2 yıılık evliyim ben evlendikten sonra po olduğumu öğrendim.çocuk istiyorduk devlet hastanesinden birine gitim biraz zayıfla öyle gel dedi ben 5 kilo verdim bu arada hormon testleri yapıldı hepsi normaldi bir daha ki aya gel dedi hiç bişey yapmadı yine gittim bidaha ki ay yine ilaç vermedi doktor pek ilgilenmedi savsakladı başından beni eşimle konuştuk özelde bi doktor bulduk oraya gittik ordaki doktor da hormon testi yaptı herşey normal dedi klomenle bir ilaç daha verdi sanırım söktürücüydü kullandım ben 10 gün sonra doktora gidiyorum ama ağzım kulaklarımda iyi hissediyorum çok bide o klomen kullanırken kasık ağrılarım çok olmuştu neyse gittim doktora bana dediki yumurtalıkların hala aynı tedaviye başladığımız yerdeyiz hiç yol katedememişiz.Aldı beni karşısına doktor dedi bak ben versemde sana şuan ilaç hiçbir faydası olmicak biliyorum düşün dedi toprak hazır değilse o topraktan hasat alamazsın.Omega 3 verdi dedi bu rahim duvarını inceltmeye yardımcı olacak bunu 6 ay iç öyle gel.Ben 2 göz 2 çeşme çıktım ordan o sırada adetim bir hafta falan olmuştu 14. günü soğan suyuna başladım adetim sürekli geçtiği için genelde 45 günde adet olurum ben adetim yine gçiyordu bekledim test yapmadım hemen negatif sonucunu görmekten nefret ettim çünkü 16 gün geçti halsizlik baş ağrısı uyku hali çöktü bana gittim eşimle hastaneye gittik test yaptılar hamileymişim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.sonra başta ultrasonda bebek sağlıklıydı sonrasında gittiğimizde kalp atmıyordu zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım.şu an yine soğan suyuna başladım ama etkisi olurmu yine bilmiyorum.böyle işte canım uzun oldu biraz ama çok merak ediyorum bi daha kalabilirmiyim diye psikoloji çok önemli etrafındada dost görünümlü bir sürü hased insn var o yüzden zor bir süreç