Saraçoğlundan almıştım elimdekileri bitirip hormon testi yapıp tekrar onları arayıp söyledim ona göre diğer rahatsızlığma geçtik
Aa ben aktardan aldım. Bende mi ondan alsaydım acaba ? Tüh. Değerlerin düzeldimi peki? Fsh ve Lh falan düşmüş mü?

Aa ben aktardan aldım. Bende mi ondan alsaydım acaba ? Tüh. Değerlerin düzeldimi peki? Fsh ve Lh falan düşmüş mü?
Bende kilo verme aşamasındayım
Benim ilk fsh 7 lh 14 prolaktin 55di özele gittiğimde tabi ümitsiz konustu kilo ver 6 ay sonra gel dedi ben tabi kilo verme sürecine girdim 6 ay boş durmak istemedim Saraçoğlu kürleri yaptım bide doktor değiştim en son fsh 5 lh 3 prolaktin 19 du Ağustos da bddhaa baktıramadım Allah izin verirse yarın ki duruma göre tekrar hormon tahlili yapacağım

Hormon testlerimiz ilk çıkan sonuçta benımde öyleydi yüksekti baya ama sonradan baktırmadım daha maşşlah güzel düşmüş seninki. İnşlh yarın güzel haberler alırsın .

Ne yazikki reglin duzenli olsa bile bu pcos belası illa kendini gösteriyor
Haklisin calisirken zor ama bi sekilfe mecbur yapcaz

Hormon testlerimiz ilk çıkan sonuçta benımde öyleydi yüksekti baya ama sonradan baktırmadım daha maşşlah güzel düşmüş seninki. İnşlh yarın güzel haberler alırsın .
Saol canım bende bir an önce baktır sonra Saraçoğlu müşteri hizmetlerini ara oradan yardım al gerçekten bana çok faydası oldu

Senın ilk sonuçlarınla ayınıydı sanırım .Prl 12
Lh 11 fsh 6 şimdi baktım e nabızdan . Ama 2020 başlarında yaptırmışım . Ozaman regli bile olmuyordum.

Ne yazikki reglin duzenli olsa bile bu pcos belası illa kendini gösteriyor
Haklisin calisirken zor ama bi sekilfe mecbur yapcaz
Çok şükürki senın bebişin olmuş :) ne mutlu valla . Allahım isteyen herkese nasip etsin. 4 yıl oldu isteyeli okadar yorucu ki. Her gittiğim doktor rahim iyi yumurtaların kaliteli büyüyor . Kendiliğinden kalırsın diyor . Tüp bebeğe yönlendirdi en son onuda ben istemiyorum.

Bende direk tüp istedim doktorlar olur zamana bırak dedi. Nasipten öte köy yok sağlıklı ve hayırlı zamanda olsun da, gerisi olur

Evet cnm . Çatlama iğneside kullandım olmadı birde ozamanlar cok sitresliydim . Sitresde hormonlarımı iyice bozdu . Tekrar başlamayı düşünüyorum doktoruma. Bu ay reglimi olup gideceğim .
Benim o kadar düzensiz ve o kadar buyuk kistlerim vardi ki anlatamam hatta her ay gebelik testi yapmaktan yorulmuştum dedigin gibi çatlama iğnesi hepsini denedim ama hic bi ise yaramadı ne zaman ki saldim hatta en son 3 4 sene sonra düşünüyorum dedim suan 6 haftalık hamileymisim ve ben hep düzensiz oldugu için o kadar umursamadım ki anlatamam sanirim biz cok takıyoruz ondan olmuyor

Aynen öyle stres hormonları çok etkiliyormuş bazen akışına bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…